Consulta las opiniones de los clientes
Prisen på produktet jeg kjøpte er fryktelig høy, men det var mitt valg, og resten er greit, rask levering, godt produkt Sauna ice
La empresa ha respondido
Vi valgte Lettsauna's Lauset modell. Svært enkelt å sette opp, og god plass til 4 personer +. En meget fleksibel løsning man kan sette opp hvor man ønsker, som fungerte meget bra. Vi satte den opp p... Ver más
La empresa ha respondido
Hei. Var spent på dette telt. Hvordan ville dette fungere satt opp imot min erfaring fra vanlige vedfyrte badstuer. Jeg ble positivt overrasket over hvor fort det ble varmt og hvor fint det brandt i... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lettsauna er en norsk merkevare med utvikling, salg og kundeservice basert i Norge. Vi jobber for å gjøre sauna tilgjengelig for flere, med fleksible saunatelt til en fornuftig pris. Med våre løsninger trenger du verken søknad eller byggetillatelse – du kan enkelt sette opp din egen sauna, når og hvor det passer deg. Vi legger stor vekt på kvalitet, god brukeropplevelse og personlig kundeservice.
Información de contacto
Noruega
- lettsauna.no
Jeg er en Eritreisk dama som er vant…
Jeg er en Eritreisk dama som er vant til tradisjonell sauna med vanlig kul, forskjellig tradisjonal trær og setter vi som røyk i telt. Vi bruker som skrab med hjemlagd smør eller vergin oliveolije jøttemel, honning og kvern kafe. Nå må si takk Lettasuna jeg kjøpt i exporama ved boligmesse. Jeg trives veldig godt anbefaler alle kan kjøpe den. Den er lett å montere og her full emballasje. Tusen hjertelig takk for det prosjektet:-)
Veldig rask levering 💐🙏🏽
Gode produkter
Gode produkter, kom med fine forslag til hva vi trengte, hadde komplett sortiment til våre behov.

Respuesta de Lettsauna
Superraskt levering av ekstra tilbehør…
Superraskt levering av ekstra tilbehør vi bestilte til Lauvset sauna. Er kjempefornøyd med saunaen, varmes fort opp til 90 grader når vi har bunn i teltet. Den står på kai med tredekke.

Respuesta de Lettsauna
God badstu opplevelse i påsken på hytta
Ble brukt hver dag i påsken. Fungerte meget bra. Lett å sette opp,ble raskt varm,god kvalitet.
Veldig fornøyd med modell lauvsett

Respuesta de Lettsauna
Hyggelig møte med Per på hytte-messa på…
Hyggelig møte med Per på hytte-messa på Hellerud.
Kjøpte utstillingsmodellen med "inventar". Har testet ovnen og prøveoppsatt "teltet" - alt ser ut til å fungere. Venter nå på sommeren og badstubading på fjellet. Hare etterbestilt festekroker som nok kommer i posten hver dag som helst.

Respuesta de Lettsauna
Prøvd en gang, dette virker lovende 👍
Dette virker lovende, gleder oss til neste gang

Respuesta de Lettsauna
Fleksibelt og godt fungerende badstutelt fra Lettsauna
En meget fleksibel løsning man kan sette opp hvor man ønsker, som fungerte meget bra. Vi satte den opp på terrassen på hytta, og fikk derav litt trekk fra undersiden. Anbefaler derfor å kjøpe et golv i tillegg for bedre isolering, og høyere temperatur. Uansett veldig fornøyde, og hadde stor glede av denne i påsken.

Endelig min egen badstu
Hei. Var spent på dette telt. Hvordan ville dette fungere satt opp imot min erfaring fra vanlige vedfyrte badstuer. Jeg ble positivt overrasket over hvor fort det ble varmt og hvor fint det brandt i ovnen.
Mulig det hadde holdt med den mindre ovnen, da hadde også plassen inne blitt noe bedre i forhold til avstand til ovnen.
Konklusjon: Positivt overrasket og meget fornøyd.

Respuesta de Lettsauna
Bra produktpakkke og god service
Fungerte bedre enn forventet. Lett å fyre i ovnen og den «sluker» ikke ved, som for eksempel en vedfyrt stamp vil gjøre. Lett å ta opp og ned. Alt i alt veldig fornøyd. Vil samtidig trekke frem servicen 🙌

Respuesta de Lettsauna
God info og rask ordrehåndtering
God info og rask ordrehåndtering. Hyggelige folk å ha med å gjøre som har prøvd produktene sine selv!

Enkel og smidig bestilling
Enkel og smidig bestilling. Kjapp levering. Anbefales!

Respuesta de Lettsauna
Prisen på produktet jeg kjøpte er…

God kommunikasjon og leveranse
God kommunikasjon, varer raskt levert.
Alt som forventet

Respuesta de Lettsauna
Knall kundeservice og fantastisk…
Knall kundeservice og fantastisk produkt. Meget fornøyd

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.