Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vilken spännande hemsida med massor av härliga produkter även för en privatperson! Kundtjänsten ger jag högsta betyg! Vänlig och hjälpsam när jag inte riktigt klarade av min beställning. Och så får ma... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag tyckte jag läste att ni skickar varorna från Danmark, Men när jag tryckt ok till köp kom det upp att det är banggod som ordern gick till

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlat flera gånger på linaa.se. Har alltid varit snabb leverans och hög kvalitet. Mailade kundtjänst en gång och frågade vilken typ av Lönn det var - och fick snabbt svar på min fråga. Går... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enda stället, säkert i hela världen, där det går att tag i dessa nålfilar, xtra små. Passade även på att köpa lite bets av bra kvalitet. Mycket bra kundservice och bra kommunikation. Topp!😎👌🏻

1. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Linaa AB är ett dotterbolag till det danska företaget Linå A/S, som funnits på marknaden i mer än 40 år. Vi tillhandahåller material till slöjd, utomhuspedagogik och fritidsaktiviteter för skolor och institutioner, men vi säljer även till privatpersoner och företag. Vi har ett stort utbud av maskiner, utrustning och verktyg. Du hittar även material för slöjd/hantverk och design samt biologi, geografi & natur och teknik. Vi har även produkter för det aktiva friluftslivet, här finner du bland annat tillbehören till eldstäder och tält. Du hittar mer än 6000 produkter på vår webbshop och vi får ständigt in nya produkter i vårt sortiment. Om du letar efter en specifik produkt, är du välkommen att kontakta oss.

4,3

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great wooden leaftree planks of…

Great wooden leaftree planks of european origin, not american import, easy to use website, great assortment and top notch customer service.

Hi Felix

Thank you so so much for your amazing review! ⭐⭐⭐⭐⭐

We're so happy to hear that you appreciate our selection of European-origin wooden leaftree planks and found our website easy to use.

Providing a good customer service experience is our top-priority, so it’s wonderful to hear that you have had a good experience with our support 👏

We truly appreciate your support and look forward to serving you again! 🙌

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oak25

Ordered and received three pieces of oak from Denmark. The impression is that they are leftover pieces from demolition objects. A piece of oak seems to be surface-treated/painted on one side. Another looks to be damaged by moisture. Not worth the money.

13 de febrero de 2025

Hi Hill,

Thank you for your review and your comments.

However, we would have preferred if you had contacted our customer service directly when you received your order so that we could have had a good dialogue about it.

After your review on Trustpilot, you sent us a picture of the wood you received.
It is very clearly tannin stains and not moisture damage on the wood. Oak wood easily develops tannin stains, but these are only on the outer surface, and as soon as you start working with the wood, they will no longer be visible.

Even though there is nothing wrong with the wood, we have still offered to take your order back at no cost and refund your purchase fully.

Additionally, I can confirm that the wood has not been treated/painted and that it is not leftover wood.

We have otherwise only received very positive feedback about our wood.

Our offer to take back the wood still stands, and if you have any further questions about the quality of our wood please feel free to contact our customer service - we welcome the dialogue ☺️

Best regards

Bra rakt av :-)

Enkelt att handla, snabbleverans och bra produkt.
Precis som det ska vara.

28 de enero de 2025

Hej Jan

Stort tack för din fina recension! ⭐ Vi är glada att höra att du är nöjd att handla hos oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🙌

Snabb leverans fin kvalitet

Snabb leverans och varorna jag beställde var av mycket god kvalitet! Rekommenderar verkligen 🙏🏼

13 de febrero de 2025

Hej Helena

Stort tack för din fina recension! 🙌 Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och kvaliteten på produkterna. Tack för din rekommendation – det betyder verkligen mycket för oss! 💛

Fast delivery

Fast delivery. Great products.

30 de enero de 2025

Hi Peter

Thank you so so much for the kind review ⭐⭐⭐⭐⭐
We really appreciate that so much! 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt leverans och väl inpackade…

Snabbt leverans och väl inpackade varor. God kvalitet! Behövde hjälp med montering av en produkt och fick snabbt och hjälpsamt svar.

Hej Maria

Tack för din fina recension! ⭐️⭐⭐⭐⭐

Vi är glada att du är nöjd med leveransen, kvaliteten och vår service.

Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något i framtiden 🙌

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra utbud,snabb leverans och lätt att…

Bra utbud,snabb leverans och lätt att betala. Jag kommer fortsätta handla hos er.

