Jeg bestilte nogle vare hos her d. 18/6 og de bliver ved med at stå som afsendt, men gls har ikke modtaget pakken fra jer. Jeg har kontaktet jer på mail flere gange men intet svar modtaget. Nu er det... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Jeg købte nogle strømper i 2021, og var imponeret over den hurtige levering (og det dejlige kort, der fulgte med), men ventede med at skrive en anmeldelse, indtil jeg har fået et bedre indtryk af strø... Ver más
Jeg skulle bruge nogle lårbånd og søgte nettet tyndt for dem, Leglove var den hjemmeside jeg kunne finde med bedste anmeldelser og derfor valgte jeg dem, hvilket var fornuftigt. Jeg havde en god oplev... Ver más
Der er RIGTIG mange derude som tilbyder varer som Leglove. I fagsprog kalder man det derfor for “red ocean”. Men i forhold til varenes kvalitet, servicen - herunder hurtig levering, så er Leglove de... Ver más
LegLove har som ambition at være den foretrukne ON-line butik for alle strømpeelskende mennesker i Danmark. LegLove tilpasser løbende sit udbud af strømper. Dette betyder at vi kan holde priserne skarpe og vores udbud up-to-date. LegLove udbyder et bredt sortiment af strømpevarer, herunder strømpebukser, leggings, selvsiddende, stockings, hofteholdere, strømper i nylon, bambus, bomuld og uld, shape wear, plus size, strømpebukser til børn, leggings til børn, løbestrømper mm. Vi glæder os til at betjene dig via vores shop. De bedste hilsner Dörte & Tex www.leglove.dk
Gefionsvej 21, 7000, Fredericia, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Produktets farve er misvisende jeg købte røg farvede strømpebukser og de er meget mørkere end på billedet, tættere på en koks grå. Udover det passede de godt og var god kvalitet.

Respuesta de LegLove Danmark ApS
God service og hurtig levering. Rigtig god vare der svarer til mine forventninger. God pris og sød, håndskrevet brev vedlagt.
Sødeste kort og slik vedlagt i pakken ❤️❤️❤️❤️❤️
Fantastisk mange produkter, god kvalitet og hurtig levering 😊
Hurtig levering og gode selvsiddende strømper
Rigtig god service, fik pakken dagen efter. Strømpe/nylonbukserne var super fine.
Noget var helt galt med nogle knæstrømper jeg modtog. Jeg kontaktede Leglove og beskrev problemet.
Jeg fik beløbet refunderet uden frem og tilbage skriv.
Kan varmt gentage min anbefaling, - fra et par år siden!
Her får man god service og dejlige strømper til en god pris!
Fin og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Smukke farver og perfekt pasform (strømpebukser)
😊🌈🦋🌞
Más información sobre otros tipos de reseñas.