Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det største udvalg af stoffer, blonder, stropper og alt hvad der skal bruges til at sy egne bh'er og trusser. Har været på mange kurser hos Merete Hansen og en mere tålmodig og fantastisk underviser... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Merete er den bedste underviser ever. Altid med på en udfordring og videreudvikling af eksisterende mønstre så man får den perfekte bh. Deres butik er nok den eneste i Danmark hvor du kan få alt på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har sagt det før, men det fortjener en gentagelse: hurtig levering, gode kvalitets varer, som jeg ikke finder andre steder. Og altsammen uden at være dyrt.

Información sobre la empresa

1. Tienda de telas
  2. Tienda de hobbies
  3. Tienda de costura
  4. Clases de costura

Escrito por la empresa

LingerieUniverse.dk er en dansk webshop og kursusvirksomhed for alle, der vil sy deres eget lingeri – bh’er, trusser, bralettes og meget mere. I webshoppen finder du materialer til hele processen, herunder stoffer, blonder, elastikker, bøjler, hægter, skum og tilbehør. Vi gør det nemt at samle alt til dit projekt ét sted, uanset om du er nybegynder eller erfaren. Vi tilbyder også kurser i lingerisyning, hvor deltagerne får praktisk undervisning i teknikker, pasform og finish i et tempo, hvor alle kan være med. Vi arbejder desuden med deadstock-materialer fra tekstilindustrien, når det er muligt. Det giver eksisterende materialer nyt liv, reducerer spild og gør det muligt at tilbyde kvalitetsmaterialer til gode priser. Hos Lingerie Universe lægger vi vægt på klare produktbeskrivelser, god service og en tryg købsoplevelse. Vores mål er at gøre lingerisyning inspirerende, tilgængeligt og til at betale

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg har sagt det før

15 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Merete bedste underviser i lingeri

Merete er dygtig underviser har været på mange kurser
der er hurtig forsendelse,
så hurtig at regning ligger i pakken, det er tillid og udvalget af blonder og diverse ting til lingeri er helt i top

14 de abril de 2026

Altid hurtig levering.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Åse!

Det glæder os meget at høre, at du oplever hurtig levering hos os.

Altid fine varer

Altid fine varer, hurtig forsendelse og bare rigtig skøn kundeservice

14 de marzo de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Aimée!

Det glæder os meget at høre, at du oplever både vores varer, hurtige forsendelse og kundeservice som noget særligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Får altid en go' betjening.

Får altid en go' betjening.
Kan få hjælp
et stort udvalg af gode produkter

26 de marzo de 2026

Hej Birgit,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever god betjening hver gang, og at du føler, du kan få den hjælp, du har brug for. Det er vigtigt for os at være tilgængelige og sikre, at du får den rette vejledning.

Vi er også glade for, at du sætter pris på vores udvalg – vi arbejder løbende på at tilbyde gode produkter til dig, der gerne vil have kvalitet og valgmuligheder.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Lingerieunivrse Team

Altid stor hjælpsomhed

Altid stor hjælpsomhed. Reel butik og levering

11 de abril de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Bodil!

Det glæder os meget at høre, at du oplever stor hjælpsomhed hos os, og at både butik og levering lever op til dine forventninger. Det er vigtigt for os at skabe en tryg og god oplevelse hele vejen rundt.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at betjene dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Merete er den bedste underviser ever

Deres butik er nok den eneste i Danmark hvor du kan få alt på et sted og det er imponerende hvor meget de kan ha med på kurserne og altid inspirerende at kigge pakkerne igennem.
Jeg er også storforbruger af hendes uld jersey til hygge bukser, Leggings, cykkelrøvsbukser og morgenkåbe. Kan klart anbefale både at handle med og komme på kursus med Merete.

27 de marzo de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse, Tinna!

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du får så meget værdi ud af både vores kurser og materialer. Vi er helt enige – Merete brænder for sit håndværk og for at hjælpe med at skabe den perfekte pasform, og det er skønt at høre, at det også skinner igennem i din oplevelse.

Vi er også rigtig glade for, at du fremhæver både vores udvalg og det, vi tager med ud på kurserne – det er netop ambitionen at gøre det nemt og inspirerende at arbejde videre derhjemme.

Og hvor er det fedt at høre, at du er blevet storforbruger af uld jersey – det er virkelig et alsidigt materiale!

Tak for din anbefaling – vi glæder os til at se dig igen på et af vores kurser eller i shoppen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Materialer og vejledning i top

Fysisk kursus eller indkøb på hjemmesiden - kvalitet af materialer og vejledning er altid i top. Køber altid materialer til mine BH’er hos Lingeriuniverse.

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Susanne!

Det glæder os meget at høre, at du oplever både vores materialer og vejledning som værende i top – uanset om det er på kursus eller via webshoppen.

Vi sætter stor pris på din tillid, og det betyder meget for os, at du vælger at købe materialer til dine BH’er hos os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De skønneste lingeri varer findes her

Har været på mange kurser hos Merete Hansen og en mere tålmodig og fantastisk underviser findes vist ikke. Har også været på lageret et par gange og det er simpelthen et mekka at besøge og handle i.
Både Merete og webshoppen får mine varmeste anbefalinger.

17 de marzo de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Lisbeth!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores udvalg som så bredt, og at du finder alt det, du skal bruge til at sy dit eget lingeri. Det er netop ambitionen at samle det hele ét sted.

