Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prisen på produktet jeg kjøpte er fryktelig høy, men det var mitt valg, og resten er greit, rask levering, godt produkt Sauna ice

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi valgte Lettsauna's Lauset modell. Svært enkelt å sette opp, og god plass til 4 personer +. En meget fleksibel løsning man kan sette opp hvor man ønsker, som fungerte meget bra. Vi satte den opp p... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei. Var spent på dette telt. Hvordan ville dette fungere satt opp imot min erfaring fra vanlige vedfyrte badstuer. Jeg ble positivt overrasket over hvor fort det ble varmt og hvor fint det brandt i... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Lettsauna er en norsk merkevare med utvikling, salg og kundeservice basert i Norge. Vi jobber for å gjøre sauna tilgjengelig for flere, med fleksible saunatelt til en fornuftig pris. Med våre løsninger trenger du verken søknad eller byggetillatelse – du kan enkelt sette opp din egen sauna, når og hvor det passer deg. Vi legger stor vekt på kvalitet, god brukeropplevelse og personlig kundeservice.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er en Eritreisk dama som er vant…

Jeg er en Eritreisk dama som er vant til tradisjonell sauna med vanlig kul, forskjellig tradisjonal trær og setter vi som røyk i telt. Vi bruker som skrab med hjemlagd smør eller vergin oliveolije jøttemel, honning og kvern kafe. Nå må si takk Lettasuna jeg kjøpt i exporama ved boligmesse. Jeg trives veldig godt anbefaler alle kan kjøpe den. Den er lett å montere og her full emballasje. Tusen hjertelig takk for det prosjektet:-)
Veldig rask levering 💐🙏🏽

24 de abril de 2026

Gode produkter

Gode produkter, kom med fine forslag til hva vi trengte, hadde komplett sortiment til våre behov.

2 de abril de 2026

Hei Thor Andre.

Sammen fant vi god løsning på hva dere trengte, og hva som ikke var nødvendig. Hyggelig å høre at teltet er jevnlig i bruk og står til forventningene.

Hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superraskt levering av ekstra tilbehør…

Superraskt levering av ekstra tilbehør vi bestilte til Lauvset sauna. Er kjempefornøyd med saunaen, varmes fort opp til 90 grader når vi har bunn i teltet. Den står på kai med tredekke.

30 de marzo de 2026

Hei Signe

Vi jobber aktivt for rask levering og fornøyde kunder, og da er det ekstra hyggelig med slike tilbakemeldinger.
Gulvmatte er en god løsning om det trekker underfra en terrasse eller brygge, og som du sier...da stiger temperaturen raskere...90 er godt og varmt :-)

Hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God badstu opplevelse i påsken på hytta

Ble brukt hver dag i påsken. Fungerte meget bra. Lett å sette opp,ble raskt varm,god kvalitet.
Veldig fornøyd med modell lauvsett

3 de abril de 2026

Hei John.
Påskesauna er ekstra luksus :-)

Godt å høre at du er fornøyd med funksjoner og kvalitet, regner med det blir mye sauna framover også :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hyggelig møte med Per på hytte-messa på…

Hyggelig møte med Per på hytte-messa på Hellerud.
Kjøpte utstillingsmodellen med "inventar". Har testet ovnen og prøveoppsatt "teltet" - alt ser ut til å fungere. Venter nå på sommeren og badstubading på fjellet. Hare etterbestilt festekroker som nok kommer i posten hver dag som helst.

9 de abril de 2026

Hei Ole Håkon,
Takk for hyggelig messeprat. Det er lurt å gå for utstiillingen, et godt kjøp :-)
Som du sier, sommeren er også en god badstusesong, særlig når man har et kaldt og friskt fjellvann å avkjøle seg i.
Ser at terrasseankerne har kommet fram, så da er det bare å bardunere fast på fjellet.

God sommer etter hvert!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fleksibelt og godt fungerende badstutelt fra Lettsauna

En meget fleksibel løsning man kan sette opp hvor man ønsker, som fungerte meget bra. Vi satte den opp på terrassen på hytta, og fikk derav litt trekk fra undersiden. Anbefaler derfor å kjøpe et golv i tillegg for bedre isolering, og høyere temperatur. Uansett veldig fornøyde, og hadde stor glede av denne i påsken.

4 de abril de 2026

Hei Jørn.
Godt å høre at det ble saunapåske som planlagt :-)

En gulvmatte vil ta bort det meste av trekken underfra og egner seg godt på terrassegulv som er litt opp fra bakken.
Det passer også bra om man setter opp teltet på gress, sand etc. Det blir mindre bøss og søl.

Endelig min egen badstu

Hei. Var spent på dette telt. Hvordan ville dette fungere satt opp imot min erfaring fra vanlige vedfyrte badstuer. Jeg ble positivt overrasket over hvor fort det ble varmt og hvor fint det brandt i ovnen.
Mulig det hadde holdt med den mindre ovnen, da hadde også plassen inne blitt noe bedre i forhold til avstand til ovnen.
Konklusjon: Positivt overrasket og meget fornøyd.

2 de abril de 2026

Hei Rune.

Takk for god tilbakemelding, det er alltid hyggelig.
Det er ekstra moro når erfarne badstuentusiaster får en positiv overraskelse, det begynner å bli en del av dem :-)

Som du nevner, så er den mindre ovnen LUN effektiv nok til å varme godt nok, men det er enda litt mer boost i den store, GLØD.

Et tips er å sette ovnen parallelt med veggen for å frigjøre enda mer gulvplass.

Lykke til med videre saunavår og sommer :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra produktpakkke og god service

Fungerte bedre enn forventet. Lett å fyre i ovnen og den «sluker» ikke ved, som for eksempel en vedfyrt stamp vil gjøre. Lett å ta opp og ned. Alt i alt veldig fornøyd. Vil samtidig trekke frem servicen 🙌

28 de marzo de 2026

Hei Thomas.

Takk for hyggelig tilbakemelding!
Regner med det ble en bra saunapåske :-)
Enkel fyring og lavt vedforbruk gjør en saunaøkt både lettvint og rimelig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God info og rask ordrehåndtering

God info og rask ordrehåndtering. Hyggelige folk å ha med å gjøre som har prøvd produktene sine selv!

26 de marzo de 2026

Hei Arve.

Det var hyggelig å høre :-)
Produktkjennskap på egne varer er veldig viktig for oss. Vi må kunne stå inne for alt vi selger, og er det ikke bra nok så selger vi det ikke :-) Det skal være en trygghet for oss og kundene.

Fortsatt god påske!

Meget god service

24 de marzo de 2026

Respuesta de Lettsauna

Hei Ørjan. Takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at alt ordnet seg og at det blir saunapåske hos dere :-)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prisen på produktet jeg kjøpte er…

12 de enero de 2026

Respuesta de Lettsauna

Hei Pawel, og takk for tilbakemeldingen.

Godt å høre at du er fornøyd med produktet :-)

Prisen er veiledende fra leverandøren av Sauna Ice, og vi ligger på anbefalt utsalgspris.
Sauna Ice skal kun brukes i små mengder pr. gang (2-3 krystaller pr øse), slik at det som virker som en liten vare vil rekke til over 100 økter.

NB! Oppdatert april 2026: Vi har nå vår egen Lettsauna Frisk Mentol :-)

Ønsker deg en fin dag videre.

Per. Lettsauna

Rask og korrekt levering

Rask og korrekt levering. Topp kvalitet

5 de enero de 2026

Hei Eirik.

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Godt å høre at du er fornøyd med varene :-)

Per , Lettsauna

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.