Información sobre la empresa

1. Compañía de software
  2. Proveedor de software
  3. Plataforma de colaboración online

Escrito por la empresa

Linkme er fremtidens visitkort. Med et smart card fra Linkme, kan du dele alle dine udvalgte oplysninger såsom; Kontakt info, hjemmeside, kontaktformular, brochure, navigation og meget mere. Endnu bedere er, at det kommer direkte ned på kundens telefon med et enkelt tap - ved hjælp af NFC teknologi. Du kan personliggøre dit kort med navn og logo. Dertil kan du designe din profil som du vil, så den bliver lige så unik som dig. Vi tilbyder også White-label løsninger, så vi bruger dit design og vores teknologi. Mulighederne er mange. Lad os kigge på dem sammen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

kort aldrig leveret

Bestilte kort hos linkme 27 juni i år. men har stadig ikke fået leveret mine kort.
Har endnu ikke modtaget mine kort og der kommer ikke svar på mine mails, samt telefonen bliver ikke taget når jeg ringer til dem.
jeg må finde et andet sted at få lavet mine kort.

2 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har ikke fortrudt mit køb af…

Jeg har ikke fortrudt mit køb af linkme!
Det at jeg kan lave min egen profil, så det passer perfekt til mit behov - gør det så smart og nemt! Jeg kan endda hygge mig med at tilpasse designet, så det bliver helt mit eget præg 👌🏼

8 de abril de 2022

Hej Christine 👋🏼

Mange tak for dine fine ord! 🤩
Dejligt du hygger dig med at designe din profil - den ser knivskarp ud! 😎

Mvh.
Minna // Linkme 📲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smart og spændende nyt koncept

Smart og spændende nyt koncept.
Glæder mig til at se konceptet udvikle sig endnu mere i fremtiden, for ideen er fremragende.

Hej Alexandro, 👋🏼

Mange tak for din anmeldelse - vi er taknemlige for at du vil følge med på rejsen! ☺️

Minna // Linkme.dk📲

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er det bedste idé i flere år

Det er det bedste idé, jeg i flere år har set/prøvet, virker super godt, fedt man trykker gem og alle oplysningerne på personen er opdateret, privat eller firmamæssigt.
Jeg ville have trykket på booze knappen, hvis det havde været USA got talent.

Hej Gustav, 👋🏼

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du er blevet så glad for dit kort! Du må endelig sende flere i vores retning! 👏🏼

Vi er glade for du havde trykket på booze knappen i USA Got Talent - da vi elsker konfetti 🎉

Minna // Linkme.dk

Super godt

Det er alt for smart! Jeg bruger det når jeg skal i byen, eller ude at promovere min blog!

Hej Sia, 👋🏼

Tak for de fine ord, det glæder os du bruger det i din hverdag! 🥳

Minna // Linkme

VIRKELIG LÆKKERT!

Virkelig tilfreds med mit produkt. Bestilte mit LinkMe kort for nogle måneder siden og er vanvittig glad for det. Så glad at jeg var nød til at købe et i træ også. Servicen kan der ikke klages over og mam kan se at LinkMe hver dag arbejder på at optimere produktet og brugerfladen. Varm anbefaling herfra!

Hej Casper 👋🏼

Mange tak for den varme anbefaling 🔥

Vi er glade for du er vild med produktet og servicen. Vi gør vores bedste, så det er dejligt at høre det virker! 💪🏼

Minna // Linkme 📲

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.