LikjeVerf Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

DHR Keith van Deursen.. Grote Oplichter! woont schijnbaar op Grootschoterweg 112, 6024 AV Budel-Schoot. Likjeverf.com een grote oplichting DEZE VIEZE OPLICHTER! Verf Besteld, Niks geleverd... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levering te laat gekregen. Niet bereikbaar via mail, telefoon. Reactie op contactformulier pas na een maand waarin gezegd wordt dat ze mijn melding sluiten omdat het geleverd is (terwijl ik mijn beste... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ongelooflijke bende bij deze club. Drie weken geleden een potje verf besteld. Ondertussen allerlei onzin verklaringen waarom dingen niet gelukt zijn... ow jee, we hebben het zo druk... bizar... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloze tent. Niet reageren (zowel mail als telefonisch) Niet leveren. (wel beloven) Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven. Wij de bok, een gewaarschuwd mens ( u dus) telt v... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pinturas

Escrito por la empresa

LikjeVerf is de creatiefste in verf! Bezoek onze webshop voor de hoogste kwaliteit muurverf en meubelverf. Of neem eens een kijkje tussen onze unieke decoratieve effecten!

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

234 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bestel hier niets!!

Bestel hier niets!!!

Nep bedrijf, verf besteld en geen geleverd. Ik doe alvast aangifte bij politie.

1 de septiembre de 2020

Beste Cedric,

Gelieve het vernieuwde contactformulier in te vullen zodat we jou kunnen helpen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb mijn bestelling niet gekregen al…

Ik heb mijn bestelling niet gekregen al bijna een week geleden besteld en kog geen reactie gehad ik heb mails gestuurd en gebeld ik krijg hier geen reactie op ik vind dit niet normaal

29 de agosto de 2020

Beste Stuart,

Koop hier niet!

Koop hier niet!
Geld weg en geen spullen ontvangen.
Telefoon niet in gebruik en reageren niet op mail.
Geven aan dat klachten gemeld kunnen worden bij keurmerk commissie waar ze niet eens lid van zijn.
Ik snap niet dat dit zomaar mag!
Wees gewaarschuwd!

28 de agosto de 2020

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos betaald en niks ontvangen

Waardeloos vier weken geleden verf besteld en betaald nog altijd niets ontvangen. Er is ook geen contact meer te krijgen met dit bedrijf of ze van de aardbodem zijn verdwenen.

24 de agosto de 2020

Valorada con 2 estrellas sobre 5

binnen 24 uur NIET verzonden

Ik zou vandaag de bestelde verf ontvangen moeten hebben maar hij is nog niets eens op de post. Ik heb de verf nodig voor een expositie! Het zou erg fijn zijn als de verf gewoon optijd bezorgd had geweest. Ik vind dit een rare manier van werken. Wel een e-mail sturen met track & trace, maar de verf niet op de post doen. Kunnen jullie alsje-, alsjeblieft mijn verf zsm opsturen? Ik heb het voor woensdag echt heel erg nodig!

22 de agosto de 2020

BESTEL HIER NIET AJB!!

BESTEL HIER NIET AJB!!! Het is een oplichter met velen B.V.’s op zijn naam. Dhr. Keith van Deursen zal na het plaatsen van je bestelling niets meer laten weten. Geen product ga je ontvangen en geen geld retour. Hij reageert niet op mail, telefoon, website chat, facebook en sms! Geld kwijt! Bestel hier niet!

Na vrijdag a.s. zal ik ook ik aangifte gaan doen als ik mijn geld niet retour heb.

