Lindberg Tandlægeklinik Opiniones 164

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en helt perfekt oplevelse. Jeg fik fjernet 2 visdomstænder og alt gik helt perfekt. Alt personale var så flinke og hjælpsomme. Vil klart anbefale denne tandlæge:).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid dejligt at besøge klinikken - blive mødt af et smil i receptionen og være i trygge hænder hos de kompetente behandlere. Kan ABSOLUT anbefales

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Thanks to Saran and his painless treatments, his big smile, and his total understanding of patients who are terrified of dentists. Overall, I’ve never experienced friendlier staff. Today, my wi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik i dag fjernet i visdomstand i underkæben hos tandlæge Jacob. Det var en rigtig god oplevelse, trods det aldrig er rart at få fjernet en tand. Han tog sig god tid at forklare indgrebet og fjer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Dentista

Escrito por la empresa

Lindberg Tandlægeklinik er en topmoderne tandlægeklinik i Risskov, som gør en dyd ud af, at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet. Vi benytter udelukkende danske teknikere og har altid det nyeste og bedste udstyr så vi altid sikre den bedste behandling. Vi ved også, at prisen for mange spiller en faktor, når man skal vælge tandlæge. Vi kan derfor altid garantere en fair pris – faktisk så god, at vi er blandt de billigste tandlæger i Aarhus.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Århus Bedste Tandklinik

Lider af tanlægeskræk men havde ikke sagt det til dem, de er så dygtige søde empatiske og omsorgsfulde man føler sig virkelig tryg hos dem, de er hurtige og dygtige, fortæller hvad der skal ske både før under og efter behandling jeg er meget tilfreds og kan ❤️varmt anbefale dem, det jo aldrig rart at komme til tandlæge men ærligt er det en sand fornøjelse at bruge dem, man kømmer møg nervøs men går derfra glad og rolig

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tusind tak for den varme anbefaling :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eksperter, men også rigtige mennesker, der giver håb.Det var så vidunderligt at besøge denne…

Det var så vidunderligt at besøge denne klinik og finde en ekspertløsning på et af de sværeste problemer for mig. Alle disse mennesker er eksperter, der arbejder på den bedste og mest ærlige måde med mig - en af deres helt almindelige patienter. Disse mennesker er ikke kun eksperter, men de er også rigtige mennesker, der giver håb.

7 de diciembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tusind tak for den dejlige anmeldelse - den varmer :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Operation af visdomstænder uden angst eller smerte

Pga. tandlægeskræk havde jeg i længere tid udskudt at få fjernet mine visdomstænder. Heldigvis endte det med en enormt tryg og god oplevelse. Jeg valgte at blive sederet under behandlingen og havde derfor udelukkende en rolig og afslappet oplevelse. Efterfølgende har jeg været meget glad for klinikkens løbende opfølgning. Jeg kan klart anbefale at vælge Lindberg Tandlægeklinik, hvis man døjer med tandlægeskræk.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anbefalingen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fik fjernet en visdomstand

Jeg fik fjernet en visdomstand i højre undermund og det tog utroligt kort tid og de var søde og gode til at forklare hvad jeg skulle gøre efter indgrebet. Kan klart anbefales

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Dejligt at høre - tusind tak for anbefalingen :)

Fjernet visdomstand

Fik fjernet en visdomstand ved Lindberg af Jacob. Er super tilfreds og det gik 10 gange bedre end forventet, med alle de skrækhistorier man havde hørt igennem tiden

Rigtig god service og personale også

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anmeldelsen :)

Kæmpe skulderklap

Jeg har i dag for anden gang været i klinikken, hvor jeg bare fra start bliver mødt af en super sød og imødekommende receptionist. Stedet er så fint og der er styr på detaljerne (med en lille café). Jeg får lavet min behandling hos tandlægen som er meget forstående og god til at forklare. På min anden side er en så rar assistent, som under forløbet holder en hånd på skulderen og taler beroligende. Jeg fik sågar tilbudt at få høretelefoner på, så jeg kunne slappe af. Det er virkelig en helt andet service end jeg har prøvet før. Kæmpe skulderklap herfra. Jeg vil hellere betale lidt ekstra for ovenstående, for man føler sig virkeligt i trygge hænder hele vejen.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Mange tak for anmeldelsen, hvor er det dejligt at læse :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

TÆNK at gå til tandlæge til tonerne af Mozart

TÆNK at gå til tandlæge til tonerne af Mozart!!

