Aanrader Vorige week weer nieuw colletje besteld .Heb er inmiddels al drie. Top kwaliteit ,snelle levering en erg leuk een handgeschreven kaartje.
Echt woow wat een supper service ❤ En wat was mijn pakketje leuk ingepakt ben er helemaal blij mee 🥰🥰🥰 Xxx Joyce 💋
Erg leuke en betaalbare items in deze shop! Super klantvriendelijk, je aankoop wordt leuk ingepakt en netjes verstuurd. Volgende dag meteen in huis! Zeer betrouwbaar.
Er zatveen superlief kaartje bij de bestelling wat het persoonlijk maakt. Erg leuk. Helaas viel mijn bestelling heel klein uit en moest ik hem helaas terugsturen.
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Webwinkel in dameskleding en accessoires
Holanda
- leoandme.nl
Echt woow wat een supper service ❤
Echt woow wat een supper service ❤
En wat was mijn pakketje leuk ingepakt ben er helemaal blij mee 🥰🥰🥰
Xxx Joyce 💋
Aanrader
Aanrader
Helemaal top
Super snelle levering, goede kwaliteit van het product en er zat een lief kaartje bij ❤️
Super service
Super service, alles kwam snel aan en leuk ingepakt met een hand geschreven kaartje
Erg leuke jurk binnen gekregen en er…
Erg leuke jurk binnen gekregen en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij.erg tevreden!! Aanrader
Supergoede service en mooie producten…
Supergoede service en mooie producten geleverd
Snelle levering en leuk persoonlijk…
Snelle levering en leuk persoonlijk kaartje. Kwaliteit van de blouse is top. Kan niets slechts bedenken :)
Geweldig gewoon
Geweldig gewoon, het was jammer dat de blouse/ jasje mij niet stond, maar de afwikkeling is gewoon super gedaan, het teruggestorte geld was ook snel binnen top 😍
Leuke oorbellen, fijne communicatie!
Toen ik er voor gekozen had de oorbellen op te halen was er sprake van super fijne communicatie!! Het was leuk verpakt en er zat ook nog een lief kaartje bij. Ze is een leuke en aardige verkoper. Ik zou er zeker vaker wat bestellen;)
10/10 would recommend ;D
It was an international order and the order arrived super quickly, which was awesome. The necklace is super beautiful and the jumper fits exactly as described online (a little larger than the picked size).
Snelle levering.
Erg leuk verpakt
Goede ervaring
Mijn bestelling was snel binnengekomen en de producten zijn van goede kwaliteit. Ik had de planeet oorbellen besteld en de space ketting, ze zijn echt mooi. Ik vond het heel ook tof dat er een kaartje in het pakketje zat van Leo & Me zelf.
Leuk met de persoonlijk geschreven…
Leuk met de persoonlijk geschreven kaart erbij
Super!
Snelle levering met een lief handgeschreven kaartje er bij
Más información sobre otros tipos de reseñas.