LEDlampenkopen.nu Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hier buitenspots gekocht GU10 zwart en verbinding stukken zwart met geel rubber. Goedkoop is duurkoop gebleken. Binnen 3 jaar heb ik alle spots en alle verbindingen uit de grond moeten halen. Alles is... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Naast zeer uitgebreidt assortiment een supersnelle afhandeling van je bestelling. De status van je bestelling, zoals verzending, wordt prima gecommuniceerd. En zoals beloofd .... de volgende dag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na lang zoeken en veel teleurstelling vooral qua prijs een led dimmer gekocht bij ze, en om kort te gaan, helemaal top! Netjes handleiding erbij, werkt prachtig en een zeer vriendelijke prijs, verstur... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede kwalitatieve producten, voor goede prijzen en bovenal goede service! Ik had een idee voor mijn lichtplan in de tuin, wilde een paar dingen dubbelchecken en ik stuurde de producten die ik dacht n... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación
  2. Mayorista de artículos de iluminación

Escrito por la empresa

Ledlampenkopen.nu is dé specialist in energiezuinige verlichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij maken het makkelijk om over te stappen op energiezuinige verlichting. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan LED-lampen, spots, armaturen en toebehoren — allemaal van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs. We geloven in goede service, snelle levering en duidelijk advies. Of je nu één lamp zoekt voor thuis of je hele bedrijf wilt verduurzamen, we denken graag met je mee. Al duizenden klanten gingen je voor. Duurzamer, slimmer en voordeliger verlichten? Je bent bij ons aan het juiste adres.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

7 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

23 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Verschillende led-batten aangeschaft

Verschillende led-batten aangeschaft, ze geven geweldig licht en staan vele malen mooier dan die oude energie vretende tl-bakken. Goede aankoop met goede prijs/kwaliteit verhouding.

10 de agosto de 2020

Goede en vertrouwde webwinkel

Goede en vertrouwde webwinkel. De led armaturen die ik kocht zijn van zeer goede kwaliteit en dat voor een bijzondere lage prijs. Mocht je led spullen willen kopen, sla deze winkel dan beslist niet over.

6 de agosto de 2020

Prima!

Prima assortiment, prima prijzen, prima service - niet verder zoeken

6 de agosto de 2020

5 buitenlampen besteld

5 buitenlampen besteld, mooie deal incl. glaasjes. Ene dag besteld en de volgende dag al geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding

5 de agosto de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

De levering was zoals afgesproken de…

De levering was zoals afgesproken de volgende dag. Helaas waren de spots Pittsburg de week erna 50 % goedkoper. Desalniettemin ben ik zeer tevreden met het resultaat. Voortschrijdend inzicht bij de volgende bestelling houd ik uw acties in de gaten.

4 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima bedrijf. Voordelig en snelle levering

Wij hebben de Inbouwspot LED - Inbouw armatuur - Badkamer IP65 - Zand Zwart gekocht en zeer tevreden mee. Het is een degelijk product met een prima waterdichtheid. Wij gebruiken dit met de Philips Hue lampen en dat geeft geweldig mooi licht. Deze lampen zitten zeer stevig vast dmv een klem in de behuizing. Zelfs de GU10 fitting werd meegeleverd. Alles werd snel en goed verpakt verzonden. In ons geval binnen 24 uur in huis.

3 de agosto de 2020

Zeer tevreden!

De producten worden snel verstuurd. En ook zeer netjes verpakt.
De leddimmer voldoet aan de omschrijving en doet het perfect met de bestelde lampen.
Wij zijn zeer tevreden! Wij zouden hier zeker nog een keer bestellen!

3 de agosto de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.