Limbra Opiniones 22.548

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunnig och lyhörd naprapat. Bästa Camilla Ripsjö, har hjälpt mig med fotproblem så jag nu kan gå obehindrat och senast med en skadad axel efter ett fall. Proffsig, trygg och väldigt kunnig! Rekom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastiskt! Maruis knäckte och masserade min käke så jag kunde bita ihop framtänderna för första gången på tre år. Även min konstanta huvudvärk har hållt sig borta helt sedan mitt andra besök. Väldig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid mån om att lyssna och förstå. Behandla problemet, kollar av hur jag mår efter en tid och ger mig råd om antingen fortsatt behandling eller övningar jag bör göra. Jag är nöjd med det jobb ni gör... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I went to Napratlandslaget to get help for shoulder pain. I got useful feedback and exercises to be able to use again my left shoulder and get back my strength. With the recommendation of using it, an... Ver más

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Rekommenderas varmt

Rekommenderas varmt. Vid mitt besök hos Benshi misstänkte han en blodpropp och skickade mig vidare till akuten, där diagnosen sedan bekräftades.

17 de junio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Limbra

Vi är mycket glada att höra att du fick den hjälp du behövde och att diagnosen bekräftades. Tack för din uppskattande feedback.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tydlig

Tydliga hänvisningar till symptomen

Respuesta de Limbra

Vi är glada att höra detta. Tack för din feedback!

Helt nöjd

Lätt att boka. Engagerad, kunnig och vänlig naprapat. Ingen stress.

1 de junio de 2026

Respuesta de Limbra

Vi är glada att höra att du uppskattade din upplevelse. Tack för din positiva feedback!

Utmärkt

Mycket professionellt, de hjälpte mig att bli av med min ryggvärk och jag mår jättebra efter varje session

Respuesta de Limbra

Vi är så glada att höra att vi kunde hjälpa dig med din ryggvärk. Tack för din positiva feedback!

Super duktig personal

Super duktig personal, som möter en med ett leende, som verkligen kan sin sak.

Respuesta de Limbra

Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår personal. Tack för de vänliga orden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag uppskattar att kunna få den…

Jag uppskattar att kunna få den lindrande behandling jag behöver med kort varsel när behovet uppstår. Samt råd för egenvård. Fin och kunnig kontaktperson.

Respuesta de Limbra

Vi är glada att höra att du uppskattar behandlingen och rådgivningen. Tack för de vänliga orden!

Moa var fantastisk

Moa var fantastisk, lyhörd och förstående. Rekommenderas varmt.

5 de junio de 2026

Respuesta de Limbra

Vi är så glada att höra att du uppskattade vår service! Tack för de vänliga orden.

Mycket bra bemötande.

Mycket bra bemötande.
Skicklig personal som gav klara och tydliga instruktioner för mitt träningsprogram.

Respuesta de Limbra

Vi är så glada att höra att du fick ett mycket bra bemötande och tydliga instruktioner. Tack för din positiva feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra inlyssning och förståelse för mina…

Bra inlyssning och förståelse för mina problem.
Fin behandling som löste mina akuta problem även om jag har fler behandlingar att vänta.

Respuesta de Limbra

Vi är så glada att höra att du uppskattade vår inkännande behandling och att vi kunde lösa dina akuta problem. Tack för din positiva feedback!

Bra behandling!

Evelina Widberg va jättebra, stark i händerna och träffade rätt.

Respuesta de Limbra

Vi är så glada att höra att behandlingen var till belåtenhet! Tack för de vänliga orden.

Proffsigt

Nyfiket och vänligt bemötande i kombination med stor kunskap.

Respuesta de Limbra

Vi är så glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och vår kunskap. Tack för de vänliga orden!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super bra

Påläst och ducktig fick en bra förklaring 😀

Respuesta de Limbra

Vi är glada att du fick en bra förklaring. Tack för din feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hade lite spännings huvudvärk och det…

Hade lite spännings huvudvärk och det löste han snabbt och är nu rörligare i nacken än jag varit på länge och har huvudvärken är helt borta.

Respuesta de Limbra

Vi är så glada att höra att din spänningshuvudvärk är borta och att du känner dig rörligare i nacken. Tack för din positiva feedback!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.