Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Na invullen contactgegevens binnen 1 dag teruggebeld door David. Duidelijke welkomstmail en hierna de offerte laten maken. Panelen binnen 2 weken geplaatst alleen de elektrische installatie was... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een aantal bedrijven gesproken te hebben besloten om met Limsolar in zee te gaan en vooral om de realistische prijs. Top service, deskundigheid en advies. Binnen 3 uur 12 panelen gebruiks klaar. Me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verschillende offertes opgevraagd en diverse mensen gesproken. Hierdoor zagen we door de bomen het bos niet meer. Door een vriend gewezen op Limsolar. Dat bleek een schot in de roos. We zijn goed geïn... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Limsolar B.V. Is specialist in het plaatsen van zonnepanelen, batterijen, laadpalen en Aircos,

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Zonnepanelen

Voor het plaatsen van zonnepanelen kun je zeker bij Limsolar terecht. Fijne en snelle persoonlijke communicatie met de eigenaar. Duidelijkheid in al je vragen en wensen en snelle levering en voor een eerlijke prijs! We moesten even wachten op de omvormer (slechts een paar dagen) en al binnen een week na offerte waren de panelen geplaatst en operationeel. We hadden wel een opmerking over de valbeveiliging van de medewerker die ontbrak maar dat is direct door de eigenaar opgepakt en actie op ondernomen. Als we nog eens een dienst willen afnemen komen we zeker terug bij Limsolar!

1 de abril de 2026

Snel en correct

Snel en correct. Deskundige verkoopmedewerker. Deskundige plaatser van de thuisaccu. Goed en vakkundig geïnstalleerd. Prima nazorg qua app gebruik.

20 de abril de 2026

Impressive work

Proper honest people with full confidence and transparency. Very well organized, whole installation was completed within 1 day with minimal disruption to the house.I am very happy with application and the way system is supported.

10 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed van begin tot eind!

Recht is recht, krom is krom.. daar hou ik van! Prettig advies, goede installatie en een scherpe prijs. Wij zijn heel tevreden.
Ga zo door Limsolar!! 👍

3 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettige en eerlijke samenwerking tussen Limsolar en klant

Ben via Facebook in contact gekomen met Limsolar. Er werd direct met mij telefonisch contact opgenomen en binnen 48 uur heeft er een advies gesprek plaatsgevonden. Mij werd duidelijk uitgelegd hoe een Marstek thuisbatterij werkt met de bijbehorende app. Na dit gesprek een duidelijke offerte ontvangen waar ik ook direct voor getekend heb. Binnen 1 week 2 batterijen geleverd en alles geïnstalleerd met duidelijke uitleg hoe de app werkt.
Ben uitermate tevreden met de werkwijze en benadering van Limsolar.

26 de diciembre de 2025

Prima service!

We hebben heel snel een duidelijke, scherpe en overzichtelijke offerte gekregen. Deze offerte werd vervolgens snel opgevolgd door Aziz naar een bestelling waarbij wij volledig zijn ontzorgd. De monteurs die bij ons de zonnepanelen, accu’s en regelaar kwamen plaatsen, werkten snel en nauwkeurig. Wij zijn zeer te spreken over de service en dienstverlening van Limsolar!

15 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zonnepanelen en thuisbatterij 20 kw.

Zonnepanelen en thuisbatterij 20 kw.
Limosolar heeft alles keurig geplaatst en creatieve oplossingen bedacht voor onvoorziene omstandigheden.
Keurig, vakbekwaam en vriendelijk personeel. deskundige begeleiding en nazorg.
een aanrader.

20 de octubre de 2025
Logotipo de Limsolar

Respuesta de Limsolar

Bedankt voor de mooie review Fred. Het was ook zeker een genoegen om bij u de installatie te doen.

11 zonnepanelen

Jeremy Pinas

Ze zijn goed en houden zich aan hun
afspraken eerlijk en betrouwbaar nu kan ik gaan genieten van mijn zonnepanelen.

30 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absoluut ontevreden, geen aanrader als je wilt profiteren van zonne-energie

Absoluut ontevreden, van diefstal van materiaal uit mijn meterkast, storingen, late oplevering, slechte uitvoering, toezeggingen die niet worden niet nakomen, stroomproductie blijft enorm achter door plaatsing van zonnepanelen in de schaduw van mijn dakkapel. Als je hier een opmerking over maakt ben je zelf verantwoordelijk want je hebt getekend voor het voorstel, terwijl je uitgaat van de deskundigheid van de leverancier. Geen aanrader, ik zou dit bedrijf niet adviseren!!

22 de julio de 2024
Logotipo de Limsolar

Respuesta de Limsolar

Ronald Bosmans. Het is erg jammer dat u na 2 jaar tijd nog steeds niet wilt snappen dat u uw factuur netjes moet gaan betalen. Wat wij helemaal jammer vinden is dat u heel veel heeft weggelaten in dit bericht. U was het niet eens met de prijs omdat u vind dat u teveel heeft betaald terwijl dat niet waar is en u zelf akkoord bent gegaan met de offerte.

Om te beginnen zegt u dat wij iets uit u meterkast hebben ontvreemd. Onze elektricien die totaal geen behoefte heeft aan het weghalen van een groep zegt dat hij het zich niet kon herinneren. Het komt immers vaker voor dat een elektricien een oude groep weghaalt op het moment dat er een nieuwe komt. Dit is geen stelen, dit heet vervangen.

Wij hebben u aangeboden om zelf 2 nieuwe groepen op te sturen, mits u de factuur eindelijk zou gaan betalen. U heeft nooit meer gereageerd en u heeft de factuur ook nooit betaald, daarom is het heel aannemelijk dat u dit alleen maar gebruikt als excuus.

U heeft gezegd dat een paneel in de schaduw ligt en dat u dit weg wilde hebben, ondanks dat wij vinden van niet hebben wij kosteloos het paneel voor u op een andere plek geplaatst, waar u zeer tevreden over was. Maar weer u raad het al, geen betaling. Weer reageerde u helemaal nergens op. Toen ben ik persoonlijk aan uw deur geweest en heb u gezegd dat u moet betalen, en wij hebben u zelfs aangeboden om uw een korting te geven van €500 zonder dat u daar recht op heeft, maar alsnog heeft u niet betaald. Wij zijn er ook achter gekomen dat u allemaal aanpassingen heeft laten doen buiten ons om, omdat u wist dat als u ons zou inschakelen u nog een behoorlijk bedrag zou moeten gaan betalen.

Wij vinden het heel jammer dat u het zover heeft laten komen en dat wij een advocaat en deurwaarder hebben ingeschakeld.

Wij hopen dat u nu wel eindelijk een keer gaat betalen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Limsolar staat voor kwaliteit, vriendelijk, stiptheid

De zaakvoerder Zeki is een vakman en zeer vriendelijk. Alle vragen werden duidelijk en snel beantwoord. De installatie werd binnen een zeer korte termijn uitgevoerd na bespreking en akkoord. Het werk werd zeer netjes en vlot uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden omwille van stiptheid, netheid, vriendelijkheid en ook nog eens scherpe prijzen! Doe zo verder Zeki & Team

10 de junio de 2025

Thuisbatterij

Vriendelijke ontvangst. Snelle service en duidelijke uitleg.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Correcte communicatie en afwerking top gedaan.

5 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.