Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte først strømper, og dernæst tights og t-shirt. Alt er af fremragende kvalitet og med masser af støtte. Liiteguard er den standard som konkurrenter skal måle sig op i mod. Min bedste anbefaling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiske produkter. Har købt både løbebukser og strømper, og begge dele er bedre end noget andet jeg har prøvet. Der korte leveringstid er super - de holder virkelig hvad de lover med levering inde... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og lækkert produkt, lille i størrelsen men det er noget de gør opmærksom på, så ingen klager herfra:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sportstøj fra Liiteguard, især til os "Nybegyndere" Jeg er utrolig imponeret over Liiteguard! Er en fyr der er lidt til den tunge side "98kg", og løb har derfor ikke lagt naturligt til... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa deportiva
  2. Fabricante de ropa y elementos deportivos

Escrito por la empresa

Founded in Denmark in 2016, liiteGuard is a sportswear brand born from a passion for sports and a commitment to excellence. We are dedicated to craft innovative sportswear that empowers, inspires, and guards every athlete's potential. MORE SPORT - MORE JOY.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bedste træningstøj der findes

Det bedste træningstøj der findes, kort og godt. Kunne ikke løbe før pga smerter i hofte, lænd og skinneben. Med liiteguard thigts og lange løbestrømper kan jeg nu løbe uden nogen for for smerter.

15 de agosto de 2023

Hej
Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at læse dine kommentarer omkring vores produkter - og ikke mindst at du har oplevet den beskrevne effekt og gavn af dem.

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering.

14 de agosto de 2023

Hej Lone

Vi er glade for at læse om din gode købsoplevelse.

Stort udvalg af varer

30 de julio de 2023

Hej Mona
Vi er glade for at du er tilfreds med vores sortiment, og vi kan love dig at vi hele tiden har et fokus på udviklingen af nye produkter, som vi løbende vil introducere.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering… dejligt der følger…

Hurtig levering… dejligt der følger returlabel med hvis man får brug for det og man kan bytte til anden str… og ikke skal lave en ny ordre

23 de julio de 2023

Hej Lene
Vi har bestræbt os på at lave vores returningsprocedure så nem som mulig, hvad enten det handler om ombytning eller returnering af en vare - så vi er naturligvis glade for at høre det har været dig til gavn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering og altid god…

Super hurtig levering og altid god kvalitet af strømper⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 de julio de 2023

Hej Susanne
Tak for din anmeldelse - vi er glade for at både levering, og ikke mindst, produkterne lever op til forventningerne.

Hurtig ekspedition og produkterne

Hurtig ekspedition og produkterne - grib sokker og beskinner- lever fuldt op til forventningerne.

25 de julio de 2023

Hej Lise

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre om din tilfredshed med dit Liiteguard produkt, og at det har levet op til dine forventninger.

Hurtigt og præcis levering

23 de julio de 2023

Hej Viggo

Vi er glade for at du har oplevet en hurtig og nem ekspedering af din ordre.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Alt for dyrt for noget der ikke virker.

Alt for dyrt for noget der ikke virker.
Men god og hurtig levering. Det skal de have.

25 de julio de 2023

Hej Oliver

Tak for din anmeldelse, selvom den jo desværre ikke er hvad vi selv håber, forventer og tilstræber.

Du har ikke nærmere beskrevet hvilket produkt der er tale om, og hvorfor det ikke virker; er der tale om en fejl på produktet eller lever det ikke op til dine forventninger?

Uanset hvad, så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig, så du enten bliver helt tilfreds eller får dit køb refunderet. Hvis du køber via vores webshop tilbyder vi nemlig 30 dages tilfredshedsgaranti, så du kan sende produktet retur og få dit køb refunderet, selvom du skulle have taget det i brug. Vi skal blot have det retur indenfor 30 dage.

Såfremt der er tale om en produktfejl eller på anden måde defekt vare, kan du naturligvis sende det retur til os og få ombyttet til en ny.

Du kan finde returformular og printe gratis returlabel via dette link:

Jeg håber at ovenstående kan hjælpe dig, så vi kan råde bod på den oplevelse du har haft. Du er også altid velkommen til at kontakte os direkte via vores infomail - info@liiteguard.com

Her vil vi kunne assistere dig direkte.

