Uwielbiam uczyć się z artykułów dostępnych na platformie. Informacje są podane w sposób przystępny i czytelny, szeroka baza pytań pozwala przygotować się do LEKu na bardzo dobry wynik. Szczerze poleca... Ver más
La empresa ha respondido
Platforma LEPoLEK jest bardzo przejrzysta w obsłudze. Baza pytań daje możliwość wyboru z jakiego zakresu pytania chcemy przerobić co pozwala dostosować naukę do siebie i swojego tempa. Również materia... Ver más
La empresa ha respondido
LEPoLEK to platforma e-learningowa funkcjonująca od 2019 roku. Powstała w odpowiedzi na potrzeby studentów kierunków medycznych, lekarzy i lekarzy dentystów, rezydentów oraz specjalistów. Wykorzystując najnowocześniejszą technologię, zespół LEPoLEK stworzył miejsce, w którym użytkownik ma dostęp codziennie aktualizowanej wiedzy medycznej. LEPoLEK tworzą ludzie z pasją, których misją jest poprawa poziomu polskiej edukacji medycznej. Dzięki doświadczonemu zespołowi możecie mieć pewność, że przekazywana Wam wiedza jest rzetelnie przygotowana na podstawie najnowszych publikacji. Nasze motto to: Jedna cena = dostęp do całej zawartości platformy! Platforma zawiera: kursy z przedmiotów przedklinicznych (m.in. biochemii, parazytologii, farmakologii) oraz klinicznych, kursy do LEK, LDEK, LEW i PES, największą bazę pytań z omówieniami w Polsce, pełne arkusze egzaminów od 2004 roku, Indeks leków oraz materiały edukacyjne w postaci artykułów, atlasów czy unikalnych grafik.
Santocka 18/18, 71-113, Szczecin, Polonia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bardzo polecam jako platformę do nauki do LEK. Cała baza CEM z wyjaśnieniem odpowiedzi i przydatne artykuły. Niezbędnik w przygotowaniu do egzaminu.

Respuesta de LEPoLEK
Jestem bardzo zadowolona z korzystania z platformy, bardzo mi pomogła w przygotowywaniu do egzaminu: aktualna wiedza medyczna, platforma łatwa w użyciu, szybki i skuteczny kontakt z zespołem platformy.

Respuesta de LEPoLEK
Super platforma, bardzo pomogła w ułożeniu sobie wiedzy przed wszystkimi egzaminami i oczywiście LEKiem

Respuesta de LEPoLEK
Jeszcze nigdy się nie zawiodłem na tej firmie. Bardzo mi ta platforma pomaga w nauce do egzaminu swoimi posegregowanymi pytaniami, dzięki czemu łatwiej przyswajam. A dodatkowo dzięki obszernym artykułom i grafikom bardzo mi pomaga przyswajać wiedzę na praktykę. Zdecydowanie godna polecenia

Respuesta de LEPoLEK
Świetna platforma! Bardzo dobrze napisane artykuły z informacjami zarówno z przedmiotów klinicznych jak i przed klinicznych, co ułatwia naukę, przypominanie i zrozumienie. Ładny design platformy, super opcje typu atlasy, pytania od użytkowników czy kursy. Nie wyobrażam sobie studiowania medycyny bez LEPoLEK!!

Respuesta de LEPoLEK
Dobrze przygotowane materiały, super baza pytań, duża dowolność w nauce i tym jak chce się uczyć

Respuesta de LEPoLEK
Nauka z najnowszej wiezy medycznej, wyjaśnione skomplikowane i czasem trudne do zanalezienie w książkach podstawy patofizjologiii oraz najnowsze wytyczne/leczenie. Brakuje mi jedynie wprowadzenia do "działów" medycyny, spisu treści jak w książkach z pediatrii czy innych specjalizacji natomiast dostęp w pakiecie jest nieograniczony co jest ogromnym plusem

Respuesta de LEPoLEK
Merytoryczność jest największym atutem, polecałem każdemu znajomemu, który rozważał kupno platformy - każdy kupił i nikt nie żałował :)

Respuesta de LEPoLEK
Idealna opcja do nauki do LEK-u i egzaminów na studiach. Świetne artykuły, dużo pytań z rzetelnie zrobionymi odpowiedziami, interaktywne materiały jak EKG czy TK. Najlepszy stosunek ceny do jakości obecnie na rynku.

Respuesta de LEPoLEK
Bardzo polecam platformę. Pytania z komentarzami wyjaśniającym wątpliwości i artykuły z wiedza potrzebną na studia oraz egzaminy w jednym miejscu. Korzystam od lat i serdecznie polecam.

Respuesta de LEPoLEK
Dobry stosunek ceny do jakości, łatwa w obsłudze, świetna platforma do nauki do LEKu

Respuesta de LEPoLEK
uczę się z platformą od około miesiąca, uważam że jest przygotowana w przejrzysty sposób, pozwala mi usystematyzować naukę i sensownie rozłożyć ją w czasie. zarówno same materiały jak i pytania z komentarzami są opracowane bardzo dokładnie. super jest też to, że dostęp jest możliwy zarówno z komputera jak i z aplikacji w telefonie.

Respuesta de LEPoLEK
Świetnie pogrupowane odpowiednio materiały, w których łatwo idzie sie odnaleźć. Dodatkowo, do każdego podrozdziału są pytania uszeregowane, dzięki temu można od razu sprawdzić swoją wiedzę w danym, konkretnym temacie

Respuesta de LEPoLEK
Aplikacja jest bardzo wygodna, przejrzysta obrazki czytelne a funkcje jak wygenerowanie przygotowania do egzaminu zdecydowanie ułatwia naukę.
Serdecznie polecam.

Respuesta de LEPoLEK
Wiele przydatnych informacji na zajęcia. Super się korzysta z quizów oraz atlasów, które oferuje.

Respuesta de LEPoLEK
Rzetelnie przygotowany material, idealnie rozłożony. Dobrze mi się uczyło, zdałam, podobają mi się opracowania i częste aktualizacje.

Respuesta de LEPoLEK
Kurs jest świetnym narzędziem do przygotowania nie tylko do LEKu, ale również na egzaminy cząstkowe w trakcie studiów. Baza wiedzy jest na bieżąco aktualizowana. Wszystkie informacje znajdują się w jednym miejscu. Można wygenerować spersonalizowany własny kurs przygotowujący z danego zagadnienia. Poza tym na uwagę zasługuje bardzo dobra obsługa klient - szybka odpowiedź i rozwiązanie problemu. Korzystam z platformy 2 lata i na pewno będę jeszcze odnawiać dostęp.

Respuesta de LEPoLEK
Szeroka baza pytań z wytłumaczeniami i odnośnikami do konkretnych artykułów ułatwia szukanie informacji na dany temat i usprawnia naukę określonych zagadnień.

Respuesta de LEPoLEK
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.