Lindiq Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligt produkt ikke pengene værd når man kontakter kundeservice svare de bare man bruger de forkerte elastikker der er 2 slags med i sættet vi har prøvet begge sæt er løbet tør for elastikker... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 76% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

67 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God kvalitet

God kvalitet, god pris, lynhurtig levering.

27 de julio de 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Jakob
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt.

God handel

Hurtig levering og ingen problemer, kan anbefales.

3 de julio de 2025

Respuesta de Lindiq

Tak for din flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Gunnar.
Dejligt du er tilfreds - vi gør også alt hvad vi kan for at have glade kunder :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Oven i købet med en lille personlig hilsen

29 de junio de 2025

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid dejlige 5 stjerner, Jacob.
Vi elsker bare glade kunder - og vi synes selv, at når man gør det lidt personligt, så bliver det også lidt hyggeligere :) Dejligt du bemærker hilsnen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Du kan roligt handle her :-)

Du kan roligt handle her :-)
Købte en fodfil der desværre kun virkede een gang. Skrev om problemet på support og der blev øjeblikkelig sendt en ny helt uden beregning og diskutioner - den ankom hurtigt med posten OG den virkede. Det kalder jeg for super service og kundepleje.
Mvh Ernst

4 de julio de 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner; Ernst
Det sker jo desværre, at der kan opstå problemer med et produkt - og vi gør naturligvis alt for, at vores kunder skal være tilfredse.
Ha' en dejlig dag :)

Der var god service

Der var god service, varen kom hurtigt frem.
God dag.
V . H.
Jane kelfast

1 de julio de 2025

Respuesta de Lindiq

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse og de altid dejlige 5 stjerner, Jane.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - også god dag til dig.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering, godt produkt og kan slet ikke klage, tværtimod.

27 de junio de 2025

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de skåønne 5 stjerner Jette.
Det glæder os, at du er tilfreds hele vejen rundt - og ikke har noget at klage over.

Hurtig og nem levering!

Hurtig og nem levering!
Alt til UG. Her handler jeg gerne igen.

24 de junio de 2025

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner, Lillian.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi ser frem til at betjene dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke så meget ballade. Bare god service.

For det første var levering lynhurtig. Fik problem med varen efter en måned. Selvfølgelig ikke deres skyld. Sendte en mail om problemet. Kort korrespondance og en ny vare er på vej. Kanon service. Handler helt sikkert der igen.

2 de julio de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for anmeldelsen og de flotte 5 stjerner. Dejligt du er tilfreds med forsendelse og vores kundeservice.
Vi ser frem til at betjene dig igen.

Meget fin service her

Meget fin service her.
Produktet jeg modtog, virkede desværre ikke efter hensigten. Jeg skrev en reklamation sen eftermiddag, næste formiddag modtog jeg en beklagelse og beløbet sat ind på min konto.

25 de mayo de 2025

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte 5 stjerner, Lizzie
Vi beklager de udfordringer vi har haft med nogle af de fodfiler vi har modtaget fra leverandøren - vi håber de får styr på tingene ved ny leverance.
Og selvfølgelig kan man altid fortryde sit køb eller få pengene retur ved køb i vores shop, når der er fejl på varen.
Vi ønsker jo kun glade kunder.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I skal ikke bestille vare herfra for…

I skal ikke bestille vare herfra for det første deres vare er billigt kvalitet og det kan ses tydligt, som om det kommer fra Kina og så virker varen ikke ligesom den elektriske fodfil som de ikke vil tage retur eller hjælpe mig med ☹️ min de stjæler penge fra en og derefter så tror de ikke på deres kunder og men beder om bevis via deres mail ved sende en video optagelse. Efter de ikke svar min mail så vælger jeg og skriver en anmelde herinden og chokerende skriver de en mail lang om længe med et svar hvorfor jeg skriver en løgner historie og anmelder dem på Trustpilot såden skriver de til mig 😳😱: Folk der ikke kan finde ud af at skrive pænt og som på Tustpilot om os at vi ikke svarer pænt gider vi simpelthen ikke bruge tid eller kræfter på - vi vil meget helelr bruge tiden på alle vores gode og tilfredse kunder ! Omg jeg fik chok de vil ikke hjælpe mig eller tage deres vare retur medmindre jeg kan send en video og selvom jeg sender det flere gang via mail så påstå de at de får den tilsendt 😳😱 dermed orker jeg ikke bruge mere tid på dem og desværre smidt jeg den i skraldespanden de kan kun kontaktes via mail de svar kun dem de har åbenbart lyst til og slet ikke dem som skriver en anmeldes om dem. Så folkens ikke bestil herfra de tager nas på en og snyder en med deres billige vare! Nu har I fået advarsel. Jeg fik desværre smidt deres billig vare ud og skal ALDRIG bestille herfra og anbefale det ik!

10 de junio de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Lindiq

Tak for anmeldelsen Fawzia.
Som helt almindelig procedure, så beder vi om dokumentation for, hvad der er galt med den vare du klager over. Vi beder dig om at sende en video, så vi kan se hvad der er galt.
Jeg tror ikke der er nogle firmaer, som fluks sender en ny vare - uden dokumentaion for, at varen er defekt. Du anklager os for ikke at stole på dig - det har intet med det at gøre - blot en dokumentation for, hvad der er galt. Det giver os en mulighed for at gå videre med en klage til vores leverandør. Du smider omgående en dårlig anmeldelse på trustpilot - selvom vi er igang med at løse problemet.
Vi guider dig til hvordan du sender en video.
Det lykkedes ikke helt at sende en video - hvorefter du omgående vil anmelde os til Forbrugerklagenævnet :o
Du kunne til ehver tid have gjort brug af din reklamationsret og sendt varen retur og få pengene refunderet - men det ønskede du åbenlyst ikke.
Vi mener dine anklager er helt ude af proportioner og sproget i dine mails bliver løbende mere og mere hovedrystende (bl.a. fuck Jer, en lorte hjemmeside og at vi snyder folk).
Vi vælger at stoppe korrespondancen med dig, da vi ikke ønsker at gå ned på dit sprog-niveau - vi har tilbageført pengene for dit køb og ønsker dig en god dag.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det har intet nogle værdi

Det har intet nogle værdi, det total fup.

30 de mayo de 2025

Respuesta de Lindiq

Vi ved ikke hvad du mener med fup ? Vi har intet hørt fra dig. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par indlæg til saunatæppe

Købte et par indlæg til saunatæppe. Fungerer godt, god pris, og hurtig levering 👍🏼

27 de mayo de 2025

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner Kirsten.
Dejligt du er tilfreds med dine indertæpper til saunatæppe - vi synes også det er et dejligt produkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I er hurtige til at levere

I er hurtige til at levere. Det er dejligt.😉

27 de mayo de 2025

Respuesta de Lindiq

Tuind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Mona.
Vi elsker bare glade kunder :)

Lad være😵‍💫

Købte 2 co2 målere.Uanset hvor man placerer dem, viser de det samme, skidtet virker ikke. Sendte dem retur, men de vil ikke betale pengene tilbage, da de ikke var i original emballage. Man regner selvfølgelig med deres varer virker, så æskerne var smidt ud.

30 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.