Super hurtig levering

Bestilte mandag - havde min bestilling 24 timer efter. Det dur bare ☺️

Meget tilfreds med kvaliteten - holder godt trods mange vaske og virkelig god svedtransport. Køber helt sikkert igen☺️

24 de julio de 2023

Hej Helle

Vi er meget glade for at læse om dine oplevelser omkring kvaliteten på produktet, da dette er noget vi har enormt fokus på i forbindelse med produktudviklingen, og noget vi løbende forsøger at optimere yderligere.

God behandling

Super service og hurtig betjening.

30 de junio de 2023

Hej Regitza
Vi er glade for at du har oplevet en god og effektiv kundeservice.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gleden varte ikke lenge....

Rask levering og fornøyd med produktet. Passer dessverre ikke. Lite i størrelse.

Ikke fornøyd med regningen jeg fikk etterpå fra UPS over 500 kr.

Jeg trodde jeg betalte fraktkostnadene allerede med regningen med 20 € som i utgangspunktet er ganske mye for et lite pakke.

7 de julio de 2023

Hej Anja

Vi er glade for at både levering og produktet har levet op til dine forventninger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en fornøjelse at handle…

Altid en fornøjelse at handle Liiteguard produkter
Lækre produkter og god service
Kundeservice er altid super gode til at vejlede og besvare de spørgsmål man kan have inden et køb

Hej Dorthe
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er meget glade for og stolte over de rosende ord, både hvad angår produkter og kundeservice.

Udseende og levering

Nem og simpel opsætning på hjemmesiden, samt hurtig levering

Hej Becky
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at du har haft en nem og god købsoplevelse.

Fantastisk strømper💪

Fantastisk strømper💪
Shorts har jeg ikke kun brugt til træning😊 bruger kun Litegaurd😊

Hej Arne

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Vi er meget glade for at læse om din tilfredshed med vores produkter.

Nemt, hurtigt og godt !

Nem bestilling, hurtig levering og et super godt produkt !

Hej Phillip
Mange tak for din anmeldelse - godt at læse, at alt har været som det burde i forbindelse med dit køb hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og hurtig levering

gode produkter og hurtig levering

Hej Mads
God anmeldelse:-) - mange tak for den og de 5 stjerner.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hul i strømper efter kort tid

Købte strømper til 250 kr. brugt dem til fodboldtræning ca 8 gange og nu er der gået hul i dem. Ikke det man forventer af et par strømper til 250 kr.

Opinión espontánea

Hej Kennet
Tak for din anmeldelse - selvom en stjerne jo ikke er det man ønsker at se.
Jeg skal beklage at du har haft en dårlig oplevelse med dit Liiteguard produkt - det er vi meget kede af.
Det du beskriver er ikke et problem vi normalt modtager reklamationer på, men én dårlig oplevelse er i vores optik én for mange!
Jeg vil derfor høre om du ikke vil prøve at kontakte os på info@liiteguard.com?
Her kan du fortælle hvad du har oplevet, og sende et billede af dine ødelagte strømper, og så vil vi her kigge nærmere på det. Hvis der er tale om en produktfejl, vil vi naturligvis straks ombytte til et nyt produkt.

Fantastisk produkter

Fantastisk produkter! Shorts og t-shirt er testet og kvaliteten er lækker og let🤞

6 de junio de 2023
Opinión espontánea

Hej Jonas
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at læse om dine positive oplevelser med vores produkter.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Does not really feel strong compression…

Does not really feel strong compression for the performance socks.

I would like to edit my review. After few tries, I have managed to get the compression feeling in the performance socks. I think it was due to myself comparing with another brand of compression socks which was stronger.

May I know what is Grade 2 compression? is there any stronger compression that is used in Liiteguard socks?

30 de mayo de 2023

Hi Muhammad
Thank you for your review.
I am sorry to hear, that you did not have the experience you hoped and expected when using our product.
All of our socks has the same level of compression, and this is confirmed by the factory prior to shipment. They perform a Salzmann compression test to ensure that the right level of compression is present in the socks, which in all of our compression socks is a grade 2 compression, and is medically approved as a compression garment.

Regards
Nicklas
Co-founder and head of productdevelopment Liiteguard

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.