Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

DHR Keith van Deursen.. Grote Oplichter! woont schijnbaar op Grootschoterweg 112, 6024 AV Budel-Schoot. Likjeverf.com een grote oplichting DEZE VIEZE OPLICHTER! Verf Besteld, Niks geleverd... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levering te laat gekregen. Niet bereikbaar via mail, telefoon. Reactie op contactformulier pas na een maand waarin gezegd wordt dat ze mijn melding sluiten omdat het geleverd is (terwijl ik mijn beste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super goede producten en service! Als eerst de Betonloft besteld voor een eettafel. We kregen goede uitleg en hebben een prachtige tafel als eindresultaat. Daarna nog meerdere keren verf besteld voor... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een ongelooflijke bende bij deze club. Drie weken geleden een potje verf besteld. Ondertussen allerlei onzin verklaringen waarom dingen niet gelukt zijn... ow jee, we hebben het zo druk... bizar... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pinturas

Escrito por la empresa

LikjeVerf is de creatiefste in verf! Bezoek onze webshop voor de hoogste kwaliteit muurverf en meubelverf. Of neem eens een kijkje tussen onze unieke decoratieve effecten!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bedrijf niet bereikbaar, bestelling niet bezorgd.

27 december jegerbeits besteld, maar helaas word niet verzonden,kan bedrijf niet bereiken, 3 keer mail gestuurd en vaak gebeld. Kijken of tv programma hier iets mee doet .
Word wel tijd als zoveel mensen belazerd worden.

24 de enero de 2021

Beste Bea,

Gelieve het vernieuwde contactformulier in te vullen zodat we jou kunnen helpen!

Na 3 weken nog niets geleverd

Na 3 weken nog niets geleverd. Wel betaald. Neemt telefoon niet op

Op 14 januari besteld

Op 14 januari besteld. Was op voorraad, maar nog niks ontvangen...

Beste Agnes,

Gelieve het vernieuwde contactformulier in te vullen zodat we jou kunnen helpen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte levering niks binnen gekregen…

Slechte levering niks binnen gekregen reageren niet op mail

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb meer dan twee weken geleden verf…

Ik heb meer dan twee weken geleden verf besteld alleen heb nog niks ontvangen. Ik probeerde te bellen en zelfs dat gaat niet. Ik ben zwaar teleurgesteld

Beste Amsa,

Waardeloze tent.

Waardeloze tent.
Niet reageren (zowel mail als telefonisch)
Niet leveren. (wel beloven)
Veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven.
Wij de bok, een gewaarschuwd mens ( u dus) telt voor 2
14 januari besteld, was op voorraad.
Ze hebben de laatste keer op 24 december hun app bijgewerkt.

22 de enero de 2021

Beste Peter,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

13 januari een bestelling muurverf…

13 januari een bestelling muurverf gedaan orderontvangst binnen gekregen, maar nog niks binnen gekregen, gemaild krijg automatische antwoord dat het wegens Corona erg druk is..als ik de reviews lees hebben we te maken met oplichtingspraktijken

22 de enero de 2021

Beste Floris,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super wat een service

Super
Heeft even geduurd maar door Corona mag dat
De winkels zijn gesloten
Werd netjes thuis gebracht
Toen kwamen we erachter
Verkeerde kleur
Volgende dag kwamen ze de goede kleur brengen
Wat een service
Top hoor 👍
Nogmaals dank je wel

Nog niets ontvangen na 2 weken

Nog niets ontvangen na 2 weken . Tevens word er niet op mail gereageerd en zijn ze telefonisch niet bereikbaar.

Beste Ellen,

Slecht slecht slecht!!!

Slechte service. Nooit geleverd. Geen contact mogelijk. Telefoon niet in gebruik, op mail word niet gereageerd. NOOIT IETS BESTELLEN HIER!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen contact met de klantenservice, late verzending

Je krijgt op geen enkele manier contact met dit bedrijf en de verzending wordt pas na 1,5 week verzonden.

Beste Noenja,

Onze excuses voor de lange verzendtijd tijdens die periode.
Als je wilt kun je altijd ons vernieuwde contact formulier invullen zodat we jou tegemoet kunnen komen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op geen enkele manier meer contact te…

Op geen enkele manier meer contact te krijgen met likje verf.

Beste Jo,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb tot nu toe niets ontvangen.

Heb tot nu toe niets ontvangen.
Vraag komt dus te vroeg.

Beste C.M.,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

7 dagen geleden verf besteld.

7 dagen geleden verf besteld.
En nog geen levering
2 dagen geleden een bericht gestuurd, geen reactie tot op heden.... Dus vraag niet om kijk eens hoe geweldig we zijn....

Beste Erik,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat een super super slechte service

Wat een super super slechte service. Grote scam. Niet bestellen. Telefoonnummer niet bereikbaar en je verf wordt niet geleverd.
Nu een week na bestelling nog niets ontvangen en ook niet bereikbaar. Slechter dan slecht. Oplichters!

Beste Kees,

Leveren niet

Leveren niet! Niet bereikbaar. Kortom oplichters....

Beste,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik had voor 280€ aan verf besteld op 6…

Ik had voor 280€ aan verf besteld op 6 januari 2021 naar een beetje googlen contact op genomen en verteld hoe het zat.. ze waren vriendelijk voor de telefoon ik heb vorige week 2 pakketten ( juiste kleur ) binnen gekregen en vandaag de laatste 2 pakketten binnen gekregen ( PostNL ) had ook nog een pakket laten vallen die erna weer retour moest maar die uiteindelijk ook gehad . ik had echt veel stress en paniek maar gelukkig is alles goed gekomen 😌

19 de enero de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.