reageert niet op mijn emails. Alleen maar beloftes maar houdt zijn belofte niet. Betaald maar geen sleutel/factuur ontvangen. Oplichting ! ik leg klacht neer bij KvK.
Consulta las opiniones de los clientes
Op zich een prima manier van licenties verkopen, echter de beloofde "Licentie ontvang je direct" ging bij mijn niet op. Dit duurde tot de volgende morgen 07:00. En toen kreeg ik nog de verkeerde... Ver más
La empresa ha respondido
Donderdag hebben we een order geplaatst en direct betaald. We kregen netjes de download binnen voor het product, met als opmerking dat de licentie later per mail wordt gestuurd. We hebben er nog een p... Ver más
hi i didint recive stil now windos 10 Please send me windos 10 almost 2 months what is wrong with you.
Información sobre la empresa
Choix recommandé 🎯 Meilleure offre bonus aujourd’hui
Información de contacto
Francia
- licentiemaster.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Goede begeleiding en kwaliteit
Snelle levering. Goede uitleg. Wat ze zeggen wordt ook waargemaakt. Kortom: uitstekend
Prettige koopervaring
De aanschaf van een licentiecode voor Office 2021 verliep heel soepel. Na het bestellen en betalen kwam na enige tijd de te gebruiken licentiecode via email.
In deze email een downloadknop die uitkomt naar een webpagina van Microsoft. Deze zou ik niet gebruiken. In de Q&A staat een duidelijke uitleg en een downloadlink voor de betreffende software. Deze werkt prima en na het invoeren van de ontvangen licentiecode werkt de software perfect.
Een prima alternatief voor de dure Microsoft licenties..
Ik ben een zakelijke gebruiker en zou graag een factuur willen hebben voor mijn administratie.
Dat kost helaas wat meer moeite, hier is ruimte voor verbetering..
Prima geregeld
Prima geregeld, downloaden en installeren zonder al te veel gedoe en gezoek.
Heel tevreden over het geleverde.
Omdat ik er niets aan heb,kan het niet…
Recensie master heeft gemiddeld en het werkt nu goed met een tweede licentie is het oké het werkt voortreffelijk

Top.
Snel antwoord op mijn vraag, zelfs in het weekend. De verzending van de code was ook snel geregeld.
Top!
Ik heb een licentie voor microsoft office aangeschaft via de site en binnen een paar uur ontving ik de code in de mail en kon ik de licentie activeren op mijn laptop.
Ze sturen ook instructies via de mail voor het geval je niet weet hoe je een licentie moet activeren. Ik kan deze webshop zeker aanraden!
Super geregeld, geen gezeik. Dikke aanrader
Dit bedrijf verkoopt gewoon office licenties die daadwerkelijk aan je Microsoft account gekoppeld kunnen worden. Andere bedrijven verkopen vaak licenties die je telefonisch moet activeren of die je wel online kunt activeren maar na herinstallatie of crash niet eens meer werken. Tevens ben ik super geholpen door Melissa die mij te woord stond via de livechat.
Na meer dan 96u nog steeds geen activatiecode
Op vrijdag 27/5 een softwarepakket gekocht maar geen activatiecode ontvangen. Op zaterdag 28/5 toevallig gezien dat er iemand online is en die gaf aan dat na 1 of 2 uurtjes ik de code zou ontvangen. Niets meer gehoord, dan maar een e-mail gestuurd naar info@ maar geen reactie. Op maandag 30/5 toch een e-mail ontvangen of ik al iets ontvangen had, zoniet ging men er onmiddellijk achteraan. Geantwoord dat ik nog niets ontvangen had en dan weer geen reactie. Gisterenavond nog eens vriendelijk geïnformeerd. We zijn nu dinsdag avond 31/5 en nog niets ontvangen, ook geen reactie. Ook de in de spam box zit helemaal niets.
Update 1/6/2022: Uiteindelijk op dinsdagavond 31/5 laat toch nog de key ontvangen en die doet wat er van verwacht wordt. Eind goed al goed maar in communicatie is zeker toch nog ruimte voor verbetering.

Respuesta de Choix recommandé 🎯 Meilleure offre bonus aujourd’hui
Snel en zoder probleem te installeren
Office Thuis, zo geregeld
Eenvoudig aan te vragen. Groot verschil met goedkopere aanbieders. Betreft hier namelijk een permanente licentie. Meermalen te activeren en komt onder je MS account. Chat voor vragen reageert ook zeer snel.
hi i didint recive stil now windos 10
hi i didint recive stil now windos 10
Please send me windos 10 almost 2 months what is wrong with you.
Het pakt niet helemaal bij 93 stopt ie…
Het pakt niet helemaal bij 93 stopt ie en zegt mislukt ik weet niet waarom ??
USB met Win10 besteld en die netjes thuis ontvangen. Echter geen licentie code. Na meerdere mails te hebben gestuurd, is dit netjes en direct opgelost.
Als blijk van waardering en ongemak kreeg ik nog een leuk presentje.

Respuesta de Choix recommandé 🎯 Meilleure offre bonus aujourd’hui
Top online geholpen en gelijk nieuw…
Top online geholpen en gelijk nieuw product gestuurd
Zeer eenvoudig en goedkoop
De aanschaf was zeer eenvoudig tegen een goede prijs.
De download was direct beschikbaar, hierdoor kon ik gelijk aan de slag.
Más información sobre otros tipos de reseñas.