Købte først strømper, og dernæst tights og t-shirt. Alt er af fremragende kvalitet og med masser af støtte. Liiteguard er den standard som konkurrenter skal måle sig op i mod. Min bedste anbefaling.
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastiske produkter. Har købt både løbebukser og strømper, og begge dele er bedre end noget andet jeg har prøvet. Der korte leveringstid er super - de holder virkelig hvad de lover med levering inde... Ver más
La empresa ha respondido
Hurtig levering og lækkert produkt, lille i størrelsen men det er noget de gør opmærksom på, så ingen klager herfra:)
Fantastisk sportstøj fra Liiteguard, især til os "Nybegyndere" Jeg er utrolig imponeret over Liiteguard! Er en fyr der er lidt til den tunge side "98kg", og løb har derfor ikke lagt naturligt til... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Founded in Denmark in 2016, liiteGuard is a sportswear brand born from a passion for sports and a commitment to excellence. We are dedicated to craft innovative sportswear that empowers, inspires, and guards every athlete's potential. MORE SPORT - MORE JOY.
Información de contacto
Hårup Bygade 24, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- (+45) 93 89 00 31
- info@liiteguard.com
- liiteguard.com
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God kvalitet og service
Jeg har en spine tech t-shirt, som jeg syntes er virkelig god! Sidder godt og god kvalitet :)
Syntes også det vildt fedt at de har løbe programmer, samt tips og tricks man kan læse, for at få en bedste start på sin løbe oplevelse.

Løbetræning
Hej. Trøjen bukser og sokker hjælpe mig til at rette kroppen op når jeg løber sådan at jeg ikke få ondt ryggen når jeg løber. Vil så gerne være ambassadør for jer i fremtiden

Respuesta de liiteGuard
Meget hurtig og super service.
Meget hurtig og super service.
Havde en fejl på vare og alt blev løst hurtigt og på den bedste måde.
Fantastiske produkter og det samme er derers kundeservice.

Respuesta de liiteGuard
Fantastiske shorts med god støtte i…
Fantastiske shorts med god støtte i lænden

Respuesta de liiteGuard
Kunne ikke få byttet julegaven til…
Kunne ikke få byttet julegaven til rigtig str. den var som mange andre varer udgået pt.

Elsker liiteguard
Elsker liiteguard. Gode produkter, og virkelig god service. Deres tilfredshedsgaranti fungerer super godt, og det gør, at jeg intet problem har i at købe løbetøj online.

Respuesta de liiteGuard
Super hurtig ekspedition af bestillinger

Respuesta de liiteGuard
Har med stor glæde benyttet lange…
Har med stor glæde benyttet lange tights, så nu måtte jeg også. Have de korte😊

Super lækkert tøj
Super lækkert tøj.
Levering kan godt blive bedre, der går for mange dage før jeg modtager bestillingen

Respuesta de liiteGuard
Super hurtig levering af ordre
Super hurtig levering af ordre. Bestilte min vare formiddag og dagen efter kunne jeg allerede hente min pakker. Altid super hurtig betjening af order og altid lækre produkter. Vil især fremhæve den nye jakke til efterår/vinter og strømperne. Det er topklasse produkter.

Hurtig levering, også ved ombytning. Lækre produkter! 😊

Respuesta de liiteGuard
Fantastisk pasform og langtidsholdbar…
Fantastisk pasform og langtidsholdbar tøj - nyder ikke at skal forholde mig til nyt hele tiden

Super tilfreds
Super tilfreds! Hurtig levering, nem returning og lækre produkter, what’s not to like? 🙌🏼

Respuesta de liiteGuard
Alle de forskellige løbe udstyr jeg har…
Alle de forskellige løbe udstyr jeg har købt hos liiteguard.dk har været af god kvalitet og er slidstærk. Jeg har hovedsageligt løbet trailløb igennem krat og mudder og har ikke noget der har taget skade endnu og har tros alt brugt det i mindst 2 år. Det er både t-shirt kort og lang ærmet (dem med stræk på ryggen) kort og lange bukser. Det er kun de skridrsikrer strømper jeg ikke er glad for. 😁 Ellers er det et super mærke. PS har lige kødt løbe jakken som lige er kommet på markedet har ikke fået teste den endnu 😁

Super kundeservice
Super kundeservice
Jeg havde bestilt et par strømper - men havde ved en fejl trykket at jeg selv hentede dem. Så skrev jeg og spurgte om de ville sende dem i stedet for og 1 1/2 døgn senere havde jeg fået mine strømper.

Fantastisk løbetøj.
Hurtig levering og rigtig glad for mit nye løbetøj. Tøjet lever op til min forventninger og det er super flot.

Super fine varer
Super fine varer, hurtig levering og god info

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.