Juristen var inlyssnande, kunnig, saklig och trevlig. När man själv känner sig pressad kan möjligtvis mailresponsen kännas lite långsam men det gjorde aldrig att vi missade viktiga deadlines i proce... Ver más
Upprättande av äktenskapsförord och testamente. Hela processen har genomförts på ett professionellt och smidigt sätt. En mycket bra och vägledande dialog och ett mycket bra och trevligt bemötande .... Ver más
La empresa ha respondido
Vi letar efter en jurist som kan hjälpa oss med testamente för oss. Bor i USA, har köpt en lägenhet i Sverige och vet inte mycket om svenska arvslagar. Hopoas att få hjälp med det. Web sidan är lätt a... Ver más
- Oficina de asuntos legales
- Servicio de referencia de abogados
- Abogado especialista en derecho de la tercera edad
- Servicios legales
Escrito por la empresa
Lexly gör juridiken enkel och tillgänglig för alla. Med vår digitala plattform, personliga rådgivning och transparenta priser får du trygg hjälp precis när du behöver den – oavsett om du är privatperson eller företag. Vi tar bort onödiga hinder och ger dig en partner som guidar dig genom livets juridiska beslut, alltid med dig i fokus.
Dalagatan 7, 11123, Stockholm, Suecia
- 0771-240024
- info@lexly.se
- lexly.se
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Han som ringde upp oss
Han som ringde upp oss
Var väldigt lugnt trevlig förklarade bra
Behaglig röst

Respuesta de Lexly
Mycket trevlig rådgivare som var saklig…
Mycket trevlig rådgivare som var saklig och erbjöd olika alternativ

Respuesta de Lexly
Josefine var både kunnig och ett bra…
Josefine var både kunnig och ett bra bollplank, dessutom hade hon ett positivt"det här fixar jag"driv!
Michael Strand

Informativt och snabbt
Bra information och kom snabbt till handling. Uppdraget slutfördes till belåtenhet.

Respuesta de Lexly
Tog lång tid för återkoppling
Tog lång tid för återkoppling. Visade sig att man varit sjuk utan svarsmejl

Respuesta de Lexly
Enkelt att svara i dialogen om…
Enkelt att svara i dialogen om framtidsfullmakt och sedan ladda ned resultatet. Återkoppling är att konsekvenserna för svarsalternativen kunde tydliggöras, t ex med optionella fördjupningar via länk, samt att jävsituation vi fsg av gemensamt ägd bostad inte beaktades. Det borde de gjort.

Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande, fick bra svar på våra frågor
Med Mvh Ingmar och Sonia Blomgren

Respuesta de Lexly
Trevligt och kunnigt bemötande av vår…
Trevligt och kunnigt bemötande av vår jurist.
Tog sig tid att sätta sig in i vår situation och vad vi behövde. Kom även med inspel på vad vi behövde tänka på och förslag på lösningar.

Respuesta de Lexly
Josefine är mycket kunnig och…
Josefine är mycket kunnig och professionell.
Jag kände mig trygg med hennes hjälp med bouppteckningen.
Tack så jättemycket för hjälpen.
MVH
Magdalena

Respuesta de Lexly
Det var ett kort och konstruktivt möte…
Det var ett kort och konstruktivt möte där jag fick relevant information, tror jag.

Respuesta de Lexly
Telefonkontakt med ansvarig jurist.
Telefonkontakt med ansvarig jurist och kunde ställa frågor och få de svar jag behövde samt mejlkontakt vid behov. Enkelt, klart och tydligt.

Respuesta de Lexly
Känns tryggt att fullmakten är…
Känns tryggt att fullmakten är upprättad. För min dotters skull .
Hans

Respuesta de Lexly
Fick relevant och tydlig information…
Fick relevant och tydlig information gällande det vi efterfrågade! Trevligt bemötande!

Respuesta de Lexly
Más información sobre otros tipos de reseñas.