Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse med Lé Mosch. Bestilte varerne og pakken var hurtigt fremme i pakkeshoppen. Der var den fineste håndskrevne besked vedlagt. Fineste hårbånd og elastikker.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået en ny go-to webshop🤩 Min første ordre var lille, da jeg lige skulle “afprøve” - men jeg hopper af glæde🥰 kvaliteten lever op til mine forventninger, fornuftige priser, lynhurtig lever... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spænderne er super flotte, elsker at den fylder så flot i stoffet. Solbrillerne er lige i skabet. Jeg elsker dem. Kundeservice super.

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios de moda

Escrito por la empresa

Designet til kvinder som gerne vil have kvalitet og designs som følger med tiden. Vi stræber efter at tilpasse vores accessories så de passer til moden, som hele tiden skifter. Accessories du ikke kan undvære...

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Spænderne er super flotte

Spænderne er super flotte, elsker at den fylder så flot i stoffet.
Solbrillerne er lige i skabet. Jeg elsker dem.
Kundeservice super.

15 de abril de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Dejligt Carina! 1000 TAK for din anmeldelse :)

Supereffektiv ordrebehandling

Smukke ringe til urolige fingre!
Fik leveret dagen efter bestilling🤩

7 de abril de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Mange tak for din dejlige anmeldelse Elin :)

Tilfreds kunde

Fine varer, der lever op til billede og beskrivelse.

9 de abril de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Mange tak for din anmeldelse Mette :) Det varmer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt køb af vintage blazer med fin…

Perfekt køb af vintage blazer med fin broche! Lækker jakke i super stand. Fuldstændig svarende til forventning og billede på siden. Har tidligere handlet her og kommer helt sikkert tilbage. Hurtig levering og sød personlig håndskrevet hilsen i pakken! Stor anbefaling herfra!

7 de abril de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Hvor dejligt at læse RK :) Mange TAK for din anmeldelse :)

Gør dit unikke køb her.

Havde købt en fed, fed jakke.
Den var for stor men for fed til at returnere… kender I det?

Så kender I nok også at scenariet, hvor jeg jo ikke fik taget den i brug for … ja den passede jo ikke …

Jeg tog chancen og skrev og spurgte Nina om hun kunne hjælpe mig selvom jeg var over fristen for returretten.

Jeg fik lov at returnere og fik et gavekort på beløbet.

Det har jeg nu brugt på en anden fed jakke samt et par smykker.

Alle varer levede op til forventningerne og med den så gode kundeservice kan jeg kun anbefale dig at gøre dit unikke køb hos Lé Mosch!

Respuesta de LÉ MOSCH

Tusind tak for din flotte anmeldelse Lykke :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og flot produkt.

Virkelig fine ringe og fik en flot mulepose med gratis OG et håndskrevet kort. Jeg kommer igen!

1 de abril de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Det lyder godt Helene :) Mange tak for din anmeldelse :)

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse, super god hjælp samt sød og imødekommende betjening/kommunikation. Bedste anbefaling her fra.

Tusind tak Kim :)

Fuld valuta for pengene

Hurtig levering og min anti stres ring levede fuld ud op til min forventning. Super skønt med en lækker sort pose i pakken da den ankom.

3 de abril de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Mange tak for din anmeldelse Heidi :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, hyggelig hilsen i pakken og en lille gave. vil helt klart gerne handle her igen. Den ring jeg har købt er mega fin og jeg tror jeg nok skal blive glad for den.

4 de abril de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Mange tak for de 5 stjerner Linda :)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Defekt vare og forkert vare modtaget, lang behandlingstid af reklamationer

Jeg havde købt forskellige accessories til en værdi af ca. 800 kr. Pakken jeg modtager indeholder en ødelagt broche, hvor nålen er knækket af. Derudover har jeg modtaget en forkert vare (hårklemme/broche-blomst), der er mindre og billigere, end den jeg har betalt for. Jeg skrev en reklamation til kundeservice med det samme. De svarede ikke tilbage den dag, ej heller dagen efter. Nu er der påske-helligdage, og jeg frygter, at de varer jeg mangler vil nå at blive udsolgt, inden de reagerer på min reklamation.

Hej Sanne
Tak for din anmeldelse. Vi har netop haft travlt op til påske og ja, så har der været helligdage. Din mail er øverst på min liste og jeg svarer dig i løbet af formiddagen. :) Kh. Nina

Jeg har fået en ny go-to webshop🤩

Jeg har fået en ny go-to webshop🤩
Min første ordre var lille, da jeg lige skulle “afprøve” - men jeg hopper af glæde🥰 kvaliteten lever op til mine forventninger, fornuftige priser, lynhurtig levering i fin indpakning og personlig hilsen❤️ loooooove it…
LE MOSH… jeg vender tilbage med flere ordrer🎉

1 de abril de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Det lyder virkelig godt Anna :) 1000 tak for din anmeldelse :)

Sød service

Søde, sjove produkter der løfter dit look.
Hurtig levering og en sød hilsen i pakken, giver mig et stort smil på læben

Respuesta de LÉ MOSCH

Det lyder dejligt Stine! Tak for din anmeldelse :)

Smukke og praktiske smykker

Købte fidget-ringe som er meget anvendelige og findes i mange designs.
Fik smuk mulepose med som overraskelse.
Glæder mig til næste køb

19 de marzo de 2026

Respuesta de LÉ MOSCH

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.