Hier buitenspots gekocht GU10 zwart en verbinding stukken zwart met geel rubber. Goedkoop is duurkoop gebleken. Binnen 3 jaar heb ik alle spots en alle verbindingen uit de grond moeten halen. Alles is... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Naast zeer uitgebreidt assortiment een supersnelle afhandeling van je bestelling. De status van je bestelling, zoals verzending, wordt prima gecommuniceerd. En zoals beloofd .... de volgende dag... Ver más
Na lang zoeken en veel teleurstelling vooral qua prijs een led dimmer gekocht bij ze, en om kort te gaan, helemaal top! Netjes handleiding erbij, werkt prachtig en een zeer vriendelijke prijs, verstur... Ver más
Goede kwalitatieve producten, voor goede prijzen en bovenal goede service! Ik had een idee voor mijn lichtplan in de tuin, wilde een paar dingen dubbelchecken en ik stuurde de producten die ik dacht n... Ver más
Ledlampenkopen.nu is dé specialist in energiezuinige verlichting voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij maken het makkelijk om over te stappen op energiezuinige verlichting. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan LED-lampen, spots, armaturen en toebehoren — allemaal van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs. We geloven in goede service, snelle levering en duidelijk advies. Of je nu één lamp zoekt voor thuis of je hele bedrijf wilt verduurzamen, we denken graag met je mee. Al duizenden klanten gingen je voor. Duurzamer, slimmer en voordeliger verlichten? Je bent bij ons aan het juiste adres.
Houtzagerijstraat 11, 5451HZ, Mill, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
LET OP ALS U IETS BESTELD, want je moet goed lezen wat er staat!, want de foto,s kloppen niet! er zitten geen lampen bij zoals op de foto,s

Respuesta de LEDlampenkopen.nu
Goede prijs/ kwaliteitverhouding en supersnel geleverd.
Doen wat ze beloven, snel geleverd en prima product!
Duidelijke side Snel en goede levering 👍
Zeer snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.
Hele mooie lamp.
Een hele goede prijs/ kwaliteit verhouding. Hele mooie spots.
Snelle en goed reactie op mijn vraag.
Of te wel, dik tevreden.
De door ons bestelde lampen de volgende dag al in huis, snelle levering van de producten.
De lampen met ingebouwde dag/nacht sensor gekocht. Perfecte lampen met een heel mooie lichtkleur. Prima levering! Ik wordt vaste klant bij LEDlampenkopen.nu !!!!
makkelijke site, makkelijk bestellen en betalen en vlotte levering.
Ik zeg Perfect
Prima service en snelle levering
Alles inorde
Goede webshop, ruim assortiment en snelle verzending.
Helaas geen gratis retourneren.
onverwacht super snel was het pakket ineens binnen, dik tevreden
Super snel geleverd. De juiste starters erin gedaan. De vraag over de starters en de led tl buizen perfect opgelost.Alles werkt weer. Bedankt.
Ik heb een led lamp besteld, goed verpakt en niet in een ovendreven grote doos. Het pakketje was er in 1 werkdag dus al met al te vrede
Snelle en uitstekend service en levering.
Producten zijn heel goed, de juiste kleur en passend. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
bij ledlampen kopen is alles zeer goed verlopen
Voor de verbouwing van mijn nieuwe huis, spots besteld voor in de denkramen van de aanbouw en spots voor aan de gevel.
De site van LEDlampenkopen.nl gekregen via de aannemer. De site werkt super snel en is erg klant vriendelijk. De spots waren snel bezorgt en keurig verpakt l. Super tevreden over de kwaliteit van de producten, de tuin verlichting ga ik ook zeker hier bestellen. Bedankt voor de goede service mijn vertrouwen hebben jullie gewonnen.
Tot snel bij de volgende bestelling
Groet Bas de Jong
Más información sobre otros tipos de reseñas.