het product werd snel geleverd voor een aantrekkelijke prijs . helaas kon het geen geen verbinding met mijn pc maken maar heb ik hem zonder veel moeite retour kunnen sturen .
Consulta las opiniones de los clientes
Volgens afspraak geleverd. Direct bleek de adapter bij de elektrische step stuk, maar LimitDeals heeft keurig de hele step en adapter omgewisseld.
Geen update gekregen over pakket . Heb zelf moeten bellen waar mn pakket bleef en lag al bij afhaalpunt 2 dagen
La empresa ha respondido
Niet te vertrouwen. Bij retour storten ze het geld niet meer terug. Geen aankopen hier doen waarbij je zekerheid wil dat bij retour ook je geld terugkomt.
Información sobre la empresa
- Tienda de electrónica
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- Tienda de accesorios para computadoras
- Tienda de ordenadores y accesorios
- Mayorista de accesorios electrónicos
Escrito por la empresa
Bij Limitdeals kunt u terecht voor een breed assortiment van consumenten elektronica met de aller laagste prijzen van Nederland. Bij ons vind u de beste dag, week en algemene deals met de scherpste prijzen. Onze artikelen worden binnen een dag geleverd en er is altijd de mogelijkheid tot gratis retour sturen.
Información de contacto
Oder 20, 2491 DC, Den Haag, Holanda
- WhatsApp +31647776785
- contact@limitdeals.nl
- limitdeals.nl
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Niet te vertrouwen
Voordelig en snel
Goed product voor een scherpe prijs
Zeer correct de opdracht afgehandeld
Snel geleverd en goedkoop.
gekregen wat ik besteld heb
Het product voor een goede prijs en vlug geleverd. Ik ben erg tevreden.
Op tijd bestelling ontvangen
Snelle goede service en een mooie deal
Prima prijs en service.
Prima prijs en service.
Communicatie kan verbetert worden daar niet was gereageerd op mijn e-mail en onverwachts berichtgeving van een bekende retailer binnenkwam zonder referentie naar mijn aankoop bij Limitdeals. Dat schepte verwarring.
Verder alles prima!
Snelle service en goed op de hoogte…
Snelle service en goed op de hoogte gehouden van de bestelling en zending
Toen adapter stuk bleek werd hij snel omgewisseld voor een nieuwe.
de doos kwam goede conditie snele…
de doos kwam goede conditie snele levering mooie prijs
Snel en goede service ❤️
het product werd snel geleverd voor een…
Geen update gekregen over pakket .
Geen update gekregen over pakket .
Heb zelf moeten bellen waar mn pakket bleef en lag al bij afhaalpunt 2 dagen

Respuesta de Limitdeals
Genuine surprise
I honestly thought I was going to receive second hand used items disguised as new,but to my surprise they are legitimately selling brand new items at an incredible price.
I recommend this website. Do not worry, they are legit.

Respuesta de Limitdeals
Koopje en snel geleverd.
Más información sobre otros tipos de reseñas.