Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte et par sko, og levering og kvalitet var helt i top. Dog manglede jeg beskeder omkring hvornår pakken blev leveret og sendt afsted. Men ellers var alt helt fint, og er superglade for mine sko.... Ver más
Godt køb! Jeg ville gerne ha at min søn prøvede et par sko på inden køb,da vi var i tvivl om str.og da jeg altid er en smule skeptisk for hjemmesider som jeg ikke kender. Og da vi boede i nærheden... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi sælger de mest ekslusive og eftertragtede sneakers hos Letzsneak.dk. Du kan finde mange forskellige sneakers bl.a. Nike Dunks, Air jordans, New Balance, yeezys og mange andre!
Información de contacto
Hørmarksalle 10, 8240, Risskov, Dinamarca
- info@letzsneak.dk
- letzsneak.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
de annulerer ordre uden yderligere forklaring
Min ordre er efter 4 dage uden videre forklaring blevet annulleret. :( Jeg har genbestilte den i webshoppen, og samtidig kontaktet dem via mail, da det er eneste mulighed for kontakt, men ingen gider svare.. Virkelig dårlig service.. Er spændt på om der nogensinde dukker en pakke op.
Bestilte sneakers til barnebarn i julegave. Letzsneak fandt dem ude i den store verden og fik hjem i tide til jul. Da barnebarnets fødder viste sig for store til den eftertragtede vare var der åbne arme og øjeblikkelig refusion.
Så flot service, kommer gerne igen!
Hurtig levering og service!
Hurtig levering og service. Kan klart anbefales og vil bestemt benytte denne webshop fremover!
Meget hurtig levering og god…
Meget hurtig levering og god information om ordrens status. De bedste anbefalinger.
Min ordre blev annulleret!?
Havde bestilt et par sneakers til min kæreste, jeg selvfølgelig regner med at få hjem. 4 dage efter bestillingen får jeg en besked om, at de ikke kan finde skoen i givne størrelse?? Erhm what? Måske markere størrelsen udsolgt hvis ikke det er noget i har til rådighed? Beskeden jeg fik var ganske fin, men en kæmpe skuffelse!

Respuesta de Letzsneak
Utrolig service
Jeg havde problemer med at finde den rigtige skostørrelse til mit barnebarns fødselsdagsgave.
Ved flere SMSer ( en fredag aften!) lykkedes det Letzsneak ved at ringe rundt til deres leverandører at skaffe den rigtige størrelse, så jeg kunne modtage skoene nøjagtig på hans fødselsdag.
Godt gået og TAK.
Virkelig god service
Virkelig god service! De sko, som jeg havde bestilt i str. 44, skulle leveres fra fjernlager. De havde dog str. 44,5 hjemme, og de blev leveret til døren dagen efter, at jeg havde bestil dem 😊
Fantastisk service.
Helt fantastisk firma, vi bestilte et par sko, som kom på bare 10 min. Super god service. Vi vil anbefale firmaet til andre og helt sikkert købe igen.
Kæmpe anbefaling herfra
Der opstod et uforudsigeligt og uventet problem med mit produkt, og det håndterede Letzsneak bare til perfektion. Fantastisk og meget hurtig kundeservice og fede sko:-) Letzsneak kan helt klart anbefales herfra:-)
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Ditlev er meget serviceminded. Godt udvalg og gode priser. Jeg vil klart anbefale dem til andre og jeg vil helt sikkert handle her igen.
Super service og lyn hurtig levering
Super service og lyn hurtig levering, køber gerne hos jer igen.🤩
Bruger gerne Letzsneak igen :o)
Jeg bestilte nogle sko hos Letzsneak og få timer efter min bestilling fik jeg en opringning om de desværre lige havde sendt den sidste af den størrelse ud af døren, men han kunne tilbyde mig en størrelse 0,5 mindre end det bestilte og det takkede jeg ja til.
Han lovede at de ville blive sendt selv samme dag, hvilket de også blev og 2 hverdage senere modtog jeg skoene som passede fint på pigebarnet og som en ekstra bonus som hun var helt vild med, så havde hun endda fået et par ekstra snørebånd med til dem og vi ved jo alle... Når de små er glade.. Så bliver de store også glade ;o)
Så alt i alt. Lidt øv de lige var løbet tør for den skostørrelse jeg bestilte, men lynhurtig blev jeg kontaktet med et alternativ og varen blev afsendt samme dag og med en ekstra pakke snørebånd i. Jeg bruger til enhver tid gerne Letzsneak igen hvis vi står og mangler et par sko.
Varen levede op til min forventning
Varen levede op til min forventning. God pris og et par sneaks i lækker kvalitet. Personlig levering til dør, hvilket var enorm god service! Kommer helt sikkert til at handle mine sko hos Letzsneak igen.
God kommunikation.
Super god og løbende kommunikation ang. vores bestilling!
Vi har flere gange købt sko på…
Vi har flere gange købt sko på Letzsneak og kan varmt anbefale andre at gøre det samme. Fantastisk service, lækre sko til konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering, hvis varen er på lager. Fuld plade på stjerner herfra!
Bedste kundeservice/- behandling af…
Bedste kundeservice/- behandling af on-line butik. Jeg køber nye sneakers her fremover - tak for at gøre en forskel 👏👏
Service på toppen
BANGER SERVICE! Kan 100% anbefale. Tusind tak LetzSneak for hjælpen🔥
Tak for fede sko!
Tak for super fede sko! Glæder mig til at bruge dem på min konfirmation🙂
Obs! boksen blev lidt ødelagt under fragt måske noget bubleplast rundt om🤔
Virkelig god kvalitet på sneaker…
Virkelig god kvalitet på sneaker derfra, god service. Ingen mangler eller andet, alt spiller 100%!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.