Bestilte varer som ble levert kjapt og greit. Ved montering viste det seg at strømforsyning ikke virket. Målte utgang til 0 volt. Ringte Ledlyskilder og snakket med en hyggelig kar som tok problemet r... Ver más
La empresa ha respondido
Hei! Jeg er meget fornøyd med kjøpet. Det var vekstlys med stativ 120cm. Alt ble raskt behandlet, og ventetiden på sending var bare noen 5 dager. Det var veldig viktig for meg å finne vekstlys med st... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg lette etter noen lysrør for å bruke som vekstlys, og ved hjelp av Ledlyskilder sin nettside fant jeg all den informasjonen jeg trengte. Jeg hadde noen spørsmål ang tidligere bestilte produkter,... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte LED vekstlampen, fikk ordrebekreftelse, trackingnummer og alt med en gang. Leveransen kom i løpet av 5-6 dager, akkurat som forespeilet. Vekstlampen var enkel å montere og fungerer 100%.... Ver más
Escrito por la empresa
På LEDlyskilder.no er vi DIN leverandør av LED-produkter! Vi streber etter å levere de beste prisene og den beste veiledningen til både profesjonelle og gjør-det-selv-entusiaster.
Vårt brede utvalg av produkter omfatter alt fra de minste LED-pærene til kraftig industriell belysning. Vi har alt av belysning du kan trenge til huset, garasjen, kontoret, lageret og mye mer! 🏠🏭
På LEDlyskilder.no er vi stolte av å kunne si at vi i over 4 år har jobbet med og levert de beste LED-produktene og servicen til hele Norge. 🚚📦
Hos LEDlyskilder.no er vi eksperter innen vårt felt og stolte over å alltid gi den beste kunnskapen og veiledningen om LED-belysning.
Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på shop@ledlyskilder.no
Escrito por la empresa

Leveres innen 2 - 5 hverdager
Industriveien 9, 4879, Grimstad, Noruega
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Veldig bra produkt til god pris å genial app anbefales
Grei opplevelse ved handling men vanskelig å få tak i noen på kundeservice. Ville gjøre en endring på orderen 1 minutt etter jeg hadde plassert den,men ingen svar å få. Enden på visen var att jeg måtte sende tilbake en del ting jeg ikke trengte.
Jeg kjøpte en 120cm 36W LED-armatur m. støpsel og bryter.
Det er mye lys for pengene.
Men det er 2 stk metallklips for feste. Disse er altfor myke, og fungerer svært dårlig.
Bra kvalitet. Let å montere. Men leveranse tok nokså lang tid (nesten 2 uker).
Skryter av lynrask levering. Men det tok tok 2 dager før varen ble pakket. Deretter gikk 5 dager til før Bring fikk pakken.

Respuesta de Ledlyskilder
Godt utvalg, rask levering, og ellers topp side for lys / led lys striper 😊 Sterkt anbefalt handle hos de.
Lett å bestille, fornøyd med pris og varene kom fort. Kommer garantert å bestille mere.

Respuesta de Ledlyskilder
Kjapp levering og vare etter forventning

Respuesta de Ledlyskilder
Alltid rask respons og levering på gode produkter 🙌

Respuesta de Ledlyskilder
Godt utvalg i vektsbelysning og rask forsendelse. Gode priser.

Respuesta de Ledlyskilder
Enkel å bestille. Fikk det jeg hadde bestilt (ikke noe rare overraskelser).

Respuesta de Ledlyskilder
Más información sobre otros tipos de reseñas.