Super lækre tights
Super lækre tights, utrolig tyndt blødt materiale MEN stadig helt squatproof så fantastisk.
Tightsene ruller ikke, bliver siddende under løb, styrketræning og jumping.
God og hurtig service både levering og svar på spørgsmål.
LIFT Nordic er et dansk fitnessbrand fra Roskilde. Vi leverer fitness tøj til kvinder, hvor kvaliteten overgår prisen. Fokus på komfort, funktionalitet og stil – både til træning og hverdag.
Mørbjergparken 17, 4000, Roskilde, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tightsene ruller ikke, bliver siddende under løb, styrketræning og jumping.
God og hurtig service både levering og svar på spørgsmål.
Super god service og kvalitet af tøjet. Tøjet sidder virkelig godt.
Rigtig lækre tights og sports bh. Jeg og mine veninder har allerede bestilt to gange 😊
Squatsikre tights og bh’en er bare så flot på ryggen - og sidder som den skal.
Rigtig god service, hurtigt svar på spørgsmål samt hurtig levering.
Kan klart anbefales.
Lækkert træningstøj. Særligt glade for tightsene. Jeg har rigtig svært ved at finde flatterende tights, som bliver siddende under træning og er behagelige. Disse er de bedste jeg har ejet.
Jeg købte 2 par Tights og 1 sports’bh og jeg må bare erkende at det ikke var nok, da de tights sidder på til alt . De er pt prøvet af til 5 km trail’løb , styrketræning og som en erstatning for bukser til en fed bluse , og de kan bare det hele. De rykker sig ikke under løb, de er ikke gennemsigtige under styrke og de er så behagelige at have på at de også kan bruges til hverdag. Sports bh’en holder på alt hvad den skal og er så rar at have på , med den helt perfekte støtte !
Har købt 2 sæt, tights og sports bh.
Tights meget bløde og lækker kvalitet, sidder perfekt og ingen sømme der generer, samt godt ånd bart materiale, så de er virkelig lækre at træne i. Bh støtter godt og er i samme lækre og bløde materiale. Begge sæt i meget flotte farver.
Jeg er kæmpe fan og skal helt sikkert have mere.
Selve købsoplevelsen var også rigtig god.
Så en klar og stor anbefaling herfra.
Elsker det!!
Virkelig lækkert blødt og god kvalitet. Vasket flere gange og opretholder stadig blødheden. Absolut værd at investere i og så til en komfortabel pris.
Mega behageligt og godkendt træningstøj herfra til mange forskellige former for træning og ikke mindst hverdagsbrug.
Fantastiske tights og sports bh, som lever op til, hvad de lover.
Tights er nok de blødeste jeg nogensinde har haft på, og komplet squatsikre! Sports bh’en giver god støtte.
Glæder mig til større udvalg!
Virkelig lækkert træningstøj!
Jeg skal helt sikkert have mere. Det er blødt og behageligt at have på og fantastisk kvalitet til en virkelig god pris.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.