Lindiq Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligt produkt ikke pengene værd når man kontakter kundeservice svare de bare man bruger de forkerte elastikker der er 2 slags med i sættet vi har prøvet begge sæt er løbet tør for elastikker... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 76% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

67 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastisk service

Fantastisk service

30 de mayo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige stjerner, Trine. Super du er tilfreds, vi elsker glade kunder :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god betjening og og info om…

Rigtig god betjening og og info om levering. Varerne var ligesom lovet og pakket pænt ind

6 de mayo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Rene. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker glade kunder :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Okay men er ikke helt oppe at ringe.

Okay men er ikke helt oppe at ringe.
Jeg købte de orange poter til at fjerne pels på tøj i forbindelse med tøjvask. De tager noget men langt fra alt. En alm svamp tager mere pels.
Målebåndet der imod er til ug, kunne dog godt have tænkt mig cm yderst istedet for tommer, men da målebåndet bliver på plads er det ikke en dealbreaker for mig.

6 de mayo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for din anmeldelse Ellen.
Vi har noteret, at du ikke er tilfreds med vores produkt "kæledyrs hårfjerner". Vi skal bede dig om, at kontakte vores kundeservice på mail : info@testudstyr.dk.

Godt produkt

4 de mayo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de dejlige 5 stjerner, Helle. Super skønt at du er tilfreds - vi samler på glade kunder :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, fin blodtryksmåler.

3 de mayo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse Monibe - og de skønne 5 stjerner. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en TDS måler som ikke tændte

Bestilte en TDS måler som ikke tændte. Kontakter derfor forretningen som med det samme er ubehagelig og defensiv i deres beskeder. De har åbenbart fået en masse målere med defekte batterer, som de alligevel vælger at sende til kunderne. Og deres undskyldning er, at de med småt skriver på hjemmesiden at batterier ikke følger med. Det er simpelthen ikke i orden. En virkelig dårlig og ubehagelig oplevelse. Man bliver mødt med fjendtlighed i stedet for god kundeservice. Hold dig langt væk fra forretningen

25 de abril de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Lindiq

Tak fordi du giver dig tid til at beskrive din oplevelse som dog ikke er helt i tråd med vores opfattelse. Vi har ikke skrevet ubehageligt eller defensivt - du takker da også mange gange efter første svar! Vi kommer med en forklaring og opfordrer dig i øvrigt til at bruge din fortrydelsesret og returnere produktet. I din første mail skriver du at produktet ikke virker og du vil have dine penge retur - normal procedure i vores og andre webshop er jo at produktet skal returneres enten som reklamation eller fortrydelse.
Mvh Team Testudstyr

God, hurtig service.

4 de abril de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner Claus. Dejligt du er tilfreds, vi elsker glade kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktet er det jeg forventede og…

Produktet er det jeg forventede og prisen er fornuftig. Så fin og tilfredsstillende oplevelse. Kan anbefales.

8 de abril de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den super flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Flemming. Vi er glade for, at du er tilfreds hele vejen rundt - vi samler på glade kunder.

HURTIG LEVERING

hURTIG LEVERING

9 de abril de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de dejligt stjerner Johnny. Vi elsker glade kunder og gør meget for at yde vores bedste.

Alt er godt 😃

Sød og venlig betjening. Produktet er som forventet.

29 de marzo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Maria. Super dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder.

Meget fint

Meget fint. Bestilt henover weekenden, fremme foran døren mandag morgen.

6 de abril de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de dejlige stjerner Hoifeldt. Vi knokler 24/7 for at yde den bedste service vi kan!
Team Testudstyr.

Produktet var som lovet

Produktet var som lovet, lynhurtig fragt.

6 de abril de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de dejlige stjerner Malene. Super skønt du er tilfreds med både produktet og vores levering.
Team Testudstyr.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget hurtig levering

25 de marzo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og stjernerne, Anette. Hvad skal vi efter din mening gøre, for at modtage den sidste stjerne ??

fisk

gogogogogo

11 de marzo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for anmeldelsen og de skønne 5 stjerner Kurt - super dejligt du er tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt noget måleudstyr og det er…

Jeg har købt noget måleudstyr og det er jeg meget glad for og for det vil jeg gerne sige mange tak:)

9 de marzo de 2024

Respuesta de Lindiq

Jamen velbekommen Anders :) tusind tak for den fine anmeldelse og de dejlige 5 stjerner - vi elsker når vores kunder er glade og tilfredse.

Super hurtig og nemt

Super hurtig og nemt

3 de marzo de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne stjerner Nina - dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.