Det største udvalg af stoffer, blonder, stropper og alt hvad der skal bruges til at sy egne bh'er og trusser. Har været på mange kurser hos Merete Hansen og en mere tålmodig og fantastisk underviser... Ver más
La empresa ha respondido
Merete er den bedste underviser ever. Altid med på en udfordring og videreudvikling af eksisterende mønstre så man får den perfekte bh. Deres butik er nok den eneste i Danmark hvor du kan få alt på... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har sagt det før, men det fortjener en gentagelse: hurtig levering, gode kvalitets varer, som jeg ikke finder andre steder. Og altsammen uden at være dyrt.
LingerieUniverse.dk er en dansk webshop og kursusvirksomhed for alle, der vil sy deres eget lingeri – bh’er, trusser, bralettes og meget mere. I webshoppen finder du materialer til hele processen, herunder stoffer, blonder, elastikker, bøjler, hægter, skum og tilbehør. Vi gør det nemt at samle alt til dit projekt ét sted, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Vi tilbyder også kurser i lingerisyning, hvor deltagerne får praktisk undervisning i teknikker, pasform og finish i et tempo, hvor alle kan være med. Vi arbejder desuden med deadstock-materialer fra tekstilindustrien, når det er muligt. Det giver eksisterende materialer nyt liv, reducerer spild og gør det muligt at tilbyde kvalitetsmaterialer til gode priser. Hos Lingerie Universe lægger vi vægt på klare produktbeskrivelser, god service og en tryg købsoplevelse. Vores mål er at gøre lingerisyning inspirerende, tilgængeligt og til at betale
Victor Kolbyesvej 17, 4930, Maribo, Dinamarca
Merete er dygtig underviser har været på mange kurser
der er hurtig forsendelse,
så hurtig at regning ligger i pakken, det er tillid og udvalget af blonder og diverse ting til lingeri er helt i top
Altid fine varer, hurtig forsendelse og bare rigtig skøn kundeservice

Respuesta de Lingerieuniverse
Får altid en go' betjening.
Kan få hjælp
et stort udvalg af gode produkter

Respuesta de Lingerieuniverse
Altid stor hjælpsomhed. Reel butik og levering

Respuesta de Lingerieuniverse
Deres butik er nok den eneste i Danmark hvor du kan få alt på et sted og det er imponerende hvor meget de kan ha med på kurserne og altid inspirerende at kigge pakkerne igennem.
Jeg er også storforbruger af hendes uld jersey til hygge bukser, Leggings, cykkelrøvsbukser og morgenkåbe. Kan klart anbefale både at handle med og komme på kursus med Merete.

Respuesta de Lingerieuniverse
Fysisk kursus eller indkøb på hjemmesiden - kvalitet af materialer og vejledning er altid i top. Køber altid materialer til mine BH’er hos Lingeriuniverse.

Respuesta de Lingerieuniverse
Har været på mange kurser hos Merete Hansen og en mere tålmodig og fantastisk underviser findes vist ikke. Har også været på lageret et par gange og det er simpelthen et mekka at besøge og handle i.
Både Merete og webshoppen får mine varmeste anbefalinger.

Respuesta de Lingerieuniverse
Super service, ualmindeligt lækre varer og sund fornuft i forhold til hvad du skal bruge og hvorden du gør.

Respuesta de Lingerieuniverse
Rigtig flot stof og gode materialer, hurtig og god ekspedition

Respuesta de Lingerieuniverse
Merethe og hendes medarbejdere er mega hjælpsomme.
Jeg har altid været yderst tilfreds med mine køb af stof og tilbehør.

Respuesta de Lingerieuniverse
Den absolutte bedste butik, hvis du mangler materialer til undertøj. Hun har ALT. Og bedre service skal man lede længe efter. Ens ordre bliver behandlet personligt, og hvis de er i tvivl om, hvad du skal have, kontakter de dig personligt. Og der er super hurtig levering.
Jeg kan kun anbefale, at handle der.
Jeg er tilbagevendende kunde😀👍

Respuesta de Lingerieuniverse
Det rigtige sted at handle, få vejledning og undervisning af Merete. Der er en “himmel” af muligheder, hvis du selv vil lave undertøj.

Respuesta de Lingerieuniverse
Fantastisk buti. Har handlet rigtig meget hos Merete og altid super god service 😍

Respuesta de Lingerieuniverse
Fantastiske materialer og en rigtig god service

Respuesta de Lingerieuniverse
Verdens bedste service med både kurser og ordrer, imponerende stort udvalg til os der gerne selv vil sy undertøjet, og service i forhold til valg af materialer er suveræn.
Tusind tak for jer

Respuesta de Lingerieuniverse
Super service, hvor hver enkelt kunde/ordre bliver betjent personligt. Er yderst tilfreds

Respuesta de Lingerieuniverse
Masser af spændende tilbehør og stofpakker til undertøjssyning. Jeg fik mine varer hurtigt.
Bedste anmeldelser her fra

Respuesta de Lingerieuniverse
Jeg har handlet MEGET her, og bedre service og høj kvalitet findes ikke andre steder🌟🌟🌟🌟🌟 5 stjerner fra mig. Jeg har også deltaget på mange af Merete s kurser, og jeg elsker det.
Nu laver jeg selv mit skønneste lingeri som bare passer perfekt. Og så i den lækreste kvalitet. What not to like ❤️
Lene Worm

Respuesta de Lingerieuniverse
Más información sobre otros tipos de reseñas.