Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusinde tak til søde Henriette for at give mig den hyggeligste oplevelse 😍 Jeg var til scanning og kan helt klart anbefale 👍🏻 Sød personale, venlig og imødekommende 😍 Har været der et par gange... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse hos Lille Liv i forbindelse med scanning og NIFTY-test. Sødt og professionelt personale, trygge omgivelser samt hurtigt og grundigt svar. Kan varmt anbefales 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har indtil videre været til to tryghedsscanninger i Lilleliv v/Hvidovre. Vi kom ind til sonografen Henriette, som var mega sød, dygtig og super god til at forklar hvad hun så og tog sig rigtig god... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da vi ønskede at få en tidlig kønsscanning købte vi en deal på downtown, til klinikken i København. Fin oplevelse, damen der scannede var grundig og lavede forskellige mål og fortalte om vores baby,... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro médico de diagnóstico por imágenes
  2. Centro de asistencia para embarazadas
  3. Hospital privado

Escrito por la empresa

Vores koncept er 1. Drop in scanning: du kommer bare, med din familie. Børn er velkommen. ingen tidsbestilling. Får tryghed, vished, og samhørighed. 2. Privat scanning til en pris alle kan være med. Vi har en af Danmarks laveste pris på alle former for graviditetsscanning 3. professionalisme og empati: vi har de nyeste ultralydsmaskiner og personale som er vant til at tage sig af gravide kvinder i alle henseende. 4. Parkering: mange muligheder, nemmest på Puggaardsgade, Nykredits parkeringshus VELKOMMEN til en hyggelig og helt nyt indrettet scanningsklinik, lige midt i København, tæt på Tivoli, Glyptotek, Rådhusplads, og offentlige transportmuligheder. www.lilleliv.dk

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sur sonograf, forhastet og dårlige billeder

Vi havde købt en deal med en kønsscanning hos lille liv, men var skuffede over vores besøg og ville ikke komme igen eller anbefale stedet til andre.

Vi oplevede en sonograf som var vrissen og forhastet. Billederne var få og kvaliteten dårlig (både dårligt taget og utydelige). Det levede bestemt ikke op til forventningerne og oplevelsen var ikke sammenlignelig med tryghedsscanninger vi har fået på hospitalet eller billeder vi har fået hos en konkurrerende privat klinik (Min Spire).

27 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har været på klinikken i Hvidovre 2…

Vi har været på klinikken i Hvidovre 2 gange i den her graviditet (tidlig skanning og kønsskanning), og specielt her ved kønsskanningen var en skøn oplevelse, fordi vi fik fornøjelsen af Henriette igen, som også lavede både kønsskannning og 3D skanning på os ved tidligere graviditet.
Henriette giver sig tid til at vise og forklare, som giver stor tryghed og gør det til en god oplevelse!
Sekretæren var også sød og imødekommende, da vi tjekkede ind.

Alt i alt 5 store stjerner til personalet i klinikken i Hvidovre!

20 de diciembre de 2023

Bedste scanningsklinik nogensinde

5 ud af 5 stjerner til denne klinik, vi var til kønsscanning, og Henriette var så god til at forklare de forskellige ting igennem hele scanningen. Og så fandt vi ud af at vi skal have os en lille pige😍

29 de septiembre de 2023

Var til tidlig scanning

Var til tidlig scanning, super god oplevelse. Rigtig sød og behagelig dame der scannede både mig og min søster, der fik en 3D scanning. Helt sikkert køreturen fra Helsingør værd 👍🏼👍🏼

30 de agosto de 2023

Dejlig oplevelse

De er altid super venlige, søde og professionelle hos lilleliv.
Tager sig altid god tid til scanning og spørgsmål.

12 de septiembre de 2023

Kan anbefale lilleliv

Lilleliv har drop in, hvilket var virkelig dejligt da jeg havde brug for en tryghedsscanning her og nu. Super kompetent personale, der har styr på deres fag. Jeg kan klart anbefale stedet.

21 de agosto de 2023

God oplevelse

Lille klinik, hvor vi følte os meget velkomne. Henriette, som scannede mig, var meget kompetent. En god oplevelse 😊

22 de agosto de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.