Nå! … Selv om musik giver glæde og ofte helbreder dystre tanker, klarer musik jo ikke komplicerede tandproblemer.
MEN musikken i forbindelse med min tandbehandling er for mig et billede på alt DET, der sammen med en kæmpemæssig professionalisme på alle tandbehandlingens niveauer, kendetegner Lindberg Tandlægeklinik.

I går, 10. november 2025, var jeg endnu engang til behandling i Lindberg Tandlægeklinik, nu er jeg er nemlig blevet ”moden” til to implantater.
Min taknemmelighed nedenfor dækker ikke alene min oplevelse i går, men alle mine tidligere besøg i klinikken:

TAK for den personlige, omsorgsfulde og også humoristiske velkomst, der møder én i det sekund man træder inden for i klinikken.

TAK, for at jeg glæder mig til det næste tandeftersyn, der er superkompetent og som opdager den mindste uregelmæssighed, og hvor jeg bliver set ikke alene som patient, men også som menneske.

TAK for den tryghed der møder én overalt i klinikken!
Trygheden kommer selvfølgelig i første omgang ved et nærværende og imødekommende møde med de mennesker, der skal behandle én, men den er der også, fordi man er helt klar over, at HER hersker stor kompetence på alle tandbehandlingens områder.
Man fornemmer også, at HER har den sidste og nyeste opgradering teknisk, såvel som håndværksmæssigt inden for selv de mest avancerede tandbehandlinger, fundet sted.

TAK for en hyggelig, smertefri, teknisk og håndværksmæssig stor oplevelse, da skruerne til de to implantater blev placeret i min kæbe i går 10. november.

TAK for den opringning, jeg fik fra klinikken i dag, en opringning, der ville sikre, at jeg havde det godt efter behandlingen i går.

Glæder mig til den fortsatte implantatbehandling

Ulla Folkmann

10 de noviembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

WAUW sikke en anmeldelse! Tusind tak for den :)

Byens bedste

Byens bedste og sødeste tandlæger..

Meget professionelt og ingen fusk og fidus… altid tilfreds hos Lindberg tandlæge

11 de noviembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anmeldelsen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I highly recommend this place

I had 2 wisdom teeth removed at the same time, first time on the dentist in Denmark. I can say the experience was incredible. The doctor who checked me at firts was super nice, everything was solved very fast. The surgeon, Jacob and his colleague during the surgery were both the kindest and they made me feel confortable and calm the whole time. Not pain at all, even for the application of anestesia. They allow you to play your own music during the process, which I think is a sweet detail, and also the bag with everything you need to recover at the end was a surprise for me. I usually find dentist experiences annoying, but this one was pleasant. The clinic is also super clean and modern. And lastly all the receptionist were super nice as well.

7 de noviembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Thank you very much for the recommendation :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået fjernet visdomstand i…

Jeg har fået fjernet visdomstand i overmunden. Jeg havde en operation i munden som barn, der gik galt, og derfor en kæmpe skræk ift. operationen. Jeg blev tilbudt en beroligende pille en time før. Tandlægen var enorm behagelig og venlig, og ligeså klinikassistenten som hjalp ham. Han fortalte roligt og præcist om indgrebet. Bedøvede uden smerte, foretog alt på en måde, så jeg ikke så instrumenter. Jeg nåede ikke engang at høre den første sang færdig, som jeg selv havde fået lov at vælge. Det gik SÅ stærkt. Jeg tør allerede nu godt sige, at hvis/når tanden i den anden side skal ud, så vil jeg gå ind til det med en større ro. Det var en virkelig tryg og efter omstændighederne god oplevelse. Jeg kan virkelig anbefale denne klinik.

