Banner for Leasys Nederland

Leasys Nederland Opiniones 30

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De KIA ev3 is voor ons een openbaring. Wat een luxe om elektrisch te rijden. We zijn super geholpen bij VDNS Venlo. Duidelijke info over de auto, bij levering goede instructie. Zeer kundige verkop... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitgebreide wagenpark met diversen jong gebruikte auto's. In ons geval een demo wagen met een hele scherpe prijs over vier jaar. Goede voorwaarden maakte onze keus in private lease bij Leasys een m... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nadat ik mijn contract ondertekend had heb ik een aantal keer moeten bellen voordat er een reactie kwam dat hij in behandeling werd genomen. Met de auto en levering is alles top gegaan. Totdat ik mijn... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We have been very well served by Leasys, even when the dealer who delivered the car at the time left things and cheated. Partly because of this attitude to us but probably also to other customers, th... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de arrendamiento de automóviles
  2. Servicio de automóvil

Escrito por la empresa

Leasys Nederland is een multibrand leasemaatschappij en speelt een leidende rol in autoleasing. Met ons compacte, zeer ervaren en gemotiveerde team streven we elke dag naar de best mogelijke service en het beste aanbod voor u als klant. Of dat nou om zakelijke of private lease gaat.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Leasys top service…

Leasys is een leasebedrijf die alles duidelijk maakt voor de klant. Mail of telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk personeel

23 de mayo de 2025

Hi Marina,
Goed om te lezen dat je positief bent over Leasys. We zullen de mooie review ook doorgeven aan onze klantenservice collega's.

Alles!!!!!!

17 de junio de 2025

Hi Joke,
Leuk om te horen dat "alles!!!!!!" bevalt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leasys is a pleasant company to work…

Leasys is a pleasant company to work with. The service is perfect and there is a suitable solution for every problem or issue. That is why it is pleasant to do business with Leasys.

6 de junio de 2025

Hi William,,
Thanks for your very kind and positive review! We are pleased to hear you had a positive experience with our service.

With kind regards,
Team Leasys NL

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb net een leaseovereenkomst afgesloten. Ik stond continu in contact met Jesper. Hij was erg duidelijk in zijn communicatie en heeft mij aan een passende mooie deal geholpen. Ik kon voor alle vragen terecht. Erg tevreden over de service.

30 de abril de 2025

Hi Mohamed,
Super fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad! We wensen je (alvast) hele fijne en veilige kilometers in je nieuwe auto!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede communicatie en oplevering.

Goede communicatie en oplevering.
Korte lijnen.
Voor nu nog geen problemen gehad en zeer tevreden.
Vertrouw er op dat dat zo blijft 👊

24 de abril de 2025

Respuesta de Leasys Nederland

Beste Hans, we zijn blij om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft tot nu toe. We zullen er alles aan doen dit zo te houden natuurlijk, we wensen u nogmaals hele veilige kilometers in uw auto!

Fijn bedrijf! Goede service

Het proces van aanvraag tot rijden vond ik enorm soepel gaan! De auto was op voorraad dus ik kon mijn auto snel ophalen.
De mensen bij Leasys zijn onwijs vriendelijk en mocht er iets zijn kan ik ze bellen of mailen.
Bedankt voor de goede zorgen tot nu toe, ik ga voorlopig genieten van mijn auto (Opel Mokka E)

7 de marzo de 2025

Beste Sara,
Bedankt voor je positieve review! We wensen je heel veel plezier van je auto en veel veilige kilometers.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

zeer slechte administratie

Ik heb nog nooit een bedrijf meegemaakt dat zijn administratie zo slecht op orde heeft.
Tijdens de looptijd is 3x maal zomaar een bedrag (waarschijnlijk voor een andere klant) van onze rekening geïncasseerd. Nu de auto ingeleverd is maken ze het nog veel bonter! Verkeerde factuur incasseren ipv geld naar ons over te maken Ik snap niet dat Fiat met zo'n bedrijf in zee gaat. Qua communicatie zijn ze net zo slecht, terugbellen kan weken duren

31 de marzo de 2025

Beste Dennis,

We betreuren het dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons. Inmiddels hebben we contact opgenomen met u samen te zoeken naar de beste oplossing. We zullen uw ervaring zeker meenemen bij het verbeteren van onze services.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hoge kosten na afloop private lease

Wij hebben vier jaar geleden een Fiat 500 geleased bij Leasys. Nu we hem weer inleveren zitten er een aantal krasjes op die we niet zelf hebben veroorzaakt. We begrijpen dat dit hersteld moet worden. Daarvoor rekenen ze ons €800,- terwijl het eigen risico €400,- is. Ja dat is per schade zegt Leasys. Dan had ik hem beter helemaal total loss kunnen rijden. Nooit geen private lease dus voor ons bij dit bedrijf.

20 de enero de 2025

Beste Harold,

Bedankt voor het delen van je feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat de inname van de auto niet is gelopen zoals verwacht.

Wij zullen persoonlijk contact met je opnemen om de situatie te bespreken en waarnodig misverstanden op te helderen.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.