Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde 4st 100w 7" extraljus och mottog nått som såg ut att va backljus från temu. Både i storlek,utseende och ljusstyrka. Kontaktade och dom hade skickat fel artikel och skulle skicka rätt. Ha... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag beställde en 200W OSRAM LED-ramp (Ordernr. 30360), men fick istället en 95W utan varumärke. Företaget lovade att skicka rätt produkt med retursedel, men efter flera veckor och flera påminnelser ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Väldigt bra priser och extremt snabb leverans! Jämfört med dyrare ramper är denna i samma klass, fast för en fjärdedel av priset. Det enda jag har att anmärka på är att jag inte fick någon orderbekräf... Ver más

3,5

1 estrella

Ha contestado el 8% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Vart är mina lampor

Vart är mina lampor? Dhl påstår att inga lampor tagits emot led 24 säger sig ha lämnat. Status vid spårning finns ej. Men faktura från klarna har jag fått.

9 de marzo de 2026

Negativt

Leverans bokad vid köp men 2 veckor senare paketet inte skickat leverantören inväntar paket står där bara absolut ingen kontakt från säljare trots försök till kontakt från min del

27 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vettiga priser på vettiga produkter!

Vettiga priser på vettiga produkter brukar ju inte stämma, framförallt inte när det gäller ledljus. Men hittils mäkta imponerad! Köpte en ledramp med rätt mått för mitt användande och den imponerar verkligen varje gång den tänds! Inga problem med nått hittils heller, snabb leverans och seriöst packat med allt man behöver för att montera. Mycket bra!

25 de diciembre de 2025

Missnöjd

Kontaktade och dom hade skickat fel artikel och skulle skicka rätt.
Har returnera dom men inte mottagit några andra lysen nu efter 3-4veckot och inget mer svar på mejl.

12 de noviembre de 2025
Opinión espontánea

Bluff

Beställde för ca 2 veckor sedan men fraktbolaget har fortfarande inte fått sändningen. Skrivit på mejl till Led24 men det ignoreras utan svar så detta bolag är scam

9 de octubre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tycks vara fake företag, handla INTE här

Tycks vara fake företag. Har beställt vara för en månad sedan. Skrev till dem efter ca 14 dagar och det tog väldigt lång tid innan svar. Nu har det gått ytterligare 14 dagar och jag har skrivit till dem igen (utan svar) då jag inte fått mina varor, det är nu en månad sedan jag beställde. Jag har framfört att jag vill häva köpet men inget svar och inga pengar åter. Detta företag får 0 stjärnor av mig då det tycks vara totalt genomruttet då de inte ens svarar på mail men har tagit mina pengar. Handla INTE av LED24. ⚠️ 🚨 ‼️

17 de agosto de 2025
Logotipo de LED24

Respuesta de LED24

Tack för din recension. Vi beklagar att du upplevt problem med din beställning.

Vi vill förtydliga att din order skickades från oss i tid, men tyvärr uppstod en försening hos fraktbolaget vilket vi tyvärr inte kunnat påverka. Vi förstår att detta ändå har orsakat frustration, och vi beklagar verkligen det inträffade.

Vi har sedan dess besvarat ditt ärende och krediterat din order i enlighet med din önskan. Vi arbetar kontinuerligt med våra samarbetspartners för att säkerställa att sådant här inte händer igen.

Tack för att du tog dig tid att höra av dig – vi uppskattar all feedback som hjälper oss bli bättre.

Med vänlig hälsning,
Kundtjänst, LED24

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.