Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De naam vond ik te laag op de buik geborduurd, niet zoals beschreven in het klein links op de borst. Nadat ik hier een mail over had gestuurd werd er gelijk een nieuwe gemaakt en opgestuurd. Dezelfde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kan het blijven herhalen maar het is gewoon echt zo! De zoveelste bestelling alweer en elke keer ben ik zo blij met mijn aankoop. Helemaal verliefd op het mooie lichtblauwe boxpakje, waarvan ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn echt fan van Lillemoon 🤍 De kleding is zó ontzettend lief, met oog voor detail en van prachtige kwaliteit. Het is echt even iets anders dan andere babykleding, echt uniek! Daarnaast is de... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zag deze schattige pakjes voorbij komen en dacht dit wil ik als geboorte pakje!! Omdat ik volgende week word ingeleid moest het allemaal snel geregeld worden.. Ik ben super goed geholpen via een DM... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés

Escrito por la empresa

Bij www.lillemoon.nl shop je dé leukste musthaves voor jouw baby en kids! In onze collectie ontdek je kleding en accessoires die perfect het principe van 'tijdloze alledaagsheid' uitdragen. We kiezen bewust voor natuurlijke, zachte materialen die comfort garanderen, zonder in te leveren op stijl. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen, rekening houdend met de gevoelige huid van baby's. Al onze items zijn vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met liefde. We streven ernaar om alleen de hoogste kwaliteit merken aan te bieden die aansluiten bij onze principes. Veel van de merken die we aanbieden zijn ‘small mom-owned’ bedrijven, wat ons assortiment uniek en persoonlijk maakt. Bij Lillemoon zetten we ons in voor een inspirerende en liefdevolle winkelervaring. We hopen dat onze producten niet alleen voldoen aan de behoeften van je kleintjes, maar ook een beetje (of heel veel) vreugde toevoegen aan de dagelijkse momenten van het ouderschap. Stap binnen in onze wereld en laat je inspireren door de collectie van Lillemoon.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is erg schattig de kleding

Het is erg schattig de kleding. Duurde wel ruim 2 wk voordat ik het in huis had. En ik vind het best wel prijzig

16 de octubre de 2025

Hi Monique,

Bedankt voor je review! Voorradige items worden dezelfde dag nog verzonden, maar pre order items hebben inderdaad een langere levertijd (dit staat dan aangegeven op de productpagina en in je bevestiging mail).

Heel veel plezier met je leuke aankoop!💕

Snelle service

Fijn om te ervaren dat klandizie hoog in het vaandel staat zoals een goed bedrijf betaamd een bedrijf waar je terug zult komen bedankt voor het snelle handelen !!

13 de octubre de 2025

Hi Sven,

Bedankt voor je lieve review. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen met je leuke bestelling! Heel veel plezier ermee!☺️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het wachten waard.

Ik bestelde een Newbornpakje en ben hier heel tevreden van. De levering liet even op zich wachten maar ook hier kreeg ik snel een antwoord en enkele dagen later vond ik het pakketje zorgvuldig in mijn brievenbus.

5 de octubre de 2025

Hi Isabel,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je leuke boxpakje. Je had inderdaad een pre order item besteld zoals vermeld in je bevestiging mail, vandaar dat de levering iets langer op zich liet wachten.

Heel veel plezier met je leuke aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een super mooie babypakjes en goede…

Wat een super mooie babypakjes en goede kwaliteit. Heel erg blij met alle pakjes! Je zal mij vaker terug zien. Liefs Melissa

9 de octubre de 2025

Hi Melissa,

Wat super leuk om te horen! Bedankt voor je lieve review.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prachtige dikke stoffen

Prachtige dikke stoffen, maten vallen wel allemaal anders. Verder heel blij mee!

1 de octubre de 2025

Hi Daimy,

Bedankt voor je leuke bestelling!

De dikgebreide items vallen inderdaad express iets groter, waardoor je de de mouwen en broekspijpjes wel weer kan omrollen voor een leuke oversized look! Zo kan je kleintje het extra lang dragen. Hoe de items vallen kan je ook terugvinden op de website.

Als ik je nog ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag.

Zo leuk en te schattig!

Zo leuk en te schattig!

29 de septiembre de 2025

Hi Tiffanie,

Bedankt voor je lieve review en je té leuke bestelling. Heel veel plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Geweldige kwaliteit en super service…

Geweldige kwaliteit en super mooie pakjes!
Ik had een setje besteld voor de doopdienst van onze dochter. Door leverproblemen kwam deze te laat. Kosteloos en met spoed heeft ze een nieuwe verzonden. Heel meedenkend en fijn! ❤️

Klein puntje; de setjes vielen wel vrij groot. Goed om tijdens bestellen rekening mee te houden. Doet niet af voor de kleren verder

2 de enero de 2025

Hi Jolande,

Bedankt voor je leuke bestelling! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van dit lieve setje!

Prachtige items

Prachtige items! Verzending duurde wel iets langer maar het was het wachten waard.

