Elsker jeres produkter. Fantastisk kvalitet, stort udvalg, hurtig levering og gode priser. Produkterne er nemme at arbejde med og holder længe. Har ingen udfordringer med at få neglene til at holde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg ELSKER produkterne fra Le Mini Macaron. Især jeres nye builder gel, der pludselig kan få ens smukke negle til at holde meget længere end før😍 Jeg er desværre meget allergisk overfor langt de... Ver más
La empresa ha respondido
Mine neglelak (købt i Matas) artede sig ikke som mine andre macaron-lakker. Den trak sig sammen mod midten under lampen. Skrev til kundeservice og spurgte hvad jeg gjorde forkert, eller hvad der kunne... Ver más
Hurtig levering, jeg bestilte 12 dages adventkalender på tilbud i januar 2024. Produktet er fint og nemt at bruge, dog holder lakken ikke så længe på mig. Det kan pilles af i hele flager efter f... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Le Mini Macaron er forhandler af et super nemt koncept, som gør det muligt for private forbrugere selv at lave gel-negle. Le Mini Macaron er udviklet specielt til hjemmebrug og designet til travle piger på farten. Nu kan du lave gel-negle på rekordtid der holder i uger, med en finish der kun er matchet af professionelle saloner. Le Mini Macaron er hurtig og sikker. Vores gel er designet til at sikre mod gener og hudirritation, og lampen er designet til sikker, hurtig og effektiv brug. Vores lille lampe er designet til hurtig en-finger brug. Lav en finger ad gangen - den er tør på kun 30 sekunder! Lampen bruger LED lys, der ikke er skadeligt for huden. Vores Maxi lampe tager 4 fingre og er tør på 60 sekunder! Le Mini Macaron er udarbejdet i samarbejde med franske Camelia Beauty og allerede lanceret i USA, Asien og Sydeuropa hvor anmeldere, modebloggere og magasiner har rost den til skyerne! Le Mini Macaron er blevet udpeget til at være den mest effektive gel manicure til hjemmebrug i en kvalitet der er fuldt på højde med de professionelle saloner.
Información de contacto
Thomas Helsteds Vej 7B, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- info@leminimacaron.dk
- leminimacaron.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Jeg synes virkelig det er nemt at…
Jeg synes virkelig det er nemt at arbejde med. Undrer mig dog lidt over hvordan man undgår at ‘pynt’ falder af - der skal man vel så bruge shine topcoat?
Kan det købes fysisk i butikken (Matas) eller kun online?

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Hurtig levering, dog ingen respons på efterfølg, mail?
Fin kundeservice efterfølgende, både på min mail,der ikke var kommet frem, men også på min delvise returnering, hvor pengene kom retur.

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Fik købt le mini macaron uv lampe med…
Fik købt le mini macaron uv lampe med negle lak, gået 100% efter anvisningerne, men negle lakken faldte allerede af første dag, har taget det på 2 gange idag igen! Det holder simpelthen ikke på neglene! Og kan nærmeste tage hele stykker af neglene uden problemer, sætter ikke ordneligt fast til neglene, 500kr ud af vinduet 😩

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Super god kvalitets negle lak
Super god kvalitets negle lak! ELSKER, at den tørre på 30 sek og den ikke lugter af acetone! Dog lidt mangler i forhold til top ventilerne på nogle af lakkerne der forhindre lakken i at løbe ud, der er få stk ind imellem der ikke har den og derfor er utæt, og nogle gange kan man risikere at få en defekt uv lampe, har prøvet én enkelt gang, men hurtig og top proffesionel service fra deres side, de sendte en ny helt gratis samme dag for fejlen, alt i alt mega tilfreds

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Overskuelig hjemmeside og hurtig…
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Skal dog give varen i gave så ved ikke endnu om denne lever op til modtagerens forventning.
Hurtig og billig og go service
Det bedst service jeg nogensinde har…
Det bedst service jeg nogensinde har oplevet. Kan varmt anbefale dette firma til en hver tid.

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Lidt ud over det sædvanlige
Hurtig levering, fin pris. Det bedste er den håndskrevne besked og de små bolcher. Man føler sig virkeligt værdsat som kunde.

Respuesta de Le Mini Macaron - Danmark
Lækre produkter og god webshop
Flere ting gør, at jeg giver 5 stjerner. Dels er det en god webshop, der er let at navigere rundt på. Dels er det nogle gode produkter, der var pakket fint ind - det gør det til en fin oplevelse at åbne pakken. Derudover lå der en håndskrevet besked sammen med produkterne.
Jeg har shoppet her før - og jeg gør det igen.
Super kundeservice
Det kom hurtigt og var pakket rigtig fint ind. Der var lagt en ekstra lille gave i pakken og skrevet en virkelig sød hilsen på følgesedlen! Virkelig god oplevelse og bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Super lækker produkt
Super lækker produkt, som frisør har jeg altid fingeren i vand og en almindelig neglelak holder knap 4 timer men med le mini macrone så kan jeg have flotte negle i næsten 4 uger inden jeg skal ligge nyt

Super hurtig levering
God service og hurtig levering
Jeg oplevede hurtig levering af min bestilling. I min forsendelse fik jeg en fin personlig besked og en lille gratis gave - dejlig overraskelse 😁
hurtig levering og super produkter!
hurtig levering, super produkter og en sød lille personlig besked. Anbefaler, anbefaler, anbefaler!!✨

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.