We zijn al jarenlang een trouwe klant van licentiepromo. Bij de laatste aanschaf ging het niet helemaal goed met de licentie code activeren. Na een korte beschrijving van het probleem in een email had... Ver más
De installatie van Office 2024 verliep eerst niet vlekkeloos. Blijkbaar toch nog restant van een oude versie. Een mail hierover werd binnen de korte keren beantwoord. De hierin genoemde stappen heb i... Ver más
Top! Ik had na een maand een probleem met mijn microsoftpakket (eigen domme fout ik was vergeten ‘m te activeren) Ik contacteerde de klantendienst en kreeg tot mijn grote verbazing binnen 5 minute... Ver más
perfecte Service. Het bestellen en downloaden ging feiloos Door omstandig heden van mijn zijde had ik issue met de installatie van 1 licentie. Na contact op Zondagmiddag via de mail werd het met... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Wij leveren de goedkoopste legale Microsoft Office en Windows licenties. We kopen grote volumes aan van licenties op alle producten bij bedrijven die overstock hebben of ongebruikte licenties uit bijvoorbeeld falingen om zo de laagst mogelijke prijs te krijgen. We hebben ook minimale overheadkosten, zo kunnen wij de prijs minimaal houden.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Licences authentiques !
Les licences sont officielles et fonctionnelles, elles ont été activées sans aucun souci. Dès paiement, les clés sont reçues immédiatement par e-mail avec les instructions d'utilisation. Service au top, je recommande.
alles vlot verlopen
perfect levering en ondersteuning
Snel en goed.
Besteld, betaald, binnen de kortste keren via mail geleverd en werkt zoals het hoort. Te veel mensen laten zich verleiden door op computers ge-pre-installeerde Office 365 en gaan dan vervolgens jaarlijks veel te veel betalen.
Een aanrader!!
Allemaal supersnel geregeld. Het installeren is kinderspel.
Product direct ontvangen
Product direct ontvangen, had een klein probleempje, gemaild binnen 10 minuten response, en direct opgelost alles werkt super!!!
Van mij een dikke pluim bedankt.
Niet twijfelen gewoon doen!!!10
Goede srvicedienst
We hebben onlangs ook een Office-pakket gekocht. Een maand later bleek dat de activatie verkeerd was gegaan.
Dankzij de snelle ondersteuning van de servicedienst was het probleem weer zo opgelost. Goedkope licentie en snelle goede service
goedkoop en sterke klantendienst
Heel goedkoop en bovendien ook een snelle en behulpzame klantendienst! Ondanks dat ik zelf iets had vergeten bij installatie en ik al voorbij de datum was dat ik moest geactiveerd hebben, hebben ze me toch snel en vriendelijk verder geholpen.
Tot op heden een zeer positieve…
Tot op heden een zeer positieve ervaring. Ik wou een nieuwe Office-versie installeren, maar had problemen met het verwijderen van de oude. Eerst zelf alles uitgezocht en uitgeprobeerd, zonder succes. Vervolgens de hulp van deze professionals ingeroepen, daarop kreeg ik snel (zelfs in het weekend, zelfs op zondag!) antwoord en ondertussen heb ik de nieuwe Office kunnen installeren :)
Top!
Net Office aangekocht via deze webshop. Alles wordt keurig en duidelijk uigelegd zonder ingewikkelde taal of handelingen te moeten gedaan worden. Installatie verliep vlekkeloos eveneens als de registratie. Zeer tevreden over deze aankoop. Aanrader!
Service
Makkelijke levering. Na activeringsprobleem snelle reactie en oplossing daarvoor. Zeer goed.
Aankoop en installatie tot een goed einde volbracht
De aankoop van enkele pc-programma's werden geprobeerd digitaal te installeren.
1 programma lukte niet. Hulp gevraagd en direct verkregen. Het stappenplan gevolgd....met SUCCES! Zeer tevreden van de service. Bedankt
Zeer goede service
Zeer goede service! De installatie verliep vlot dankzij de duidelijke instructies. Enkel een probleem met Outlook nadien. Ik stuurde een bericht hierover, Sven wist direct wat het probleem was en ik kreeg weerom een duidelijke handleiding om het op te lossen. Ook zeer snelle reactie. Dus absoluut een tevreden klant hier !
Zeer correcte en snelle service in…
Zeer correcte en snelle service in geval van problemen!
Alles werkt prima
Alles werkt prima, ook goede service als je een probleem hebt, snelle reactietijden en goed advies. Het doet wat het belooft.
Een onachtzaamheid bij de installatie…
Een onachtzaamheid bij de installatie leek even een probleem. Door een mailbericht tijdens het weekend te sturen hoopte ik eerstdaags geholpen te worden. Binnen minuten kreeg ik feedback met concrete en duidelijke info. Verwonderd door de snelle respons deed ik wat was aangegeven en kon ik minuten later effectief aan de slag. Van service gesproken. En dit voor een levenslange licentie.
Gratis verlenging van licentie
Ik had een licentie office 24 voor 3 apparaten gekocht maar mijn desktop werd pas geleverd nadat mijn licentie al vervallen was. Na een mail heb ik onmiddellijk een nieuw product code ontvangen waardoor ik toch office 24 kon installeren, waarvoor hartelijk dank.
Prijs/kwaliteit
Prijs/kwaliteit is wat mensen interesseerd. Dit kan je hier perfekt toepassen. Ook bij problemen wordt er snel gereageerd door deze diensten om het probleem op te lossen. Geen enkele reden om meer onnodige centen te investeren. Hier kan je tercht voor een degelijk produkt.
Ik had een probleem met het activeren…
Ik had een probleem met het activeren van mijne office, had een mailtje gestuurd binnen het uur een antwoord met een oplossing. zo snelle service niet normaal. Zeker een aanrader.
Doet wat het moet
Ik heb reeds verschillende soft- en hardwarelicenties gekocht door de jaren heen, nooit problemen gehad. Dat gaat over Win 10-licenties tot officelicenties (2016 - 2019 - 2021 en twee weken geleden office 2024 Pro). Nooit problemen gekend. Programma installeren, activatiesleutel ingeven, klaar. Dus tevreden klant hier.