Eerste levering bevatte veel beschadigde LEDTl lampen ... geen reactie gehad op e-mail hierover maar na een telefonisch gesprek onmiddellijk alles in orde gebracht ... prima service ... ik verkies de... Ver más
Mijn eerste bestelling was een foute bestelling door mijn schuld. Ik stuurde het onmiddellijk terug in retour en bestelde dan de juiste lampjes. Alles verliep vlot tot zelfs de terugbetaling !
Echt top producten vlugge levering contact tijdens en na de aankoop is super dikke aanrader
Prix intéressant selon moi, livraison rapide pour la Belgique. Pas encore essayer donc sur la lampe led je ne peux pas encore donner d'avis. Donc jusque-là...merci à vous
La gente también ha visto
perfecte levering en mooie goederen…
perfecte levering en mooie goederen zoals besteld
Vlotte communicatie en levering
Vlotte communicatie en levering
Toestel geeft heel goede indruk
Tout c'est bien passé.Conforme aux…
Tout c'est bien passé.Conforme aux attentes.merci
Zeer tevreden van de lampen
Zeer tevreden van de lampen. Ga er wss bog bij bestellen in andere maten en nog voor andere mensen
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Snelle sending en goedeb werking gebruik…
Snelle sending en goede werking gebruik het voor tractor kleinkinderen
Its looking very good
Rapide et exactement ce que j'ai demandé
luminaires de secours parfaitement…
luminaires de secours parfaitement conformes à ma demande
Très satisfait
Très bon rapport qualité prix
Très bon rapport qualité prix
Livraison OK
Je recommande
Goede service.
Veel producten beschikbaar. Bij vragen snelle respons van de helpdesk met bruikbare informatie, kortom heel tevreden.
Duidelijke website
Duidelijke website, ruime keuze, gunstige prijzen, vlotte levering
Levering naar wens en alles op tijd hierzien aanrader
Levering naar wens en alles op tijd hier
Produit conforme aux attentes.
Produit conforme aux attentes.
Communication et suivi impeccables.
Larges choix de lampadaire à LEDs.