I forbindelse med en familieforøgelse skulle vi bruge en større bil. Her var Leasingcar.dk en positiv oplevelse, hvor sælgeren Jakob Ulrik Højstrup hjalp os sikkert og godt igennem vores første bil på... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi skulle bruge en bil i 3 måneder i skiftet mellem to firmabiler. Vi kontaktede Danny Krøll hos Minileasing.dk, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Det var en rigtig god oplevelse. Danny Krøll fores... Ver más
Korttidsleasede en Peugeot 108 i fire måneder hos Daugaard Biler, da jeg pludselig fik behov for en bil. Meget professionel og problemfri proces. Bilen levede fuldt op til forventningerne. Stor ros ti... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Leasingcar tilbyder alle former for billeasing til konkurrencedygtige priser, ud fra god og saglig rådgivning. Det gør vi gennem et tæt samarbejde med udvalgte bilforhandlere, som sikrer os et bredt udvalg af biler inden for privat- og erhvervsleasing af biler. Vi beskæftiger os udelukkende med leasing af biler og præsenterer dem indbydende og inspirerende i vores forretninger i Storkøbenhavn. En af vores fornemmeste opgaver, er at sætte os ind i dine ønsker og behov og med det udgangspunkt yde kompetent rådgivning ud fra vores indgående indsigt i bilmarkedet. Leasing af person- og varebiler Re-leasing (brugte) Leasing uden binding Minileasing Køb og salg af brugte biler
Información de contacto
Vandtårnsvej 64, 2860, Søborg, Dinamarca
- info@leasingcar.dk
- leasingcar.dk
Super service og fleksibilitet på Minilease
Vi har netop afsluttet en Minilease på en KIA XCeed gennem Leasingcar, og det har været en ubetinget succesoplevelse fra start til slut. Danny Krøll fra Leasingcar hjalp os hurtigt med at finde den rette bil til den rigtig pris til vores behov - og vi oplevede en super service og fleksibilitet fra udlevering til aflevering. 5 stjerner og en klar anbefaling herfra!
Fantastisk Service
Jeg har lige privatleaset en bil hos Daugaard biler Glostrup, Jakob Højstrup leverede en service langt ud over det sædvanlige, med en lethed og meget behagelig og ærlig omkring alt hvad der stod med småt som mange nok ville overse i kampens hede. Jeg kommer kun til at lease biler der fremadrettet. 5 Stjerner herfra.
Fantastisk service hele vejen igennem…
Vi har leaset en brugt bil gennem Daugaard Biler og det har været en super process. Bjørn Kihlberg fra Rovsinggade afd assisterede gennem processen fra forklaring af koncept brugtbils-leasing til kreditvurdering/finansiering og afhentning af bil. Alt fungerede perfekt og kundeservice i topklasse. Tusind tak for det.
Jacob fra Glostrup afdelingen har leveret!
God og hurtig kommunikation. Professionel og imødekommende service. Flot bil! Jacob fra Glostrup afdelingen har leveret! Jeg har valgt at lease en bil og jeg ser frem til samarbejdet med hele Glostrup afdelingen fremover!
Meget professionel og god service
Jeg har valgt at lease bil igennem Leasingcar, samtidig med salg af min gamle bil.
Jeg fået virkelig god og professionel service af Jakob fra Glostrup afdelingen!
Forløbet har været super godt både i form af information, vejledning og rådgivning.
Jeg er meget tilfreds og giver mine varmeste anbefalinger.
Det er sjældent at man føler at…
Det er sjældent at man føler at oplevelsen lever op til 5 stjerner, men det gør den her.
Vi havde været så heldige at blive taget imod af Casper Wiig hos Daugaard Biler og vi gik derfra men en leasingkontrakt på den bil vi ønskede, med en god mavefornemmelse.
Super god service og nem at arbejde med. Stor anbefaling herfra!
En god oplevelse hele vejen rundt
En god oplevelse fra første telefonsamtale til udlevering af leasingbilen.
Jakob fra Glostrup-afdelingen gjorde det fra start af til en tryg og god oplevelse at skulle lease. Han var klar på alle mine spørgsmål, og jeg blev mødt i øjenhøjde med god kommunikation og smil. En klar anbefaling herfra.
God oplevelse
Vi havde brug for en bil i 4 måneder, og Daugaard var et af de eneste steder vi kunne finde leasing uden at skulle binde sig i 12 måneder eller mere. Meget tilfreds med bilen og hele forløbet. Rigtig god service og hurtig svartid fra Danny Krøll
Service i top!
Som mangeårig BMC-leasing kunde, følte vi at tiden var moden til afsøge markedet for noget bedre. Og vi blev mødt med åbne arme af Jakob, fra Ejby afdelingen i Glostrup. Han er en klassisk sælger, ærlig og ligefrem, og meget løsningsorienteret i forhold til eventuelle ønsker vi måtte have, til bilen. Det lykkedes ham også at fremskynde leveringen da vores behov ændrede sig, så vi skylder stadig en lille kage. Selve leasingen er meget standard, men da de har eget værksted er det lidt nemmere ift. Eventuelle reparationer. Prisen er også rigtig fair. Kan varmt anbefale leasingcar.dk.
Trust the process
Trust the process, professional service, tak til Jacob fra leasingcar i Glostrup, som er super sød og venlig, hurtig til at svare på mails, eller telefon. Man skal regne med, lidt mere ventetid på fabriksnye biler.
Hjemmesiden er nem og overskuelig. Fede biler til rimelig priser. 💯 Procent anbefaling herfra, fra en tilfreds og glad kunde.
minileasing
Har lige afsluttet minileasing med Danny hos leasingcar. Super oplevelse. Det var nemt og simpelt
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse
Man får virkelig en fantastisk og personlig behandling af Bjørn hos Daugaard biler kbh Ø
Vi følte at han personligt gik meget op i at vi fik en bil der passede præcis til vores behov
Absolut en femstjernet oplevelse
Førstegangs leasingtager
Jeg har netop hentet en leasingbil hos Daugaard Biler, og jeg kan varmt anbefale Jakob i Glostrup-afdelingen.
Allerede fra første telefonsamtale og efterfølgende mailkorrespondance gav Jakob mig ro i maven over at skulle lease bil for første gang. Han var tålmodig, venlig, imødekommende og fortalte deltaljeret om hele processen.
Jeg glæder mig til at køre rundt i den leasede bil de næste tre år :-)
Daugaard er virkelig professionelle
Daugaard er virkelig professionelle, hurtige på at svare på alle spørgsmål du måtte have når du er i en leasingproces. Jeg har været kund hos dem i 3 år, og lige valgt at blive 3 år mere, simpelthen fordi de er så gode. Altid hurtig hjælp og service når det er brug for det :)
Great service, Highly recommend
Great service, Danny made the whole process seamless. From pick up to drop off, it couldn't have gone any smoother. Would definitely recommend
Først leasing aftale
Super god oplevelse med min første leasingaftale på 6 måneder. Hurtig og hjælpsom servise fra Danny Krøll, fleksibel proces og depositum retur med det samme. Kan vart anbefales - jeg kommer helt sikkert igen.
Alt leveret som aftalt
Alt leveret som aftalt. Behagelig sælger.
Nemt og enkelt og fin service fra Danny…
Nemt og enkelt og fin service fra Danny Krøll
God og kompetent betjening i Gladsaxe
God og kompetent betjening i Gladsaxe. Fin proces i leasing af bilen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.