Rigtig god pizza
Rigtig god pizza ! Best pizzeria fra Grenaa!!
Jeg kan varmt anbefales!!!
I skal kun prøve 1 gang og kommer i igen!
Rigtig god pizza ! Best pizzeria fra Grenaa!!
Jeg kan varmt anbefales!!!
I skal kun prøve 1 gang og kommer i igen!
Første pizza ankom efter 45 minutter og var brændt. Den anden pizza kom først efter 50 minutter desværre meget kold. Da chaufføren kom, spurgte han direkte, hvor den anden pizza var virkede meget sur.., i stedet for at beklage fejlen. Meget dårlig service og mad.
Hver gang jeg skal have pizza så bestiller jeg ALTID herfra, jeg forstår ikke hvordan folk ikke kan lide deres pizza.
Deres pizzaer lever altid op til forventningerne + hurtig levering samt imødekommende levering
Jeg kan kun give 5/5!
jeg bestilte noget mad gennem deres hjemmeside, man kunne ikke vælge mellem kebab eller kyllingekød når man trykket på kebab Box, det var heller ikke en mulighed at føje chilli eller noget ekstra for den sags skyld, jeg måtte skrive at jeg gerne vil ha chilli på min kebab box i kommentarfeltet men det gav de ikke en F for. blev totalt ignoreret.
det er ikke første gang de ikke lever op til kundens forventninger/ønsker.
de lader som om de enten har glemt det du sagde eller overset det du skrev, det kan umuligt ske hver gang.
deres hjemmeside i bunden viser 5 stjerner selvom de ikke har det, de har bare sat et billede af 5 stjerner ind for at snyde.
Efter bestilling af mad, var der ventetid ved udendørs servering på 50 minutter.
Maden kom heller ikke på samme tid
Virkelig skuffende oplevelse.
Og der var kun 7 personer til stede.
Maden var desuden dårlig
Piv elendig mad.
De tog 49 min. Om at lave vores mad, der var ikke specielt travlt i deres bix.
Más información sobre otros tipos de reseñas.