Elsker jeres produkter. Fantastisk kvalitet, stort udvalg, hurtig levering og gode priser. Produkterne er nemme at arbejde med og holder længe. Har ingen udfordringer med at få neglene til at holde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg ELSKER produkterne fra Le Mini Macaron. Især jeres nye builder gel, der pludselig kan få ens smukke negle til at holde meget længere end før😍 Jeg er desværre meget allergisk overfor langt de... Ver más
La empresa ha respondido
Mine neglelak (købt i Matas) artede sig ikke som mine andre macaron-lakker. Den trak sig sammen mod midten under lampen. Skrev til kundeservice og spurgte hvad jeg gjorde forkert, eller hvad der kunne... Ver más
Hurtig levering, jeg bestilte 12 dages adventkalender på tilbud i januar 2024. Produktet er fint og nemt at bruge, dog holder lakken ikke så længe på mig. Det kan pilles af i hele flager efter f... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Le Mini Macaron er forhandler af et super nemt koncept, som gør det muligt for private forbrugere selv at lave gel-negle. Le Mini Macaron er udviklet specielt til hjemmebrug og designet til travle piger på farten. Nu kan du lave gel-negle på rekordtid der holder i uger, med en finish der kun er matchet af professionelle saloner. Le Mini Macaron er hurtig og sikker. Vores gel er designet til at sikre mod gener og hudirritation, og lampen er designet til sikker, hurtig og effektiv brug. Vores lille lampe er designet til hurtig en-finger brug. Lav en finger ad gangen - den er tør på kun 30 sekunder! Lampen bruger LED lys, der ikke er skadeligt for huden. Vores Maxi lampe tager 4 fingre og er tør på 60 sekunder! Le Mini Macaron er udarbejdet i samarbejde med franske Camelia Beauty og allerede lanceret i USA, Asien og Sydeuropa hvor anmeldere, modebloggere og magasiner har rost den til skyerne! Le Mini Macaron er blevet udpeget til at være den mest effektive gel manicure til hjemmebrug i en kvalitet der er fuldt på højde med de professionelle saloner.
Información de contacto
Thomas Helsteds Vej 7B, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- info@leminimacaron.dk
- leminimacaron.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og lever fulgt op til…
Hurtig levering og lever fulgt op til mine forventninger.
Super god kundeservice!
Jeg har ikke købt fra Le Mini Macaron hjemmesiden endnu men havde købt en masse af deres produkter fra en anden virksomhed. Da jeg åbner en af deres neglelakker, ser jeg at den er tør og størknet på børsten. Jeg skriver herefter til Le Mini Macaron for at høre om dette er en defekt.
Jeg får herefter rigtig hurtig respons, og de sender mig en ny neglelak med det samme.
God stil også selvom varen ikke blev købt hos dem. Jeg vil anbefale Le Mini Macaron og skal klart købe deres produkter fra deres egen hjemmeside fremover.
En rigtig god oplevelse😊
Rigtig fin hjemmeside, hurtig levering og alt var som det skulle være.
Antal stjerner er rettet, da mit problem blev imødekommet med rigtig god service
Jeg kan egentlig super godt lide lakken, farverne, lampen og holdbarheden - mit problem er at neglelakken lækker ud over det hele, fordi lakken ligesom løber ned og samler sig der hvor flasken bliver bredere. Det er virkelig ærgeligt, for jeg har spildt rigtig meget af lakken på dette. Jeg synes at produktets design skulle ændres, og jeg tænker i hvert fald at finde et andet gel-lak mærke at bruge for nu. Ærgerligt når farvekortet er så lækkert, og jeg har købt lampen..

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
JEG ELSKER JERES PRODUKTER!
JEG ELSKER JERES PRODUKTER!
Kanon hurtig levering og virkelig lækre farver! Jeg er utrolig glad for alle produkterne og blev virkelig overrasket over hvor længe det holder.
Jeg vil helt klart handle her igen, samt anbefale det til andre 👌🏽

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Gode produkter og hurtigt betjening
Gode produkter og hurtigt betjening. Elsker den håndskreven personlig besked på ordrebekræftelsen 😊

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Godt nok bedste kundeservice ever
Godt nok bedste kundeservice ever! Og gode produkter og masser af mulighed for vejledning. Love it!

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.
Kræver noget øvelse at lægge pænt og få til at holde i op til de lovede 10 dage.

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Hurtig kundeservice og gode varer
Hurtig kundeservice, gode varer og fine priser. Jeg vender retur :)

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Syntes produktet er dyrt i forhold til…
Syntes produktet er dyrt i forhold til hvor længe det holder

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Tried for the first time last week and…
Tried for the first time last week and it's really beautiful and resistant. Some small chips came out of the point of some fingers, but considering the week I had, it's better than expected. With conventional polish nail, it would be all ruined by the half of the week.

Fantastisk service
Fantastisk service - super effektive og hurtige til at svare! Kæmpe anbefaling herfra :-)

Gode produkter!
Hey.
Jeg har brugt Le Mini Macaron i snart 8 måneder, og det har været virkelig godt når jeg har købt og brugt det!:)
Anbefaler dem varmt!
Knus Emma.

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Lækre lakker men meget svær at fjerne
Super lækre farver og lakker først og fremmest!! Og virkelig god service. Jeg har mailet med jer tidligere da jeg ikke synes de bitte små lakker fra kits er til at håndtere. Og i var så søde at sende mig en ny lak uden beregning. Tak.
Men kan ikke give 5 stjerner for de remover pads og remover tool som jeg også har købt simpelthen ikke virker. Remover tool er så skarp at den sliber helt ind i mine egne negle. Har man en almindelig lak på i to lag + en gennemsigtig lak over den så kan det lige lade sig gøre men med French manicure hvor der i alt er 4 lag lak på spidsen af neglen er det for mig helt håbløst at få af. Jeg har nu brugt i alt 30 remover pads til mine 10 fingre, 3 timer og næsten alle mine negle er flossede og ødelagte fordi det lak ikke vil gå af. Og JA jeg har filet før remover pads men lakken sidder bare fast. Så jeg er ret ærgerlig.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.