Hej Mikael

Tack för din fina recension! ⭐️⭐️⭐️⭐️ Den uppskatter vi verklingen.

Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt utbud, snabba leveranser och smidiga betalningar.

Det gläder oss att du vill fortsätta handla hos oss, och vi hoppas att vi nästa gång kan göra det lilla extra som får dig att ge oss 5 stjärnor! Tveka inte att dela med dig om det finns något vi kan förbättra. 🙌

Vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Beställer gärna från Linaa

Tydliga orderbekräftelser, bra betalningsalternativ, snabba leveranser och bra service!

Fin kvalitet på de produkter jag köpt!

Ett ytterligare plus är att de skickar med Bring som har en paketbox väldigt nära mig!

Hej Alexandra

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du är nöjd med våra beställningsprocesser, leveranser och service. Det betyder mycket för oss!

Härligt att Bring's paketbox finns nära dig – smidiga leveranser är något vi verkligen strävar efter.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 🙌

Good service

Good service, helpful!

Hi Ola

Thank you so so much for your kind review! 🙌 It means the world to us!

Great service

Thanks a lot for the service, the products are amazing and the delivery was well organized, fast, and I got clear info about the tracking. Sure I suggest to friends...

Respuesta de linaa.se

Thank you so so much for your kind words! We're thrilled to hear that you enjoy our products and had a smooth delivery experience. Your recommendation means the world to us! Looking forward to serving you again soon. 😊🚀

Bra och snabb service

26 de enero de 2025

Hej Anthony

Tack så mycket för din fina recension.
Den uppskattar vi verkligen 👏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good assortment and fast shipping

Good assortment and fast shipping. No trouble at all! Will shop at Linå more.

Hi Nicklas

Thank you so much for your review! ⭐

We're glad to hear that you were satisfied with our assortment and shipping. We appreciate your support and look forward to your next visit to www.linaa.se 👏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra urval av dragsågar från Shark saw…

Bra urval av dragsågar från Shark saw som jag bara har bra erfarenheter från. Bra pris och snabb leverans.
Spännande sortiment för övrigt också.

4 de febrero de 2025

Hej Björn

Stort tack för din fina recension! ⭐⭐

Vi uppskattar verkligen din positiva feedback och är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse av att handla hos oss 👏

Valorada con 1 estrellas sobre 5

hej, riktigt dålig kniv

hej, köpte två knivblad båda två är helt böjda längst fram. skyddet bar sprucket, kniven var inte vass, bladet gick som någon backe upp och ner. det färgar av sig. paketet var ihop tryckt och trasigt. sjukt himla dåligt!

22 de enero de 2025

Tack för din recension.

Vi är ledsna att höra att du har fått några knivblad som verkar vara defekta.
Det är självklart inte så det ska vara.

Vi hjälper dig jättegärna att lösa detta, och det hade du också sett om du hade kontaktat vår kundtjänst med ditt problem.

Vi uppmuntrar dig därför att skicka ett mejl till oss på info@linaa.se med ditt ordernummer som referens, så att vi kan lösa detta tråkiga ärende på ett bra sätt :)

Många hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och fin kvalitet på…

Snabb leverans och fin kvalitet på knivarna jag köpte! Supernöjd

3 de enero de 2025

Hej 😃

Vad glada vi blir att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss 👏

Tack för din fina recension, det uppskattar vi verkligen 😍

Toppengrejer och snabb frakt

Toppengrejer och snabb frakt. Mkt nöjd med allt jag köpt hos dom👍👍

10 de enero de 2025

Hej 😃

Vi är så otroligt glada att höra att du är nöjd med att handla hos oss.

Stort tack för att du ville dela din upplevelse och ge oss en så fin recension 👏

Varma hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service med snabb leverans till…

Bra service med snabb leverans till vettigt pris

8 de enero de 2025

Hej Staffan

Tack så mycket för det fina omdömme.

Det uppskattar vi verkligen utroligt mycket😃

Excellent support!

20 de diciembre de 2024

Hi Gösta 😃

Thank you so much for your review.
We appreciate it so much and we are happy to hear that it's been a good experience to talk to our support.

We wish you a Merry Christmas.

Best wishes,

Snabb leverans, är nöjd

6 de diciembre de 2024

Hej Jimmy

Tack så mycket för ditt fina omdömm👏

Vi är glada att höra du är nöjd med att handla hos oss 😃

Team Linå

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.