Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Ver más
La empresa ha respondido
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do... Ver más
La empresa ha respondido
uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z kome... Ver más
La empresa ha respondido
Jestem użytkowniczką platformy Lepolek już od 3 lat. Uważam, że na kliniczne lata kierunku lekarskiego jest bardzo dobrym źródłem wiedzy. Artykuły są przejrzyście i merytorycznie napisane. Dodatkowo ś... Ver más
La empresa ha respondido
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Polonia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Totalnie polecam
Korzystałam z lepoleka przez cały 6. rok i żałuję, że nie miałam go wcześniej. Mega szanuję za wyjaśnienia w pytaniach, szczególnie pod błędnymi odpowiedziami. W ten sposób robienie testów jest faktycznie kolejną metodą nauki, a nie tylko bezsensownym procesem w którym masz zapamiętać, że "w pytaniu o raka jasnokomórkowego nerki zaznacz A+B i najlepiej nie pytaj dlaczego, ktoś tak ułożył i trzeba zapamiętać". No i zawsze jest opcja szybkiego sprawdzenia info w zaufanym źródle. Jak jesteś w połowie czytania artykułu o porodzie i nie pamiętasz czym jest sprzężna przekątna, to możesz kliknąć w pojęcie i dostać odpowiedź od razu, zamiast (jak w przypadku czytania książki) obiecać sobie że zgooglujesz później, dostać odpowiedzi z wylecz.to, sfrustrować się, że każda stronka pisze inaczej i nie podaje źródeł, na końcu olać temat. Chyba, że to tylko ja :) Tak czy inaczej, polecam.

Respuesta de LEPoLEK
Bardzo polecam zarówno platformę, jak i aplikację Lepolek. Jest to świetne uzupełnienie codziennej nauki opartej na książkach - na platformie znajdziemy bardzo duży zasób informacji, a kursy są dostępne z większości najistotniejszych przedmiotów na każdym roku studiów. Swoją wiedzę można zweryfikować za pomocą pytań sprawdzających, do których dołączone są także wyjaśnienia. Rewelacyjną opcją jest możliwość przetestowania platformy osobiście przez miesiąc bez opłat w ramach współpracy. Ja wraz z moim rocznikiem skorzystałam z tej opcji i zachęcam wszystkich studentów medycyny do wypróbowania!:)

Respuesta de LEPoLEK
Świetna platforma, przejrzysta i prosta w użyciu a przy tym merytoryczna, obszerna i nie za miliony monet ;) Polecam!

Respuesta de LEPoLEK
Świetna aplikacja idealna dla nowoczesnego studenta kierunku lekarskiego! Wyszukiwarka chorób, objawów i badań działa szybko i bardzo dobrze, zwłaszcza w trakcie przygotowań do sesji. Atlas anatomiczny jest bardzo estetyczny a atlas histologiczny bardzo pomocny. Quizy po każdym temacie umożliwiają sprawdzenie swojej wiedzy i uzupełnienie jej o istotne dla egzaminatorów informacje. Używam aplikacji od 2 lat i spełniła ona wszystkie moje wymagania. Jestem z niej bardzo zadowolona.
Najbardziej podoba mi się w niej to, że mogę wyszukać szybko konkretnej informacji, której potrzebuję, bez konieczności czytania całego artykułu lub rozdziału.
Jestem dopiero na 3 roku i nie mogę się doczekać aby rozpocząć używanie funkcjonalności związanych z EKG, RTG itd.

Respuesta de LEPoLEK
Bardzo fajna aplikacja. Obsługa jest naprawdę prosta. Grafika jest bardzo dobrej jakości, dzięki czemu wiele można zapamiętać wzrokowo. Jest przestrzeń aby dopisać dodatkowe informacje.
Świetne jest też to, że w atlasie na zajęcia z anatomii poza dobrymi tłumaczeniami na język angielski oraz łacinę, są też quizy, dzięki czemu można od razu sprawdzić swój stan wiedzy.
Ciekawe artykuły, które sensownie nawiązują do tematu. Bardzo szeroka baza informacyjna, dzięki czemu nie muszę tracic czasu na dodatkowe poszukiwania w innych źródłach :)
Szczerze polecam!

Respuesta de LEPoLEK
Pomimo, że jestem dopiero 3 roku lekarskiego, z Lepoleka korzystam już drugi rok. Nie wyobrażam sobie jak mógłbym sobie poradzić bez jakże treściwych i skrupulatnych kursów przedklinicznych z farmakologii (który powstał akurat w tym roku i do tej pory nie mam do niego żadnych zastrzeżeń), biochemii i anatomii. Sprawia to, iż Lepolek jest zaskakująco przydatny i całkowicie warty swojej ceny.

Respuesta de LEPoLEK
Bardzo łatwe przyswajanie wiedzy. Aplikacja działa bardzo dobrze

Respuesta de LEPoLEK
Jako Starościna jestem bardzo zadowolona współpracą z zespołem platformy Lepolek. Wymiana informacji przez maile jest niezwykle szybka i konkretna, Pani Alicja Cieślik zawsze rozwiewa moje wątpliwości i chętnie odpowiada na pytania. Materiały reklamowe, które otrzymujemy, są kolorowe i ciekawie wykonane. Są również sprawnie wysyłane.
Platforma ma wiele ciekawych treści do zaoferowania. Korzystanie z niej urozmaica naukę i ułatwia zapamiętanie ogromu informacji. Super!🥰

Respuesta de LEPoLEK
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.