1. Servicio de administración de empresas
  2. Oficina de registro
  3. Servicio de business-to-business
  4. Servicios de documentación

Escrito por la empresa

LEI24.se hjälper svenska företag, fonder och organisationer att registrera, förnya, uppdatera och överföra LEI-koder (Legal Entity Identifiers). Genom en enkel och säker onlineprocess erbjuder vi snabb handläggning, transparenta priser och personlig support. Vi bevakar även statusen för varje LEI-kod och skickar påminnelser inför kommande förnyelser. LEI24 är registreringsagent och tillhandahåller LEI-tjänster via Nasdaq CSD SE.

3,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

3,8

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick ett brev från LEI24 om att det var…

Fick ett brev från LEI24 om att det var dags att förnya mitt LEI och tur var väl det för jag hade helt glömt bort att det skulle göras. Så på den punkten kom påminnelsen väldigt lägligt.

Kände inte till LEI24 innan så var lite skeptisk först och kollade upp dom innan jag gjorde något. Såg att dom jobbar med Nasdaq och allt såg seriöst ut så tänkte att jag testar. Hade ju ändå ett LEI som skulle förnyas.

Och ja, vad ska man säga. Det gick hur smidigt som helst. Flyttade över mitt LEI och förnyade det samtidigt och jag behövde knappt göra någonting. Inget strul, inga konstiga mail fram och tillbaka och allt var klart mycket snabbare än jag trodde.

Sen var priset faktiskt bättre än vad jag betalade hos min förra leverantör också, så det gjorde ju inte saken sämre direkt.

Brukar inte skriva recensioner men när något bara funkar så tycker jag faktiskt man kan säga det också. Påminnelsen kom i rätt tid, flytten var smärtfri, priset var bra och allt blev fixat. Så ja, jag är väldigt nöjd faktiskt. Mer komplicerat än så behöver det inte vara.

28 de agosto de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick ett brev från LEI24 om att det…

Jag fick ett brev från LEI24 om att det var dags att förnya mitt LEI. Först var jag lite osäker på vilka de var men jag kollade upp dem och insåg att de var seriösa och att de samarbetar med Nasdaq.

Jag bestämde mig för att förnya och flytta mitt LEI till dem. Allt gick smidigt och snabbt. Inga problem alls och dessutom var priset riktigt bra.

Har faktiskt ingenting att klaga på. Bra pris, snabb service och allt fungerade precis som det skulle.

Fredrik Kronmarker

31 de agosto de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.