Vi er også utrolig glade for dine ord om Merete – hendes engagement og tålmodighed er en stor del af oplevelsen på vores kurser, og det er skønt at høre, at det gør en forskel for dig.

Og hvor er det dejligt, at du også har haft en god oplevelse med at besøge lageret – vi elsker selv at kalde det et lille mekka 😊

Tusind tak for din anbefaling – vi glæder os til at byde dig velkommen igen, både online og på kursus.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, ualmindeligt lækre varer og sund fornuft i forhold til hvad du skal bruge og hvorden du gør.

20 de marzo de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Mette!

Det glæder os meget at høre, at du oplever både vores service og varer som noget særligt, og at vores vejledning giver mening og værdi for dig.

Vi lægger stor vægt på at kombinere kvalitet med praktisk rådgivning, så du får det bedste ud af dine projekter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig flot stof og gode materialer

Rigtig flot stof og gode materialer, hurtig og god ekspedition

4 de marzo de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Julie!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores materialer og den hurtige ekspedition.

Tak fordi du deler din oplevelse – vi glæder os til at betjene dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Merethe og hendes medarbejdere er mega…

Merethe og hendes medarbejdere er mega hjælpsomme.
Jeg har altid været yderst tilfreds med mine køb af stof og tilbehør.

4 de febrero de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Gitte!

Det glæder os meget at høre, at du oplever både Merete og resten af teamet som hjælpsomme, og at du er tilfreds med dine køb af stof og tilbehør.

Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen.

Den absolutte bedste butik

Den absolutte bedste butik, hvis du mangler materialer til undertøj. Hun har ALT. Og bedre service skal man lede længe efter. Ens ordre bliver behandlet personligt, og hvis de er i tvivl om, hvad du skal have, kontakter de dig personligt. Og der er super hurtig levering.
Jeg kan kun anbefale, at handle der.
Jeg er tilbagevendende kunde😀👍

3 de marzo de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Anita!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både vores udvalg, service og personlige tilgang som noget særligt. Vi gør os umage for at sikre, at hver ordre bliver håndteret med omtanke – også når det betyder, at vi lige tager fat for at være helt sikre på, at du får det rigtige.

Vi er også meget glade for at høre, at du er tilbagevendende kunde – det er den største anerkendelse, vi kan få.

Tak for din anbefaling, og vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det rigtige sted at handle

Det rigtige sted at handle, få vejledning og undervisning af Merete. Der er en “himmel” af muligheder, hvis du selv vil lave undertøj.

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Charlotte!

Det glæder os meget at høre, at du oplever os som det rette sted – både når det gælder materialer, vejledning og undervisning.

Vi er også glade for, at du fremhæver de mange muligheder – det er netop vores mål at inspirere og gøre det nemt at komme i gang med at sy sit eget undertøj.

Fantastisk butik

Fantastisk buti. Har handlet rigtig meget hos Merete og altid super god service 😍

15 de octubre de 2025

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Lene!

Det glæder os meget at høre, at du oplever butikken og servicen som fantastisk, og at du har handlet hos os mange gange.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at hjælpe dig igen.

Lingerimaterialer

Fantastiske materialer og en rigtig god service

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Jette!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores materialer og service.

Fantastisk service og kurser

Verdens bedste service med både kurser og ordrer, imponerende stort udvalg til os der gerne selv vil sy undertøjet, og service i forhold til valg af materialer er suveræn.
Tusind tak for jer

15 de mayo de 2025

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Susan!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både oplever vores kurser, udvalg og service som værdifuld. Vi lægger stor vægt på at kunne rådgive om materialer og samtidig tilbyde et bredt sortiment til alle, der ønsker at sy deres eget undertøj – så din feedback rammer helt ned i kernen af det, vi arbejder for.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi glæder os til at hjælpe dig igen fremover.

Ligerieuniverse Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, hvor hver enkelt kunde/ordre bliver betjent personligt. Er yderst tilfreds

13 de septiembre de 2025

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Vicky!

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores personlige service som en styrke, og at du er yderst tilfreds.

Vi lægger stor vægt på at give hver enkelt kunde den rette opmærksomhed, så det betyder meget for os, at det også opleves sådan.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Masser af spændende tilbehør og…

Masser af spændende tilbehør og stofpakker til undertøjssyning. Jeg fik mine varer hurtigt.
Bedste anmeldelser her fra

10 de febrero de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din anmeldelse, Katja!

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores udvalg af tilbehør og stofpakker, samt at du har oplevet hurtig levering.

Tak for dine flotte ord og anbefaling – det betyder rigtig meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitet til lingeri og så er det ikke engang dyrt 🌟

Jeg har handlet MEGET her, og bedre service og høj kvalitet findes ikke andre steder🌟🌟🌟🌟🌟 5 stjerner fra mig. Jeg har også deltaget på mange af Merete s kurser, og jeg elsker det.
Nu laver jeg selv mit skønneste lingeri som bare passer perfekt. Og så i den lækreste kvalitet. What not to like ❤️
Lene Worm

3 de abril de 2026

Respuesta de Lingerieuniverse

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Lene!

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du oplever både kvalitet, service og vores kurser på så højt et niveau. Vi er især glade for at høre, at du i dag selv syr lingeri, der passer perfekt – det er præcis den udvikling, vi ønsker at støtte.

Det er også skønt at høre, at du både handler hos os og deltager på kurserne – den samlede oplevelse er noget, vi arbejder målrettet på at gøre så stærk som muligt.

Tusind tak for dine varme anbefalinger – vi glæder os til at følge dine næste projekter.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.