Vilken spännande hemsida med massor av härliga produkter även för en privatperson! Kundtjänsten ger jag högsta betyg! Vänlig och hjälpsam när jag inte riktigt klarade av min beställning. Och så får ma... Ver más
La empresa ha respondido
Jag tyckte jag läste att ni skickar varorna från Danmark, Men när jag tryckt ok till köp kom det upp att det är banggod som ordern gick till
La empresa ha respondido
Har handlat flera gånger på linaa.se. Har alltid varit snabb leverans och hög kvalitet. Mailade kundtjänst en gång och frågade vilken typ av Lönn det var - och fick snabbt svar på min fråga. Går... Ver más
La empresa ha respondido
Enda stället, säkert i hela världen, där det går att tag i dessa nålfilar, xtra små. Passade även på att köpa lite bets av bra kvalitet. Mycket bra kundservice och bra kommunikation. Topp!😎👌🏻
La empresa ha respondido
Linaa AB är ett dotterbolag till det danska företaget Linå A/S, som funnits på marknaden i mer än 40 år. Vi tillhandahåller material till slöjd, utomhuspedagogik och fritidsaktiviteter för skolor och institutioner, men vi säljer även till privatpersoner och företag. Vi har ett stort utbud av maskiner, utrustning och verktyg. Du hittar även material för slöjd/hantverk och design samt biologi, geografi & natur och teknik. Vi har även produkter för det aktiva friluftslivet, här finner du bland annat tillbehören till eldstäder och tält. Du hittar mer än 6000 produkter på vår webbshop och vi får ständigt in nya produkter i vårt sortiment. Om du letar efter en specifik produkt, är du välkommen att kontakta oss.
Bygatan 5, 27630, Borrby, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Great wooden leaftree planks of european origin, not american import, easy to use website, great assortment and top notch customer service.

Respuesta de linaa.se
Ordered and received three pieces of oak from Denmark. The impression is that they are leftover pieces from demolition objects. A piece of oak seems to be surface-treated/painted on one side. Another looks to be damaged by moisture. Not worth the money.

Respuesta de linaa.se
Enkelt att handla, snabbleverans och bra produkt.
Precis som det ska vara.

Respuesta de linaa.se
Snabb leverans och varorna jag beställde var av mycket god kvalitet! Rekommenderar verkligen 🙏🏼

Respuesta de linaa.se
Snabbt leverans och väl inpackade varor. God kvalitet! Behövde hjälp med montering av en produkt och fick snabbt och hjälpsamt svar.

Respuesta de linaa.se
Bra utbud,snabb leverans och lätt att betala. Jag kommer fortsätta handla hos er.

Respuesta de linaa.se
Tydliga orderbekräftelser, bra betalningsalternativ, snabba leveranser och bra service!
Fin kvalitet på de produkter jag köpt!
Ett ytterligare plus är att de skickar med Bring som har en paketbox väldigt nära mig!

Respuesta de linaa.se
Thanks a lot for the service, the products are amazing and the delivery was well organized, fast, and I got clear info about the tracking. Sure I suggest to friends...

Respuesta de linaa.se
Good assortment and fast shipping. No trouble at all! Will shop at Linå more.

Respuesta de linaa.se
Bra urval av dragsågar från Shark saw som jag bara har bra erfarenheter från. Bra pris och snabb leverans.
Spännande sortiment för övrigt också.

Respuesta de linaa.se
hej, köpte två knivblad båda två är helt böjda längst fram. skyddet bar sprucket, kniven var inte vass, bladet gick som någon backe upp och ner. det färgar av sig. paketet var ihop tryckt och trasigt. sjukt himla dåligt!

Respuesta de linaa.se
Snabb leverans och fin kvalitet på knivarna jag köpte! Supernöjd

Respuesta de linaa.se
Toppengrejer och snabb frakt. Mkt nöjd med allt jag köpt hos dom👍👍

Respuesta de linaa.se
Bra service med snabb leverans till vettigt pris

Respuesta de linaa.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.