Lindique Opiniones 7

2. Tienda de mobiliario infantil
  3. Tienda infantil
  4. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Complete slaapkamersets én losse meubels 🛏️Unieke, houten en handgemaakte producten 🌸 Met liefde en zorg voor jou geselecteerd💖 Bij Lindique shop je niet alleen veilig, snel en vertrouwd de mooiste artikelen voor baby's en kinderen, maar we bieden ook de fijnste service. Eenvoudig bereikbaar voor vragen en het beste advies. Als (jonge) ouder kun je soms verdwalen in de enorme hoeveelheid producten en mogelijkheden die op je af komen, maar bij Lindique vinden we het belangrijker dat jij écht goed ondersteund wordt bij het vinden wat je zoekt en je niet verdwaald hoeft te raken. Alles overzichtelijk ingedeeld in categorieën en voorzien van een zoekfunctie. We bieden een ruim aanbod in bijvoorbeeld speelgoed, babyaccessoires, (complete) kinderkamers en nog veel meer. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en te helpen bij het kiezen van het juiste product. Persoonlijke aandacht en luisteren naar de wensen van de klant staat bij Lindique op 1. We kunnen je praktische informatie geven of tips over wat je bijvoorbeeld nodig hebt in de babykamer. Of wat écht onmisbaar is onderweg. Ons assortiment richt zich op zowel baby, peuter als kleuter. Veilige betaalmethoden zoals IDEAL, Mastercard en Creditcard. Maar ook Bancontact en Klarna.

4,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Uitzonderlijk goede klantenservice

Uitzonderlijk goede klantenservice. De beer die ik wou bestellen, kon in principe niet geleverd worden naar mijn locatie. Zij heeft echter zelf contact opgenomen met de fabrikant om dit alsnog voor mij te regelen. Later ook extra contact gehad met de fabrikant ivm een foutieve tweede bestelling van onze kant en een mooie oplossing gevonden om onnodige versturen en retourneren te vermijden.
De chatfunctie is ook geen AI, wat een zeer welkome verademing is.

29 de mayo de 2026

Respuesta de Lindique

Bedankt voor deze prachtige review en nogmaals bedankt voor de bestelling van deze prachtige knuffel!

Fijn om te horen dat de inzet en persoonlijke service zo gewaardeerd worden. Ik denk graag mee om tot de beste oplossing te komen.

Veel plezier met de beer en bedankt voor het vertrouwen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden

Voor de dochter van een vriend van me een knuffel besteld via Lindique. Binnen 3 dagen was de knuffel binnen, goede service. Product is stevig en duurzaam, vandaar iets prijziger, daarom 4 sterren.

18 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Lindique

Wat leuk om te horen dat de knuffel goed is aangekomen en in de smaak valt bij de dochter van een vriend! Dankjewel voor je fijne woorden en je eerlijke feedback — we vinden het belangrijk dat onze producten lang meegaan, en we waarderen dat je dat waardeert 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service. Prima assortiment met oog voor gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, milieu, doeltreffend

30 de septiembre de 2025

Respuesta de Lindique

Bedankt voor je review en veel plezier van de aankoop! 🌿

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder, net ff wat anders!

Leuke site, leuke spulletjes! Net ff wat anders allemaal! Na bestellen snel geleverd👍

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Lindique

Super leuk om te horen dat je onze spulletjes leuk vindt! Bedankt voor je bestelling en je leuke review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Loopwagentje gekocht voor mijn nichtje

Loopwagentje gekocht voor mijn nichtje. Mooi en van goede kwaliteit. Ze is dagelijks mee bezig, zeker een succes!

2 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Respuesta de Lindique

Geweldig dat je nichtje zoveel plezier heeft van het loopwagentje! Dankjewel voor je mooie review 🌸

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.