Ik kan niet wachten om ons kindje in dit geboorte pakje te zien🩷 dankjulliewel

12 de agosto de 2025

Hi Dominique,

Door vertraging bij Post NL kan een verzending soms inderdaad iets langer duren dan de gebruikelijke 1-2 dagen levering. Wel heel fijn om te horen dat het het wachten waard was. Heel veel plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De vraag of ze met post NL contact op…

De vraag of ze met post NL contact op wilde nemen omdat mijn pakketje niet werd geleverd hebben ze meteen opgepakt en binnen 2 dagen was het pakketje er...

28 de agosto de 2025

Hi Noëlle,

Heel fijn dat wij je hebben kunnen helpen omtrent je vermiste pakketje. Heel veel plezier ermee!💕

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mijn order betrof een pre-order

Mijn order betrof een pre-order. De levertijd bleek uiteindelijk veel langer dan gecommuniceerd op de website. Ik ben helaas nooit zelf geïnformeerd over de vertraging en moest hier meerdere keren zelf contact over opnemen. Uiteindelijk heb ik na lang wachten mijn pakketje ontvangen. Ik had het netjes gevonden als er bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje of een kortingscode was toegevoegd, gezien het lange wachten en de gebrekkige communicatie. Wat mij betreft een gemiste kans. Het bestelde setje is daarentegen wél ontzettend mooi!

17 de julio de 2025

Hi Veerle,

Wij doen altijd ons best om de pre orders optijd te leveren zoals de levertijd staat aangegeven op de website. Het komt soms voor dat dit wegens vertragingen bij bijvoorbeeld verzendmaatschappijen toch wat langer duurt dan gehoopt. Hiervan snellen we de klanten dan altijd per mail op de hoogte. Het kan zijn dat dit mailtje terecht is gekomen in je spam. In dit mailtje staat overigens wel een excuus en een kortingscode voor je volgende bestelling. Mocht je deze dus niet kunnen terugvinden in je mailbox, neem dan gerust contact op.

Ook zijn we altijd goed bereikbaar voor vragen via onze socials, mail of via telefoon dus daar help ik je graag altijd zo snel en goed mogelijk verder omtrent je bestelling.

Wel fijn om te horen dat je blij bent met het bestelde setje! Ik hoop je in de toekomst nog een keer terug te zien in de webshop.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele mooie geboortepakjes van goede…

Hele mooie geboortepakjes van goede kwaliteit. Ik kan niet wachten om ze bij mijn dochtertje aan te doen als ze geboren is 🥰

29 de agosto de 2025

Hi Femke,

Wat leuk om te horen! Het gaat haar vast helemaal geweldig staan!😍

Super goede kwaliteit

Super goede kwaliteit, snel verzonden, lieve verkoopster echt een aanrader!

24 de agosto de 2025

Hi Tamara,

Bedankt voor je lieve review. Dat waardeer ik echt enorm!🤍

Dominique 🐻✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel mooi pakje van prachtige…

Heel mooi pakje van prachtige kwaliteit. Super goede service want mijn pakje was zoek en kreeg een nieuwe opgestuurd.

20 de agosto de 2025

Hi Ellen,

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je aankoop. Ook fijn dat ik je heb kunnen helpen met je pakketje!🥰

Echt een aanrader!

Hele mooie kleding. Prachtige stof die na lang wassen ook mooi blijft. De stof is wat rekbaar waardoor mijn dochtertje het heel lang aan heeft. De kleurtjes zijn en geweldig 🥰 Aanrader!!!

19 de agosto de 2025

Hi Caroline,

Wat een ontzettend lieve review!🥹🤍 Super leuk om te horen dat je aankoop en de kwaliteit van de kleding zo goed bevalt.

Heel veel plezier ermee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Iedere keer opnieuw is de bestelling…

Iedere keer opnieuw is de bestelling echt een cadeau. De kwaliteit is ongelofelijk goed en de stuks zijn gewoonweg prachtig. Ook de verzending is altijd ontzettend snel. Een echte aanrader!

7 de agosto de 2025

Respuesta de Lillemoon

Wauw, je review maakt mij ontzettend blij en ik waardeer het echt enorm! Echt super fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestellingen en de kwaliteit van de kleding. Ik hoop je snel weer terug te zien in de webshop!🥰

Hele leuke babypakjes

Hele leuke babypakjes. Communicatie perfect geregeld. Zeer tevreden

30 de julio de 2025

Hi Anja,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent je leuke aankoop en met onze service. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen. Hopelijk tot snel weer!💕

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb super mooie pakjes van dit merk

Ik heb super mooie pakjes van dit merk. Hele fijne en snelle communicatie met de eigenaresse over een pre order , hier kan je met een gerust hart bestellen

31 de julio de 2025

Hi Talisa,

Ah super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankopen en onze service!🥹🤍 Dat waardeer ik enorm. Ik hoop je snel weer terug te zien in de webshop!

Team Lillemoon 🐻✨

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.