Información sobre la empresa

1. Abogado de lesiones personales

Escrito por la empresa

Letselschadezorg.nl is al 15 jaar uw vertrouwde loket voor deskundig advies en begeleiding bij het verhalen van schadevergoedingen die opgelopen zijn door toedoen van een ander. Of het nu gaat om een verkeers of bedrijfsongeval, medische misser, letsel of schade door een dier, of een ander geval van persoonlijk opgelopen letselschade buiten uw schuld om; Wij geven kosteloos en vakkundige begeleiding en ontzorgen u tijdens het gehele traject. Onze specialisten nemen al het werk op zich en zijn uiterst gedreven om de hoogst mogelijke letselschade vergoeding voor u te ontvangen. Ons landelijke netwerk van letselschadejuristen, medisch adviseurs, arbeidsdeskundigen en NIVRE Register-Experts staat klaar om met al uw belangen inzake letselschade voor u aan de slag te gaan.

4,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was met de brommer ten val gekomen…

Ik was met de brommer ten val gekomen door een losliggende tegel in het fietspad. ik had aardige verwondingen en flinke schade. Ik dacht dat ik mooi alles zelf kon lappen tot een vriend me adviseerde even contact op te nemen met letselschadehulp.com om te kijken wat mijn opties waren. Ik ben daarna supergoed geholpen en heb zelfs een schadevergoeding vanuit de gemeente gehad dankzij hun hulp.

7 de febrero de 2023

Goede communicatie

Het team van Letselschade Zorg heeft me ontzettend goed geholpen na mijn ongeluk. Ze waren erg betrokken in het proces en de communicatie was fijn! Ik voelde me gehoord en krijg alle benodigde informatie. Ik ben super dankbaar voor alle hulp, bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel!

Wauw. Wat een ervaring van klantvriendelijkheid met dit bedrijf gehad. DIt is even wat anders als het standaard kastje-naar-de-muur binnen de verzekeringsbranche.

Hulde, en blijf graag zakendoen met letselschadehulp

21 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De samenwerking met de juristen van…

De samenwerking met de juristen van Letselschadehulp.com was uitstekend. Ze waren echt open, duidelijk en transparant! En ze waren altijd snel beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben zeer tevreden met hoe ze mijn zaak heeft afgehandeld.

6 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben echt verrast door de…

Ik ben echt verrast door de professionele en vriendelijke manier waarop zij mijn zaak hebben behandeld. Ze waren altijd erg responsief op mijn vragen en hielpen me door het proces. Ze gaven me alle informatie die ik nodig had om mijn zaak te behandelen en mijn schade te vergoeden. Ze hebben me ook op de hoogte gehouden van de status van mijn zaak. Ik kan deze service ten zeerste aanbevelen aan iedereen die met soortgelijke kwesties te maken heeft.

10 de octubre de 2022

Zeer fijne service

Zeer fijne service! Ik zat in een nare situatie en letselschadehulp heeft mij geholpen en door het gehele proces geleid, super fijn bedrijf!

Respuesta de Letselschade Zorg

Beste Ryan, Ontzettend bedankt voor de mooie review.

Fantastische mensen met inlevingsvermogen

Ik ben van begin tot eind zeer professioneel geholpen. Letselschade oplopen door een ongeluk is een vervelende zaak en brebgt heel wat emoties met zich mee. De medewerkers van letselschadehulp zijn zich hier va bewust en gaan daar heel goed mee om. Ze hebben mij door het hele proces heen getrokken en mij zeer goed begeleid ook op momenten dat ik het even niet meer zag zitten. Nogmaals dank daarvoor en petje af! Ga zo door.

2 de octubre de 2022

Respuesta de Letselschade Zorg

Beste Raymond, Ontzettend bedankt voor de mooie review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na mijn ongeluk met de scooter heb ik…

Na mijn ongeluk met de scooter heb ik hier de best mogelijke juridische letselschade steun gekregen. Vanaf het eerste contact tot aan het laatste moment was hun betrokkenheid ongelooflijk hoog. De communicatie was uitstekend en je kunt erop vertrouwen dat ze altijd het beste voor je willen. Ik kan iedereen aanraden hier hun juridische steun te zoeken. Je kunt geen betere plek vinden.

23 de enero de 2023

Respuesta de Letselschade Zorg

Beste Lennox, Ontzettend bedankt voor de mooie review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topservice gedurende het gehele proces

De specialisten van Letselschadehulp.com hebben mij een uitstekende service geleverd. Ze waren transparent, meedenkend en stonden me bij gedurende het hele proces. Ze hebben hun vakmanschap getoond door het beste te halen uit mijn rechten. Daarnaast was de specialist altijd goed bereikbaar voor al mijn vragen en begreep hij mij en mijn wensen perfect.

Uitstekend

De ervaring met Letselschadehulp.com na mijn auto-ongeluk was uitstekend. Ondanks dat de tegenpartij onze zaak moeilijk maakte, slaagde de juridische specialisten erin om mijn schade te verhalen. Ze waren steeds adequaat en snel met hun reacties, waardoor ik bijzonder tevreden ben. Letselschadehulp.com is een absolute aanrader!

Respuesta de Letselschade Zorg

Beste Youri, Ontzettend bedankt voor de mooie review.

Ongeval tijdens werk

Een van mijn collega’s kreeg helaas een vervelend gerelateerd ongeval tijdens zijn werkzaamheden. Gelukkig stond letselschade klaar om de case goed op te pakken. Bedankt dit scheelde een hoop stress.

Respuesta de Letselschade Zorg

Beste Nick, Ontzettend bedankt voor de mooie review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vooral de menselijke kant sprak mij aan.

Ik ben zo blij met de manier waarop ik geholpen ben met mijn schade letsel zaak. Ze hebben geweldig werk geleverd, mij volledig en grondig geïnformeerd en de juiste stappen gezet om mij te helpen. Ik ben hun ongelooflijk dankbaar voor hun uitstekende service!

8 de febrero de 2023

Respuesta de Letselschade Zorg

Beste Marco, Ontzettend bedankt voor de mooie review.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.