Le Mini Macaron - Danmark Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker jeres produkter. Fantastisk kvalitet, stort udvalg, hurtig levering og gode priser. Produkterne er nemme at arbejde med og holder længe. Har ingen udfordringer med at få neglene til at holde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg ELSKER produkterne fra Le Mini Macaron. Især jeres nye builder gel, der pludselig kan få ens smukke negle til at holde meget længere end før😍 Jeg er desværre meget allergisk overfor langt de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine neglelak (købt i Matas) artede sig ikke som mine andre macaron-lakker. Den trak sig sammen mod midten under lampen. Skrev til kundeservice og spurgte hvad jeg gjorde forkert, eller hvad der kunne... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering, jeg bestilte 12 dages adventkalender på tilbud i januar 2024. Produktet er fint og nemt at bruge, dog holder lakken ikke så længe på mig. Det kan pilles af i hele flager efter f... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos
  2. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Le Mini Macaron er forhandler af et super nemt koncept, som gør det muligt for private forbrugere selv at lave gel-negle. Le Mini Macaron er udviklet specielt til hjemmebrug og designet til travle piger på farten. Nu kan du lave gel-negle på rekordtid der holder i uger, med en finish der kun er matchet af professionelle saloner. Le Mini Macaron er hurtig og sikker. Vores gel er designet til at sikre mod gener og hudirritation, og lampen er designet til sikker, hurtig og effektiv brug. Vores lille lampe er designet til hurtig en-finger brug. Lav en finger ad gangen - den er tør på kun 30 sekunder! Lampen bruger LED lys, der ikke er skadeligt for huden. Vores Maxi lampe tager 4 fingre og er tør på 60 sekunder! Le Mini Macaron er udarbejdet i samarbejde med franske Camelia Beauty og allerede lanceret i USA, Asien og Sydeuropa hvor anmeldere, modebloggere og magasiner har rost den til skyerne! Le Mini Macaron er blevet udpeget til at være den mest effektive gel manicure til hjemmebrug i en kvalitet der er fuldt på højde med de professionelle saloner.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

23 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super

Super og hurtig service

27 de diciembre de 2023

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse! :-) Den er vi super flade for.

Jeg er fan

Jeg er fan. Super sød og hurtig betjening.

5 de enero de 2024

Hej Maja,

Mange mange tak for de pæne ord! Dem sætter vi enorm pris på! :-D

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg synes virkelig det er nemt at…

Jeg synes virkelig det er nemt at arbejde med. Undrer mig dog lidt over hvordan man undgår at ‘pynt’ falder af - der skal man vel så bruge shine topcoat?
Kan det købes fysisk i butikken (Matas) eller kun online?

30 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Hej Sisse,

Ja, men skal bruge topcoat til at forsegle med når man bruger stickers! :-) Top Coat kan købes hos alle vores forhandlere og også online. :-)

Mange tak for din henvendelse. Det er meget nemmere at hjælpe med sådanne små henvendelser, hvis du retter kontakt til os direkte. :-)

Send en mail til support@leminimacaron.dk, så sidder vi klar til at hjælpe!

Godt nytår!

Hurtig levering

Hurtig levering, dog ingen respons på efterfølg, mail?
Fin kundeservice efterfølgende, både på min mail,der ikke var kommet frem, men også på min delvise returnering, hvor pengene kom retur.

7 de noviembre de 2023

Hej Hanne,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg har ledt efter en mail fra dig - men kan ikke finde nogen. Prøv at sende igen, og prøv at sende til support@leminimacaron.dk - så håber vi den kommer igennem! :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik købt le mini macaron uv lampe med…

Fik købt le mini macaron uv lampe med negle lak, gået 100% efter anvisningerne, men negle lakken faldte allerede af første dag, har taget det på 2 gange idag igen! Det holder simpelthen ikke på neglene! Og kan nærmeste tage hele stykker af neglene uden problemer, sætter ikke ordneligt fast til neglene, 500kr ud af vinduet 😩

20 de diciembre de 2023
Opinión espontánea

Hej June,

Tak for din anmeldelse. Holdbarhedsudfordringer er meget nemme at løse, men det kræver, at vi kan komme i kontakt med dig. Det kan vi ikke på trustpilot - men vi har et YDERST effektivt supportsystem, som står klar til at hjælpe dig lyn-hurtigt! :-)

Du kan kontakte os på support@leminimacaron.dk - så skal vi nok få løst udfordringerne sammen! :-)

Fortsat god jul og godt nytår.

God oplevelse

God oplevelse, hurtig levering og alt var som forventet.

Hej Marie,

1.000 tak for de pæne ord! Dem sætter vi pris på. Glædelig jul!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super god kvalitets negle lak

Super god kvalitets negle lak! ELSKER, at den tørre på 30 sek og den ikke lugter af acetone! Dog lidt mangler i forhold til top ventilerne på nogle af lakkerne der forhindre lakken i at løbe ud, der er få stk ind imellem der ikke har den og derfor er utæt, og nogle gange kan man risikere at få en defekt uv lampe, har prøvet én enkelt gang, men hurtig og top proffesionel service fra deres side, de sendte en ny helt gratis samme dag for fejlen, alt i alt mega tilfreds

22 de noviembre de 2023

Hej Fiona,

Mange tak for din anmeldelse! Det kan jeg godt forstå er lidt irriterende, men her på mit skrivebord står der en kasse med ekstra ventiler. Dem kan jeg godt sende dig nogle af så det kan komme til at virke præcis som du synes! :-D

Jeg sender dig lige en mail så vi kan få det fikset!

Hurtig levering

23 de noviembre de 2023

Hej Jani,

Mange tak for den fine anmeldelse! :-) Rigtig god dag til dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lidt ud over det sædvanlige

Hurtig levering, fin pris. Det bedste er den håndskrevne besked og de små bolcher. Man føler sig virkeligt værdsat som kunde.

Hej Katrine,

1.000 tak for de fine ord! Dem sætter vi enormt meget pris på! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre produkter og god webshop

Flere ting gør, at jeg giver 5 stjerner. Dels er det en god webshop, der er let at navigere rundt på. Dels er det nogle gode produkter, der var pakket fint ind - det gør det til en fin oplevelse at åbne pakken. Derudover lå der en håndskrevet besked sammen med produkterne.

Jeg har shoppet her før - og jeg gør det igen.

Super kundeservice

Det kom hurtigt og var pakket rigtig fint ind. Der var lagt en ekstra lille gave i pakken og skrevet en virkelig sød hilsen på følgesedlen! Virkelig god oplevelse og bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Super lækker produkt

Super lækker produkt, som frisør har jeg altid fingeren i vand og en almindelig neglelak holder knap 4 timer men med le mini macrone så kan jeg have flotte negle i næsten 4 uger inden jeg skal ligge nyt

24 de noviembre de 2023

Hej Rikke,

1.000 tak for de fine ord! Det betyder virkelig meget!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hurtig levering og super produkter!

hurtig levering, super produkter og en sød lille personlig besked. Anbefaler, anbefaler, anbefaler!!✨

23 de noviembre de 2023

Hej Anna,

Hvor er det fantastisk at høre! :-) 1.000 tak!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.