29 de julio de 2020

Hoi Roos,
Het spijt ons hoe het de laatste tijd is gegaan.
Wil je alsjeblieft een mail sturen naar support@colouryourworld.org met daarin jouw ordernummer en wat we voor jou kunnen betekenen ?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

25 juni Voorstreik en zwarte muurverf…

25 juni Voorstreik en zwarte muurverf van jeger besteld bij likje verf.nig steeds niets ontvangen. Bellen lukt niet (nemen niet op en een nummer is afgesloten. Ga nu aangifte doen van oplichting aangezien er ook niet word gereageerd op mails die ik heb gestuurd.
Is er al een keer aangifte gedaan bij de politie en zijn er al mails naar diverse consumenten programma geschreven over dit bedrijf dan hoor ik dat graag kunnen we evt de krachten bundelen voor wat betreft geld teruggave ivm geen ontvangen producten en artikelen.
Met vriendelijke groeten.
Evert Steffens

24 de julio de 2020

Hoi Evert,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor €75,= verf besteld maar tot op…

Voor €75,= verf besteld maar tot op heden niets geleverd, telefonisch onbereikbaar.
Panden waar ze gevestigd zouden zijn staan leeg. Denk dat de possitieve recenties fake zijn, dit bedrijf bestaat gewoon niet. Geld krijg je niet terug omdat je via ideale betaald. Enige dat je kan doen is aangifte bij politie zodat na 3 aangiftes ING de sepa machtiging stop zet. Ik klaag niet snel, maar kan niet tegen onrecht en geld verdienen over de rug van een ander, die er hard voor moet werken. Dit soort praktijken moeten aan gepakt worden. Ik heb ze nog 24 uur gegeven en ga dan aangifte bij politie voor oplichting doen.

23 de julio de 2020

Hoi Rob,

Koop hier nooit !

Koop hier nooit !! Had drie producten besteld 2 zijn geleverd , je kunt doen wat je wilt , contact is niet mogelijk .
Heb tel contact gezocht maar ben geblokkeerd.
Ik koop hier echt nooit weer , je plezier om aan een klus te beginnen wordt de grond ingeboord.
Hou die derde pot maar ik ga lekker bezig en koop bij bonafide zaken .
Dat zulke mensen nog rustig kunnen slapen terwijl je de hele boel oplicht , je kunt likje verf ook bij bol.com bestellen deze zou ook beter moeten weten.

7 de julio de 2020

Hoi Douwe,

Zojuist toch

Zojuist toch, de bestelde verf ontvangen! Een aantal dagen later dan was gepland, maar toch gekregen!

Door de revieuws wel te snel een verkeerde mening gekregen, daarom 4 sterren, bedankt..

Tip: communicatie iets beter zodat mensen niet op het verkeerde been worden gezet.

27 de junio de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gevalletje consumentenbond/radar die kunnen hier wel wat mee!

Zojuist ook een mail gestuurd naar, likje verf...zit al dagen te wachten op mijn verf. Maar het het word elke dag een dag later, ze houden je dus duidelijk aan het lijntje!
Alles geschuurd en gedaan, en zouden de volgende dag leveren!
Ik zou graag vijf sterren geven, naar dit is nog geen 1* waard, geen enkele reactie, geen belletje helemaal niets... Gevalletje consumentenbond, heb dit ook gemaild, maar geen reactie....dat op zich is dit een slecht teken.....

Dan maar bij ING geld terug service aankloppen!

25/6/2020
En wat denk je , jah hoor track &trace, weer een dag erbij, dus al vijf dagen op een rij.
Geen enkele reactie op mijn mail.
Ze geven je dan een track& trace nummer, om echt te lijken, maar het is een en al fake!
26/6/2020
Tuurlijk voor de zoveelste keer, trak en trace verschoven naar maandag, zo gaat het de gaat het de hele week al, wt een waardeloos bedrijf....
Normale mensen nemen contact op, maar hier hoor je helemaal niets....

Tig mailtjes gestuurd, aangemeld bij radar, consumentenbond, deze mensen horen niet op de webmail...

25 de junio de 2020

Hoi Margreet,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

KOOP HIER NIET! Likje Bedrog...

28 maart een pot verf besteld (44 euro)bij Likje Verf. Normaal wordt de bestelling verzonden binnen 24 uur, maar door Covid kon het wat langer duren. Geen probleem. Nu bijna twee maand later, is de verf nog steeds niet geleverd. Ik heb een mail gestuurd twee weken geleden, geen antwoord. Via telefoon reageren ze ook niet. Ga dit bedrijf melden bij Testaankoop, maar daarmee heb ik natuurlijk mijn geld niet terug. Koop hier niet!

