Banner for LEI Register

LEI Register Opiniones 332

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

leiregister.dk har en hjemmeside, der er nem at finde rundt i, og det er nemt at bestille en LEI-kode. Prismæssigt ligger LEI Register absolut i den billige ende. Efter bestilling og betaling af... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig behandling af sagen. Fik min kode efter en time. Meget tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fuldstændigt problemløs og ganske billigt. Forstår måske ikke helt opsalgsmulighederne ifht. et digitalt eller fysisk certifikat som de pusher lidt hårdt, men det kan man selvfølgelig bare fravælge.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fortrød, og trykkede afbryd på betalingen. Alligevel gik betalingen igennem - og uden godkendelse med MitID. Jeg forsøgte at afbryde købet pga. ordlyden i købsresuméet. Jeg kontaktede deres k... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de business-to-business

Escrito por la empresa

LEI Register er forpligtet til at levere enestående service og hjælpe virksomheder med at opfylde finansielle regler. Vi er kendt som en af de hurtigste LEI-registreringsagenter takket være vores API-integration, der fjerner behovet for manuelle opgaver. Derudover gør vores forbindelser med lokale registre ansøgningsprocessen lettere med automatisk dataudfyldelse.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig behandling af sagen

Hurtig behandling af sagen. Fik min kode efter en time. Meget tilfreds.

15 de abril de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at din sag blev behandlet hurtigt, og at du modtog din kode allerede efter en time. Vi sætter stor pris på din tilfredshed og din tillid.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

OK funktion

27 de marzo de 2026

Tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at servicen levede op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at forbedre os og gøre processen endnu mere problemfri.

Hvis der er noget, vi kan gøre bedre eller hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os – vi er altid glade for at hjælpe.

Drøn nemt.

Det var hurtigt og nemt at have med at gøre.

25 de marzo de 2026

Respuesta de LEI Register

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede processen som hurtig og nem at have med at gøre. Det er altid vores mål at gøre det så enkelt og smidigt som muligt.

Hvis du får brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os — vi står klar til at hjælpe.

Respuesta de LEI Register

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at alt gik uden problemer. Det er altid vores mål at sikre en så nem og problemfri oplevelse som muligt.

OK. ............

OK. .............

7 de marzo de 2026

Respuesta de LEI Register

Thanks for your feedback!
We’re glad everything was okay. We appreciate your trust and are always here to help whenever you need.

Nemt at overskue køb.

5 de marzo de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at købet var nemt at overskue. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Det var nemt

4 de marzo de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var nemt. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Hurtig ekspedition- alt fungere

Hurtig ekspedition- alt fungere

9 de marzo de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig ekspedition, og at alt fungerede som det skulle. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Nemt og hurtigt.

28 de febrero de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var nemt og hurtigt. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

4 de marzo de 2026

De leverer god service

De leverer god service, ved at skrive, når der skal ske fornyelse. Herudover svarede de venligt og hurtigt på mail.

2 de marzo de 2026

27 de febrero de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som nem og hurtig. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Nemt-hurtigt og effektivt

25 de febrero de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som nem, hurtig og effektiv. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Vedr Lei registrering

Vedr. fornyelse, så var det nemt og dialogen gik lynhurtigt

25 de febrero de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at fornyelsen var nem, og at dialogen gik lynhurtigt. Vi sætter stor pris på din tillid og står altid klar til at hjælpe igen.

Go information

Go information

16 de febrero de 2026

Respuesta de LEI Register

Thanks for your feedback!
We’re glad to hear that you found the information helpful. We appreciate your trust and are always here to assist whenever you need.

Let at oprette.

Let at oprette.

Jeg betalte ved en fejl 2 gange og fik omgående beløbet retur.

12 de febrero de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at det var let at oprette, og at den dobbelte betaling blev håndteret hurtigt. Vi sætter stor pris på din tillid og står altid klar til at hjælpe igen.

Enkel tilgang

16 de febrero de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede en enkel tilgang. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

Hurtig ekspedition

Venlig og hurtig respons på vores henvendelse.

12 de febrero de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at I oplevede en venlig og hurtig respons på jeres henvendelse. Vi sætter stor pris på jeres tillid og står altid klar til at hjælpe igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er enkelt og lige til.

Det er enkelt og lige til.

11 de febrero de 2026

Mange tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at du oplevede processen som enkel og lige til. Vi sætter stor pris på din tillid og hjælper dig gerne igen fremover.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.