Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Leiden Vloerisolatie geloven we dat een goed geïsoleerde vloer de basis is voor comfortabel en energiezuinig wonen. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige vloerisolatie voor zowel oude als nieuwbouwwoningen in Leiden en omgeving. Met jarenlange ervaring en vakmanschap helpen wij huiseigenaren hun woning te verduurzamen, energiekosten te verlagen en het wooncomfort te verbeteren. Op onze website leidenvloerisolatie.com vindt u uitgebreide informatie over onze isolatietechnieken, materialen en werkwijze. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke en duurzame isolatiematerialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze isolatiespecialisten geven deskundig advies op maat en zorgen voor een snelle, nette en professionele installatie. Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Geen verrassingen achteraf, maar transparantie van offerte tot oplevering. Klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, snelheid en het direct merkbare resultaat van onze isolatiediensten. Bent u benieuwd naar wat vloerisolatie voor uw woning kan betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Leiden Vloerisolatie staat voor comfort, duurzaamheid en kwaliteit – van bodem tot vloer!
Pompoenweg 3, 2321 DK, Leiden, Holanda
- +31715690706
- klantenservice@leidenvloerisolatie.com
- leidenvloerisolatie.com
Invita a los clientes a opinar
zelfs de rand rond het toegangsluik…
zelfs de rand rond het toegangsluik werd proper afgeveegd achteraf
geen gekraak meer en vloer voelt…
geen gekraak meer en vloer voelt steviger dus top
minder vocht zichtbaar na werk
Wat opviel is dat
Wat opviel is dat er geen enkel probleem ontstond met luchtcirculatie onder het huis.
De isolatie maakt de vloer minder hard…
De isolatie maakt de vloer minder hard en koud van gevoel.
Alles Werd Duidelijk Uitgelegd
Alles werd duidelijk uitgelegd zodat er geen verrassingen waren.
geen stofwolken of vieze schoenen
ze zei foam gaat sneller maar panelen…
ze zei foam gaat sneller maar panelen strakker beetje warrig maar te volgen
ze legden t uit op nuchtere manier
ze legden t uit op nuchtere manier, goed te volgen
ik voelde dat ze echt wilden dat ik…
ik voelde dat ze echt wilden dat ik snapte wat ze deden
We Hebben Ze Aanbevolen Aan Vrienden Die Niet
we hebben ze aanbevolen aan vrienden die niet verhuisd zijn en ook isolatie nodig hebben
Voor het werk echt begon werd gekeken…
Voor het werk echt begon werd gekeken naar muizensporen, mijn oma zei dat slim was.
zelfs het lastigste hoekje in de…
zelfs het lastigste hoekje in de woonkamer werd geisoleerd, zonder dat we het hoefden te vragen
ze zeiden dat het zou helpen met warmte…
ze zeiden dat het zou helpen met warmte en geluid, en dat klopt helemaal
Más información sobre otros tipos de reseñas.