23 de mayo de 2020

Hoi Peggy,

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestelling geplaatst en betaald

Bestelling geplaatst en betaald, nul komma nul info, communicatie, lazen de reviews, paniek, twee potten betaald, daar ging ons 136€. Gebeld nix, mails nix,.. Geen antw, geen reacties, nix. Hoop opgegeven na paar weken, plots gaat de bel, wow 1 pot geleverd, wel verkeerde kleur. Terug mail en tel, bracht niets op, paar dagen later gaat de bel, yes pot twee, deze keer wel juiste kleur. Ondanks alles opgelost, pot 1 veel lichtere tint gebruikt voor eerste laag, de andere als toplaag. Uiteindelijk tevreden maar idd hun communicatie moet beter. Begrijp niet evident deze tijden, maar een mailtje kan wonderen doen. Hopelijk leert men hier uit.

9 de mayo de 2020

Beste Tamara,
Dankjewel voor je eerlijke review.
We hebben in het verleden inderdaad veel moeite gehad met de communicatie, maar we proberen nu binnenshuis de klantenservice te regelen na meerdere gefaalde pogingen om het uit te besteden.
Leuk om te horen dat je tevreden bent over het eindresultaat!

Team Likjeverf

Een positieve recensie!

Prima bedrijf. Bestelling geleverd na 2 dagen en keurig verpakt, Alles te volgen met track en tracecode. Na vele negatieve reacties ben ik positief. Wel een tip om klant op de hoogte te houden van voortgang bestelling. Volgende bestelling zou ik zeker weer doen bij likje verf!

8 de mayo de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Beter dan verwacht na t lezen van…

Beter dan verwacht na t lezen van negatieve reacties, communicatie kan inderdaad beter! De verf werd iets later geleverd,( door Corona ) maar was degelijk en stevig verpakt....dus tevreden.

5 de mayo de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik heb de verf goed ontvangen

Ik heb de verf goed ontvangen, het is op het moment erg druk je moet gewoon geduld hebben Ik ben blij ik kan verder!! Het contact is inderdaad super super slecht

30 de abril de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Klantgerichtheid moet omhoog, maar producten zijn top

Enkele dagen geleden postte ik hier een negatieve review voor dit bedrijf. Nadat ik dreigde met verdere stappen, kreeg ik wel een antwoord. Heb hen uitgelegd dat ze zo hun eigen bedrijf aan het kapot maken zijn. Mensen verwachten een update van hun bestelling, willen na de betaling weten wanneer hun bestelling verzonden zal worden. Niets laten weten is geen optie. Ze zouden hier in de toekomst rekening mee houden! Hopelijk doen ze dit ook. Daags nadien is mijn bestelling geleverd en die is gewoon van zeer goede kwaliteit. Pas jullie communicatie naar de klant aan en alles komt goed!

23 de abril de 2020

Online fraude

Online fraude. Betaling geplaatst en nooit iets ontvangen, ook nooit antwoord via mail of live chat.

20 de abril de 2020

Hoi Lennert,

Dit is een nep bedrijf

Dit is een nep bedrijf. Bestelling wordt niet geleverd. Hopelijk krijg ik het geld terug via de Geldterugservice van ING.

8 de abril de 2020

Hoi Sanne,

Maak je handen niet vuil aan een Likje Verf

Zoals alle reacties hier is hetzelfde mij overkomen. Likje Verf blijkt een internet-oplichter dus wees gewaarschuwd. In elk geval bewijst het wel weer dat je altijd bij webshop inlichtingen moet inwinnen zoals op deze site voordat je een aankoop doet. Ik had het bestelde product helaas heel snel nodig en ging daardoor de mist in. Achteraf bleek ik bij Gamma zelfs nog goedkoper uit te zijn geweest..

29 de febrero de 2020

Hoi Paul,

Team LikjeVerf

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.