19 de septiembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det bare fantastisk at læse om din oplevelse :) Tusind tak for at dele og tak for anbefalingen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige og altid personale i godt humør

Har aldrig været fan af at komme til tandlæge, men klinikken ændre på det. Altid en dejlig ro, smilende og imødekommende personale og dygtige tandlæger og assistenter der gør oplevelsen positiv. Varmeste anbefalinger herfra

1 de septiembre de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for den varme anbefaling :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryg og effektiv fjernelse af visdomstænder

Jeg fik fjernet to visdomstænder hos Lindberg Tandlægeklinik. Behandlingen var effektiv og helt smertefri, og jeg følte mig meget tryg under denne takket være det dygtige og rare personale! 😊

21 de agosto de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre - tusind tak for anmeldelsen :)

Imødekommende professionel behandlingsforløb

Efter en længerevarende tandbehandling, med en knækket tand, der skulle trækkes ud, er den nu erstattet af en bro, der passer perfekt. Jeg er meget glad for, at være tilknyttet Lindberg tandklinik, der altid fremstår flot og imødekommende, både omgivelserne og de dygtige mennesker, der arbejder i klinikken, gør at jeg altid føler man sig mødt og får en super professionel tandbehandling.
Mine bedste anbefalinger til klinikken

2 de junio de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Sikke en dejlig anbefaling - tusind tusind tak :)

Mest kompetente

Mest kompetente, højt specialiserede, menneskelige og nærværende tandlægeklinik i Aarhus.
Jeg lider af massiv tandlægeskræk og har med en krøllet ADHD-hjerne og et nervesystem kompromitteret af PTSD, udsat tandlægebesøg, i flere år end jeg tør sige højt. I starten af juni måned, havde jeg dog ikke noget valg, da jeg akut måtte til en tandlæge. Jeg lavede lidt hurtig research og så at Lindberg Tandklinik, specifikt “promoverede” at tage højde for patienters eventuelle angstproblematikker. Sidstnævnte var ikke blot et skriv på en hjemmeside. Med så enormt højt fagligt niveau, er det svært at sige, at netop at imødekomme og rumme mennesker med angst og andre livsvilkår, er dét de er bedst til. Ikke desto mindre, vil jeg stå ved det udsagn. Lige fra sekretærerne bag skranken, klinikassistenterne der assisterer alle de fantastisk dygtige tandlæger i klinikken. Af sidstnævnte faggruppe, bliver jeg nødt til at fremhæve tandlæge Jacob. Magen til omsorgsfuldt, imødekommende, nede på jorden og helt igennem ekstraordinært dygtig tandlæge, kan man ikke finde andre steder i Aarhus. På trods af tandlægeskræk og angst, har jeg trygt sat mig i hans tandlægestol.
At man derudover kan gå til én klinik, og at de har alle specialer indenfor tandplejen samlet et sted, synes også at være unikt og skaber kontinuitet i ens forløb, som ultimativt også skaber mere tryghed.

2 de junio de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Waow sikke en anmeldelse! Tusind tak for den :)
Og hvor bliver jeg bare glad for at høre, at vi i den grad har kunnet hjælpe dig af med din angst :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sympatiske og kompetente over en kam

Sympatiske og kompetente over en kam . Meget tryghedsskabende og venlige mennesker. Allerstørste anbefaling herfra .

2 de julio de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anbefalingen, den er vi rigtig glade for :)

Trygt og fantastisk sted

Jeg fik fjernet alle fire visdomstænder i ét hug - gik ind til det ekstremt bange - gik ud derfra en time efter lettet, glad og omfavnet. Jeg kan kun anbefale Lindberg 🫶

27 de junio de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Mange tak for anbefalingen - den varmer :)

Fjernelse af visdomstand

Jeg har slem tandlæge skræk, men den tænker jeg godt jeg kan pakke væk.
Da jeg kom ind rystede og svedte jeg voldsomt. Men Sara og Jacob var rigtig gode til at berolige og forklare. Jeg fik en bedøvelse, musik i ørerne, og så gik de i gang.
Helt præcist 2 minutter senere var det overstået, og fuldstændig uden smerter.
Jeg har bestilt tid til fjernelse af den næste, og den er jeg ikke længere nervøs for.
Tusind tak for en fantastisk behandling.

27 de junio de 2025

Respuesta de Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anmeldelse, hvor er jeg glad for at høre at vi kunne afhjælpe dig med din tandlægeskræk - det er netop det vi går på arbejde for hver dag :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.