Información sobre la empresa

3. Diseñador de joyas
  4. Joyería
  5. Tienda de gafas de sol

Escrito por la empresa

At Lea Hoyer Jewellery, we focus on good craftsmanship, long-lasting designs, and quality. Lea Hoyer believes that jewellery is the perfect way to mark and remember special occasions or persons, and she always strives to create jewellery that is wearable for generations to come.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Yndlings smykkebutik

Lea Hoyer er uden tvivl min yndlings smykkebutik i Aarhus.

Jeg har efterhånden handlet der flere gange - både til mig selv og som gave til min kæreste, og hver eneste gang har oplevelsen været helt i top.

Servicen er altid utrolig imødekommende og personlig. Man føler sig altid godt hjulpet, uanset om man ved præcis, hvad man leder efter, eller bare er inde for at få inspiration. Det samme gælder online, hvor det er nemt at købe, og der er hurtig levering.

Derudover er kvaliteten virkelig høj, og de smykker, jeg har købt, holder sig flotte selv efter lang tids brug.

Kæmpe anbefaling herfra 🙌

14 de julio de 2026

God kvalitet

God kundeservice, hurtig levering og god kvalitet.

24 de junio de 2026

Respuesta de Lea Hoyer Jewellery

Tak for at dele din oplevelse med os.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Havde i gave fået to ens sæt øreringe…

Havde i gave fået to ens sæt øreringe og ville derfor gerne bytte det ene par, som var købt i showroomet i Aarhus. Pga. ferie blev de 14 dages bytteret overskredet og jeg havde derfor aftalt på mail med LeaHoyer at jeg kunne få et tilgodebevis, når jeg kom hjem. Det var jeg egentlig tilfreds med, men da jeg kom ned i butikken tilbød de pengene retur, hvilket jeg takkede ja til. Tre dage senere blev jeg ringet op; LeaHoyer havde fortrudt at ville tilbagebetale mig pengene og ville nu "kun" tilbyde mig tilgodebeviset.
Jeg synes, I til fremtiden skal beslutte jer for jeres returpolitik og ikke love kunder forskellige ting, for derefter at ombestemme jer.

19 de julio de 2025

Kære Lærke

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at få én besked og efterfølgende blive kontaktet med en anden. Det beklager jeg.

Tak for din feedback – den tager vi med os, så vi sikrer en mere ensartet håndtering fremover. Vi håber, at du får glæde af dit tilgodebevis, og at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen.

Superhurtig levering

Superhurtig levering, smukke produkter og flot indpakning. Kan klart anbefales

2 de diciembre de 2024

Respuesta de Lea Hoyer Jewellery

Tak for at dele din oplevelse med os.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.