Consulta las opiniones de los clientes
Ringer kl. 17 og bestiller 3 familie pizzaer til levering kl 19. Pizzaerne kommer først kl. 19.45. Tænker at når vi bestiller i så god tid, ville de måske komme til tiden. Deres pizzaer er også ble... Ver más
Først var leveringen 50 minutter forsinket. Vi manglede brød til et grill ret. Vi manglede chili og hvidløg på pizza 1, kyllingen var kyllingkebab, hvilket man kunne have skrevet, og pølsen ligne... Ver más
Pizzaen er kold ved levering ca 30˚c og de er altid forsinket, i dag forsinket 72 minutter, kun en gang har jeg oplevet de er kommet til tiden, da chaufføren kørte, parkerede han ca 20meter væk og der... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Pizza og mere på menukortet hos Lille Alanya i Randers og når du bestiller på vores hjemmeside, får du mulighed for rabatter. Du kan betale nemt og sikkert online eller betaler kontant
Información de contacto
Århusvej 32B, 8940, Randers, Dinamarca
- lillealanya.dk
Bestilling altid forsinket
Er virkelig ærgelig over at man aldrig får sin bestilling til tiden. Uanset om man selv henter eller får leveret. Kan komme sent og der er ingen i butikken, 5 bag disken og alligevel er min bestilling 20 min forsinket.
For sen levering
Tænker at når vi bestiller i så god tid, ville de måske komme til tiden.
Deres pizzaer er også blevet utrolig dårlige, så det var sidste gang vi bestilte derfra.
Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid. Fik af vide der vil gå en time før den var her, der er gået en time ydeligere, så to timer fra man bestiller. Alt for ringe og sidste bestilling her fra.
Gennemblødt pizza, rejer istedet for pølser??
Plejer at bestille herfra men det bliver vidst sidste gang. Pizzaerne plejer at værer gode, men de sidste par gange er kvaliteten faldet meget.
Tilføjer pølser til min pizza og den kommer med rejer. Pizzaen er igang også rå i skorpen, løgene er rå og min pizza er gennemblødt.
Trist.
Har nu for anden gang i træk modtaget…
Har nu for anden gang i træk modtaget en kebab uden dressing på trods af at jeg skrev i kommentarfeltet at der skulle meget dressing i og sidste gang talte jeg i tlf med dem hvor de lovede at de nok skulle huske dressingen. Jeg har været kunde i fem år men det her blev sidste gang jeg bestilte jeg gider ikke mere.
Jeg bestilte en pita kebab men endnu…
Jeg bestilte en pita kebab men endnu engang får jeg en uden dressing. Holdkæft hvor er den kedelig at spise jeg er ikke sikker på jeg vil handle hos jer en anden gang desværre, jeg har ellers været kunde i flere år, men det her gider jeg ikke igen
UFORSKAMMET OG POTENTIELT FARLIG OPLEVELSE
Vi var i aften 6 sygeplejersker som bestilte pizza, hvoraf en skulle være en glutenfri .
Da maden ankommer (for sent, efter vi har rykket for dem) kan vi se at der kun er blevet sendt almindelige pizzaer.
Undertegnede kontakter Lille Alanya og spørger om min pizza er glutenfri, da den ikke ligner og der heller ikke er skrevet noget. Personen i røret siger "jo det tror jeg nok den er", hvorefter han så svarer.."nej vi har ikke glutenfrie pizzaer".
UT ønsker penge retur, hvilket afslåes. UT siger bestemt at det vil være på sin plads med penge tilbage, men personen fra Alanya pizza spørger så om jeg er færdig med min lille lektie, for derefter at knalde røret på.
UT kontakter igen pizzariaet og nævner denne gang at jeg er sygeplejerske på afdelingen. Jeg får nu at vide at de har meget travlt og jeg kan ringe imorgen så.
Mage til uforskammethed skal man lede længe efter,
og det kunne iøvrigt været blevet en farlig oplevelse for UT hvis jeg ikke havde undret mig.
Meget dårlig anmeldelse herfra.
Nu har vi efterhånden bestilt et par…
Nu har vi efterhånden bestilt et par gange der fra og de er ALTID forsinket, 30 min og op til en time forsinket. Maden kan være lun og ikke varm.. Det kan ikke passe de altid skal være så meget forsinket hvor man skal ringe ind til dem for at rykke for det, dårlig stil…
Jeg bestilte 5 pizzaer hvor vi fik at…
Jeg bestilte 5 pizzaer hvor vi fik at vide der ville gå omkring 30 min.
Efter 1 time ringede vi til dem, hvor det lød som om de havde glemt vores Odre, men pizzamanden fortæller der ville gå 20 min mere…
Efter 30 min ringede vi igen, hvor vi fik at vide der ville gå 20 min mere…
Efter 30 min, ringede vi igen? Hvor vi kom i et højt råbende skænderi med pizzamanden, som mente vi var respektløse og racister…
ALDDRIT BESTIL DERFRA!
Flabet
Vi bestilte 5 pizzaer vi fik at vente tiden var 1 time vi ventede 2 timer og fik ik andet end flabet kommentarer over telefonen
Vi fik afvide det var en times ventetid…
Vi fik afvide det var en times ventetid pga af travlhed men endte med at vente over 2 timer og da vi ringede blev der talt så aggressivt og nedladende til os
Virkelig ikke særligt god kunde service👎👎
Tror lige de glemte osten på min pizza
Tror lige de glemte osten på min pizza. Masser af salsasauce,som bestilt. Måske de har tænkt at det ikke var nødvendigt med ost når der er salsa på. Øv 👇
Hurtig levering, venlig service og gode pizzaer.
Har brugt dem i mange år nu og har ingen seriøs grund til at klage
Elendig service
Elendig service. Bad om rigelig pizza til 16 sultne drenge. Ikke i nærheden af at være nok. Måtte bestille ekstra til overpris. Elendig service. Kan ikke anbefales!!
Lille alanya har skidt
Lille alanya har skidt, vi bestilte mad klokken 17:30, klokken er 19:00 mu og maden er ikke kommet, det simpelthen for ringe
Maden var igen forsinket med 20 min og…
Maden var igen forsinket med 20 min og kold.
Kold pizza
Kold pizza, lunkne nachos, leveret 15 min efter seneste lovede leveringstid.
Da man kommer hjem mangler det halve af…
Da man kommer hjem mangler det halve af fyldet på pizza. Men kommer for at klage og ender med man får af vide man ikke skal handle ved dem mere pga. en klage
Først var leveringen 50 minutter…k
Først var leveringen 50 minutter forsinket.
Vi manglede brød til et grill ret.
Vi manglede chili og hvidløg på pizza 1, kyllingen var kyllingkebab, hvilket man kunne have skrevet, og pølsen lignede kødpølse. Osten var udefinerbar, ikke den man kender. Pizzaen var dog varm.
Pizza 2 manglede Gorgonzola ost.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.