Min mor har brugt let service i mange…
Min mor har brugt let service i Silkeborg mange år og det har min gamle onkel også det er altid til fem stjerner supergod service kan varmt anbefales
Rengøringsfirma til privat og erhverv i Silkeborg.
Højmarksvænget 65, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Vi har brugt Let Service til ugentlig rengøring i vores hjem i en måneds tid.
Julia som kommer hos os, er der altid til aftalt tid og rengøringen som udføres er i høj standard. Tiden udnyttes effektivt.
I har gjort hovedrengøring ved min mor i mandags den 14 april 2025.Det er mildest talt noget svineri. Der er så mange steder der er sprunget over. Feks et skab i badeværelset hvor der er 2 låger er kun den ene gjort rent. Fodlister i køkken ikke rørt. Vægge i gangen ikke gjort rent og jeg kunne blive ved. Det er ikke et firma jeg vender tilbage til
Vi har været kunder i flere år hos Let Service, de er altid meget omhyggelige og ordholdende. Et godt stykke arbejde til en fornuftig pris.

Respuesta de Let Service
Vi bestilte rengøring i forbindelse med indflytning, hvor vi bad om, at alt skulle gøres rent. Herunder brusenicher, køleskab, skuffer, skabe, ovn osv. Så vi ikke selv skulle gøre noget.
Vi dokumenterer flere steder mangelfuld rengøring: aftørring af skuffer, aftørring af lampe, rengøring (fjernelse af mug) i bruse niche, rengøring af køleskabe og meget andet. Altså sammen noget som må forventes, at et rengøringsfirma løser og som ved aftalens indgåelse blev kommenteret på.
Vi forsøger at finde en løsning med firmaet, så fravælger at svare på gentagende mails og efter opkald truer med retssag og ikke ønsker nogen form for løsning.
Vi valgt at betale den fulde regning, da vi ikke orker besværet mod firmaet. Men vil på det kraftigste fraråde alle andre at benytte det!
Det er en helt igennem en dårlig oplevelse.
0 stjerner til dette rengøringsfirma.
Hvis man kunne så ville jeg give 0 stjerne. I forbindelse med indflytning i vores nye hus havde min kæreste og jeg bestilt rengøring til at gøre vores hus indflytningsklart. Der var utrolig mange mangler i forbindelse med din ydelse som de skulle have udført, hvor fem personer eftersigende skulle have gjort rent. Der blev fundet krummer, hår og støv i skabe og skuffer. Køleskab var ikke blever rengjort, kun hylder aftørret. Kalk fortsat fundet på alle amaturer, noget en skuresvamp og eddike efterfølgende har fået gjort rent. Ingen håndvaske er blevet rengjort i afløbet. Jeg kunne fortsætte. Virksomheden er ikke lydhøre og truer med retten, hvis regningen ikke bliver betalt. En barnlig form for konflikthåndtering og indbyder til krig i stedet for at vøre løsningsorienteret og kan tage imod kritik.
Más información sobre otros tipos de reseñas.