Información sobre la empresa

1. Oficina de administración municipal
  2. Alojamiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Lelystad is een jonge en dynamische provinciehoofdstad, centraal gelegen in Nederland. Hier vindt u een 17 kilometerlange kuststrook en natuurgebied de Oostvaardersplassen. In Lelystad heeft u de ruimte om te wonen, ondernemen en te leven.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In verband met fraude intern op vrouw en mensenhandel

In verband met fraude intern op vrouw en mensenhndel
In verband met fraude intern op appartement en verhuizing/koopwoningen. Ik heb hen al gecontacteerd en heb een ongelijke behandeling gekregen op het verzoek dat ik heb ingediend.
Er was geen response of eerlijke procedure op mijn verzoek. Dit betekent dat de gemeente heeft gefaald en wil dit niet toegeven of terug draaien. Het verzoek was dat hun het genomen besluit door hen, intrekt en
de velen onderzoekers een eerlijke straf geeft. Een inwerk tot herbouwen van een vrouw, heeft haar leven gebroken en haar zonder enkel rechten achtergelaten. Ik ben heel teleur en gefrustreerd over hun gedrag en werkwijze, publieke mishandeling, beroving van geld en eigendom en almost dood van mij en mijn kinderen.
Er moet een indeling komen voor Antillianen en Nederlanders die werkzaam zijn binnen de Gemeentes. Want velen van hen zijn hackers, life hackers en homewreckers.

Bij deze klacht ik Gemeente Almere in voor onterechte gebruik van persoon en emotionele belast en kwestaan van kinderen en moeder. Voor het stiekem toestemming geven van financiële ondersteuning voor wetenschappelijk onderzoek op moeder en kinderen zonder enkel gemachtig of goedkeuring van moeder. Volledig openstellen van privaat recht van familie in hun eigendom bezit tegen familierecht artikel 7 en artikel 8. Ook openlijk en publiekelijk exploitatie en vernieling van reputatie, eigendom en caracter van een vrouw genoemd Sheenen Francisca en kinderen.

Ik hoop een antwoord en spoedig actie!

Vandaag en altijd,
Sheenen Francisca

12 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze zomer heb ik een bezoek gebracht…

Deze zomer heb ik een bezoek gebracht aan Lelystad en dat was direct de laatste keer. Nog nooit heb ik voor een bezoek aan een grote supermarkt met nabijgelegen parkeerplaatsen parkeerkosten hoeven betalen en het bedrag is ook nog absurd hoog. Dat de lokale middenstand dit pikt is mij een raadsel, maar mij zal dit niet meer overkomen.

27 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lelystad geeft je gebakken lucht

Lelystad geeft je gebakken lucht. Criminaliteit gaat omhoog, maatschappelijke veiligheid omlaag. Op een weekend zijn er 4 agenten werkzaam in de regio. Handhaving is blind en kan alleen parkeerboetes schrijven. Maar treden niet op als nodig is. Gemeente denkt alleen maar aan economische belang maar slaat flater op flater met ruimtelijke ordening. Wethouders zijn niet op fe hoogte van eigen projecten en komen beloften niet na.
Toen kwam wonen was het een ontwikkeling nu aanfluiting. Van vliegveld tot bouwprojecten klopt het nooit.
Ben niet van plan lang te blijven wonen. Gelukkig zijn kinderen op de leeftijd dat ze zelf al gaan verhuizen naar andere steden buiten de provincie.

4 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.