La empresa ha respondido
Fijn dat jullie een persoonlijk kaartje toevoegen! De maatwijzer op de website was heel helpend. Ik heb op deze wijze een broek en blazer durven kopen en ze passen perfect!
La empresa ha respondido
Ik ben al jarenlang een grote fan van hun juwelen en heb er al heel wat gekocht. Tot nu toe heb ik nooit problemen gehad. Onlangs kocht ik een ketting waarvan het slotje helaas onverwacht brak bij het... Ver más
La empresa ha respondido
Heel mooi kleedje. Wel jammer van het etiket in kleed. Donker groen kleed en wit stiksel van het etiket, komt op de rug buitenkant erdoor. Zou niet mogen vind ik, komt goedkoop over in afwerking... Ver más
La empresa ha respondido
Les Soeurs is a Belgian fashion label by sisters Clio, Kay & Jules. They create the latest musthaves and perfect basics for women to feel good in.
Bergstraat 38A, 3945, Ham, Bélgica
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Ik heb op deze wijze een broek en blazer durven kopen en ze passen perfect!

Respuesta de Les Soeurs
Snelle verzending, mooi verpakt met persoonlijke boodschap. Al enige tijd een tevreden klant van Les Soeurs

Heel mooi kleedje.
Wel jammer van het etiket in kleed.
Zou niet mogen vind ik, komt goedkoop over in afwerking. Kies dan voor donker groen stiksel of stik enkel in de binnenboord.
Ben niet extreem kritisch, maar is zichtbaar met blote oog.
Jammer (detail)...

Respuesta de Les Soeurs
Snelle levering, alles was goed verlopen. Met de truien ben ik zeer tevreden. Een klein minpuntje is dat je voor de retour moet betalen.

Respuesta de Les Soeurs
Vriendelijk personeel en de kleren zijn steeds comfi en hip

Respuesta de Les Soeurs
Altijd zo blij met een levering van jullie. Kleding zit perfect! Top!

Respuesta de Les Soeurs
Altijd heel vriendelijk en correct bij les soeurs in Gent

Respuesta de Les Soeurs
Heel toffe bediening in de winkel!
Online snel en correct!

Respuesta de Les Soeurs
Mooie ring gekocht online omdat maat 58 enkel online beschikbaar was. Bij ontvangst moeten vaststellen dat de maat 58 niet overeenstemt met een gebruikelijke maat 58.

Respuesta de Les Soeurs
Ik zag in de winkel in Nieuwpoort een prachtige handtas, was een zeer vriendelijke verkoopster, maar omdat ik via de webshop voor de eerste keer bestelde en abonnneerde op de nieuwsbrief, kreeg ik 10% korting en heb de tas dan daar besteld (moest dezelfde kortingscode in de winkel geldig zijn geweest, had ik ze zeker daar gekocht, voor die vriendelijkheid alleen al (blonde dame). Maar ben superblij met mijn tas, ze ruikt ook naar echt leder (suède). Toptas! En persoonlijk geschreven kaartje was ook leuk. Zeer tevreden, dank u wel! 😘

Respuesta de Les Soeurs
Zeer fijne winkel. Kwaliteitsvolle kleren & fijne medewerkers. Betrouwbare webshop

Respuesta de Les Soeurs
Mooi gepresenteerd en een snelle verzending! Het product is van goede kwaliteit

Respuesta de Les Soeurs
Snelle levering en fijn contact
Mooi en kwalitatief kleedje!

Respuesta de Les Soeurs
Pakketje werd snel geleverd en zit altijd een leuk persoonlijk geschreven kaartje bij

Respuesta de Les Soeurs
Más información sobre otros tipos de reseñas.