Lerenbijbelhoezen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Librería cristiana

Escrito por la empresa

Wij maken voor iedereen een mooie Bijbelhoes van leer. Elke hoes kan je helemaal optimaliseren zoals jij het wilt!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Lasergravure is prachtig!

Wij hebben een prachtige Bijbelhoes ontvangen voor onze huwelijksbijbel. Daarop een eigen ontwerp lasergravure met onze trouwtekst en -datum. Wat is dit boven verwachting mooi uitgevoerd!
Een ander stel, dat binnenkort trouwt, vond het ook zó mooi. Daarom vandaag een tweede besteld met hún trouwtekst. Hij kon extra snel worden gemaakt en wij mogen met een prachtig, persoonlijk cadeau naar de bruiloft :)

28 de septiembre de 2026

Respuesta de Lerenbijbelhoezen

Goedemorgen Jacoba, dank je wel voor je review, wordt er een beetje verlegen van.
Veel plezier van jullie bijbelhoes en ik ga weer mijn best doen op de bijbelhoes voor het andere stel.
Hartelijke groet
Lerenbijbelhoezen.nl

Prachtige Bijbelhoes

Ik heb een prachtige Bijbelhoes op maat gekregen voor mijn bijbel. Robuust maar een mooie nette uitstraling. Ook de service is heel fijn. Bij vragen is dit bedrijf erg toegankelijk en oplossingsgericht.

15 de septiembre de 2026

Respuesta de Lerenbijbelhoezen

Dag Bernt, dank u wel voor uw review. Altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn. Veel plezier van de bijbelhoes 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig gemaakte hoes en supersnel…

Prachtig gemaakte hoes en supersnel geleverd.

10 de septiembre de 2026

Respuesta de Lerenbijbelhoezen

Bedankt voor uw reactie en fijn dat u blij met de bijbelhoes bent. Missie geslaagd 😉

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel blij met mijn bijbelhoes

Al meerdere bijbelhoezen van lerenbijbelhoezen.nl.
Altijd tevreden. Perfect gemaakte hoezen. En hoe leuk is het dat je al je wensen door kan geven. Inclusief lasergravure en leeslinten.
Ik koos voor een oranje met roze bijbelhoes. Met verschillende leeslinten, drukknoopsluiting en een mooie bijbeltekst op de voorkant.
Ook maakte Marja er speciaal voor mij een handvat aan zodat ik hem makkelijk mee kan nemen.
Zeer tevreden.

31 de julio de 2026

Respuesta de Lerenbijbelhoezen

Dag Lydia, dank je wel voor je complimenten mbt de bijbelhoes. Het was voor voor mij een plezier om hem te maken. Met vriendelijke groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb er al meerdere laten maken, zeer tevreden klant!

Er is van alles mogelijk bij het samenstellen van de Bijbelhoes. Van leeslinten tot kleur leer, sluitingen, het toevoegen van een lasergravure…

Ik heb inmiddels meerdere bijbels in huis gepersonaliseerd met een eigen hoes, omdat ik dat mooier vind dan een bijbel die eruit ziet alsof hij van de plank uit de winkel komt :)

De levertijd is vrij snel. Mijn vorige bijbelhoes werd de dag van bestellen al op de post gedaan richting mij…. Ik heb er nu net weer 1 besteld voor een andere bijbel en ik heb de verwachting dat ook deze weer helemaal naar wens zal zijn. Ik kijk ernaar uit!

10 de agosto de 2026

Respuesta de Lerenbijbelhoezen

Hallo Jeffrey, dank u wel voor opnieuw een review. Dank u wel dat ju opnieuw tevreden bent!
De foto van de 4 bijbelhoezen die u bij mij besteld heeft staat op Instagram 🌻
Vriendelijke groet,

Prachtige leren bijbelhoes

Prachtige leren bijbelhoes ontvangen. Marja stopt er veel liefde en aandacht in en heeft er ook duidelijk plezier in om samen aan het ontwerp te werken.
Communicatie is heel hartelijk en persoonlijk en Marja denkt goed mee bij maken van keuzes.

21 de julio de 2026

Respuesta de Lerenbijbelhoezen

Dank voor uw complimenten, ik vond het ook erg leuk om samen tot een bijbelhoes te komen waar u heel blij mee bent.
Vriendelijke groet, Marja

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer content met het resultaat. Deze website zal ik zeker onthouden.

Ik ben ontzettend blij met de Bijbelhoes die ik bij Lerenbijbelhoezen.nl heb besteld. Het was niet een standaardontwerp met magneetsluiting, pennenlus, tekst en extra linten, maar het resultaat was subliem. Omdat het zo goed is bevallen ben ik nu bezig met de volgende bestelling.

9 de enero de 2026

Respuesta de Lerenbijbelhoezen

Hallo Rob, dank je wel voor je positieve reactie. Dat is waarom ik het doe.
Je nieuwe hoes komt er snel aan!
Groet, lerenbijbelhoezen.nl

Echt kwaliteit!

Inmiddels de derde Bijbelhoes in vijf jaar besteld voor verschillende Bijbels binnen ons gezin.
Ook na meerdere jaren dagelijks gebruik blijven ze schoon, stevig en heel netjes. Erg blij met de kwaliteit van deze Bijbelhoezen.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Lerenbijbelhoezen

Dank u wel voor de positieve review, heel veel plezier van de bijbelhoes. Tot de volgende keer zou ik zeggen :-]

8 consejos para escribir buenas reseñas.