Lindiq Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårligt produkt ikke pengene værd når man kontakter kundeservice svare de bare man bruger de forkerte elastikker der er 2 slags med i sættet vi har prøvet begge sæt er løbet tør for elastikker... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilling og levering var fint. Infrarød tæppe virker også, men jeg undrer mig over, at apparatet er tilsluttet i fodenden Jeg har prøvet andre, hvor du kunne betjene, mens du lå i tæppet Der er fj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Hvorfor Lindiq? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 999kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 76% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

67 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Udstyr

God og hurtig oplevelse

1 de octubre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusund tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner Inger. Dejligt du har været tilfreds - vi elsker glade kunder.

Der var alt med

Der var mere som jeg havde håbet på, 2 dage så var det her

26 de septiembre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 4 stjerner Michael. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fin service og hurtig levering…

Rigtig fin service og hurtig levering varen er rigtig fin kvalitet og indpakningen rigtig fin👍🏻 så der vil jeg helt klar handle igen😊

26 de septiembre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Brian. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi glæder os til at betjene dig igen.

Alt perfekt

Enkel hjemmeside, meget hurtig betjening og fik varen efter et par dage. Lige som det skal være 👍👍👍 Tak for det 🙏

24 de septiembre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Helle. Super skønt, du er tilfreds - og velbekommen. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. 2 døgn. Måleren virker fint.

3 de septiembre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Joel. Super skønt, du er tilfreds - og at måleren virker som den skal :)

Som forventet

Som forventet. 😊

7 de septiembre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den flotte stjerner og anmeldelsen Ole. Da vi konstant forsøger at holde et højt niveau, vil vi gerne høre, hvad vi skulle have gjort anderledes for, at fortjene 5 stjerner ?

Pakken kom til tiden.

6 de septiembre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og den fine anmeldelse - vi elsker glade kunder.

Fin vare, god pris

Fin vare, god pris, hurtig levering
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

4 de septiembre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Heidi. Vi er glade for du er tilfreds med din nødradio, prisen og leveringen. Vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr.

hurtig levering

31 de agosto de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Petra - dejligt du er tilfreds - vi samler på glade kunder :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjemmeside og hurtig levering

1 de septiembre de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den flotte anmeldelse Mette. Super skønt du synes vores hjemmeside er god (vi er også selv tilfredse efter en opgradering) ... Vi gør alt hvad vi kan for, at vores kunder er tilfredse :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Man får hvad man betaler for….

Ok varer til en ok pris. Forvent ikke topkvalitet, men bedre og billigere end tilsvarende fra f.eks Jem&fix etc., men et meget begrænset udvalg.
Hurtig ekspedition og levering!

30 de agosto de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for de fire fine stjerner, Ivar.
Dejligt at du synes at pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen - det er også det vi forsøger at gå efter når vi vælger varer til shoppen. Vi er godt klar over at vi ikke har det det største udvalg, men det er bevidst for at holde prisen nede og vælge de rigtige varer.

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet.
Hurtig levering med DAO.

27 de agosto de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for de 5 flotte stjerne, Kenneth - det er vi super glade for.
Vi skynder os så meget som vi overhovedet kan for at sikre hurtig ekspedition.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin pris og hurtig levering

Fin pris og hurtig levering. Vil absolut handle der igen

29 de agosto de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Peter. Hvor er det dejligt du er tilfreds - vi ser frem til at betjene dig igen .. :)

Det er super godt firma

Det er super godt firma

8 de agosto de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse Michael og tak for de skønne 5 stjerner. Vi elsker bare glade kunder :)

Pris OK

Pris OK - Hurtig levering

8 de agosto de 2024

Respuesta de Lindiq

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner. Dejlligt du er glad hele vejen rundt. Vi samler på glade kunder :)

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition
God kommunikation

7 de agosto de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den super flotte anmeldelse Michael og tak for de skønne 5 stjerner. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr.

God oplevelse, vellykket køb

En minivinkelsliber - ualmindelig vellykket køb, sikke et fint stykke værktøj

2 de agosto de 2024

Respuesta de Lindiq

Tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner Aksel. Dejligt du er tilfreds med din mini vinkelsliber - vi er også selv svært begejstrede for varen :)
Vi elsker glade og tilfredse kunder ...

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.