Bestilte 3 ting, super hurtig levering. Da jeg modtog min ordre var den ene ørering i stykker, jeg sendte et Bille på mail og forklare hvad der var galt. Fik hurtigt svar og de sendt et par nye ø... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg købte en halskæde her den anden dag som kom i perfekt stand i løbet af to dage som der bliver lovet på hjemmesiden
Jeg har købt smykker fra Leorá, og jeg elsker dem virkelig! De er smukke, stilfulde og passer perfekt til både hverdag og særlige lejligheder. Leveringen var hurtig, og alt kom flot pakket ind. H... Ver más
Vildt fine og søde smykker, kan helt klart anbefale at købe smykker herfra! Der var hurtig levering og vildt god service💕
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Leorá handler det om mere end blot smykker – det handler om at indfange øjeblikke og skabe minder, der varer livet ud. Vores kollektioner er skabt med passion og præcision, inspireret af tidens trends, men altid med et tidløst touch. Hvert smykke fra Leorá er en hyldest til det unikke og personlige. Vi tror på, at smykker skal afspejle din individualitet, og derfor er vores designs både alsidige og elegante, skabt til at komplementere enhver stil – fra det enkle og klassiske til det dristige og moderne. Vi vælger vores materialer med omhu og dedikation til kvalitet, for kun det bedste er godt nok til dig. Hvert stykke bliver skabt med kærlighed og respekt for håndværket, så du kan bære det med stolthed. Leorá er ikke bare et smykke, det er en del af din historie. Uanset om du fejrer en særlig milepæl, søger den perfekte gave, eller blot ønsker at forkæle dig selv, så finder du hos os et smykke, der taler til dit hjerte. Oplev Leorá – smykker skabt til at skinne, ligesom dig.
Información de contacto
Sylows alle, 2000, København, Dinamarca
- Kontakt@leora.dk
- leora.dk
Bestilte 3 ting
Bestilte 3 ting, super hurtig levering.
Fik hurtigt svar og de sendt et par nye øreringe 😊.
Super god service. Tak 🙏🏻
Smukke smykker
Hvis jeg skal nævne én lille ting, så lagde jeg mærke til, at nogle af smykkerne havde en smule snavs eller misfarvning, som ikke kan tørres af. Det er dog meget diskret og kun noget, man lægger mærke til, hvis man kigger rigtig tæt.
Alt i alt en rigtig god oplevelse – og jeg kunne sagtens finde på at købe fra Leorá igen! 💕✨
Smukke varer og fornuftige priser
Smukke varer og fornuftige priser. God service.
Meget imødekommende og serviceminded kundeservice. Hurtig reklamationsbehandling med fin løsning.
Imødekommende kundeservice med hjertet…
Imødekommende kundeservice med hjertet på rette plads. Smykkerne er af høj kvalitet og slidestærke.
Smuk og praktisk ring
Smuk og praktisk ring , som kan bruges i dagligdagen.
God kundeservice og gratis retur
God kundeservice og gratis retur
meget glad for mit pæne hårklemme
Jeg har modtaget de fineste ørreringe
Mega flotte øreringe!
Super fine øreringe
Super fine øreringe - dejlig hurtig levering!
Købte en halskæde
Købte en halskæde, som var super flot! Plus hurtig levering😁
Super flotte hårklemmer i bedste…
Super flotte hårklemmer i bedste kvalitet !
Flotte smykker,til gode fornuftigt…
Flotte smykker,til gode fornuftigt priser... god service og levering.
Super flotte øreringe og armbånd
Super flotte øreringe og armbånd, er Mega glad for det😊
Smukke smykker hurtig levering
Jeg købte en halskæde her den anden dag…
God service, meget hurtig levering. Har de smukkeste produkter
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.