Lease A Bike Nederland  Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles ging qua administratie zeer snel. Echter toen ik de fiets op wilde halen bleek er iets met contract verlenging tussenwerkgever en Lease a bike waardoor ik voor niks bij de fietsenzaak was afgeze... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Website is klantvriendelijk. Zou nog beter worden wanneer de selectiecriteria voor het kiezen van een fiets uitgebreider wordt. Bijvoorbeeld door toevoegen keuze ketting of snaar aandrijving. De eig... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 70% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

366 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Duidelijk en snel

Zeer duidelijk wat de mogelijkheden zijn en wat je daarvoor moet doen. Daarna snel geregeld. Ik zat op mijn fiets voor ik er erg in had :-).

6 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel kunnen leasen en fietsen!

Vorige week een e-bike geleased via Lease A Bike en alles verliep snel en soepel. Langs de fietsenwinkel in de buurt geweest en na de aanvraag binnen een week mogen ontvangen en fietsen! Verdere service of communicatie heb ik nog niet gehad met Lease A Bike dus hier kan ik geen ervaring over delen.

21 de julio de 2026

Duidelijk en overzichtelijk

Hele mooie fiets uitgezocht, proces van aanvragen, uitzoeken en ophalen verliep soepel en duidelijk. De informatie was duidelijk en overzichtelijk. Bij de fietsenzaak wisten ze ook goed hoe te handelen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe fiets.

15 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lease A bike is een goed bedrijf

Lease A bike is een goed bedrijf. Mijn lease fiets was snel en goed geleverd. De diensten zijn duidelijk en everzichtelijk. Bedankt dat ik een fiets van jullie mag rijden.

17 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een leasefiets besteld via lease a…

Een leasefiets besteld via lease a bike. De aanvraag is zeer vlot verlopen en de fiets is keurig op de afgesproken dag geleverd. Veel keuze van leveranciers / fietsenwinkels. Een aanrader!

15 de julio de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ze zijn behulpzaam en vriendelijk

Ze zijn behulpzaam en vriendelijk. Service is goed, maar planning en communicatie kunnen beter.

7 de julio de 2026
Logotipo de Lease A Bike Nederland

Respuesta de Lease A Bike Nederland

Hi Erwin,

Bedankt voor je review en het compliment over de behulpzaamheid en service!

We willen ons natuurlijk altijd blijven verbeteren.
Omdat wij nauw samenwerken met lokale fietsenwinkels, zijn we erg benieuwd of de planning en communicatie vanuit Lease a Bike beter kon, of dat dit specifiek over de fietsenwinkel gaat.

Zou je dit telefonisch of per mail met ons willen delen? We komen graag met je in contact.
Je kunt ons bereiken via 085-2089000 of info@lease-a-bike.nl.

Alvast bedankt voor je moeite!

Team Lease a Bike

Fiets via BAM

Het gemak waarmee je een fiets kunt bestellen is ongekend. Binnen een ruime week van eerste aanvraag tot levering van de fiets aan huis! Erg prettig en overzichtelijk proces!

13 de julio de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.